Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Garis Delta Air: Sadaya padamel anu henteu divaksinasi bakal ditagih tambahan $ 200 kanggo asuransi kasihatan bulanan

Garis Delta Air: Sadaya padamel anu henteu divaksinasi bakal ditagih tambahan $ 200 kanggo asuransi kasihatan bulanan
CEO Delta Air Lines Ed Bastian
Ditulis ku Harry Johnson

Dina sababaraha minggu terakhir ti saprak naékna varian B.1.617.2, sadaya padamelan Delta anu parantos dirawat di rumah sakit ku COVID henteu divaksinasi pinuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Délta pikeun ngeusi batre pagawé anu henteu divaksinasi pikeun kauntungan kaséhatan.
  • Kawijakan asuransi kaséhatan Delta anyar najong dina 1 Nopémber.
  • Rata-rata tetep di rumah sakit pikeun COVID-19 gaduh biaya Delta $ 50,000 per jalma.

Délta Air Lines ngumumkeun dinten ieu yén sadaya karyawan maskapai anu henteu divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19 kedah mayar $ 200 per bulan kanggo jaminan asuransi kasihatan.

Memo CEO Delta Air Lines ka staf nyatakeun yén "biaya tambahan bakal diperyogikeun pikeun nungkulan résiko kauangan kaputusan pikeun henteu vaksinasi nyiptakeun perusahaan urang."

Numutkeun kana Pimpinan Eksekutif Delta Ed Bastian , "Rata-rata cicing di rumah sakit pikeun COVID-19 parantos ngarugikeun Delta $ 50,000 per jalma" sareng "dina sababaraha minggu ka pengker ti saprak naékna varian B.1.617.2, sadaya padamelan Delta anu parantos dirawat di rumah sakit ku COVID henteu divaksinasi sacara lengkep."

Sanaos 75% tina Delta Air Galur karyawan divaksinasi ngalawan virus, Bastian nyatakeun yén "agresivitas" varian Delta COVID-19 "hartosna urang kedah kéngingkeun seueur deui jalma anu divaksinasi, sareng sacaket 100 persen." 

Parobihanna bakal mulai berlaku ti 1 Nopémber, sedengkeun, ti 12 Séptémber, pagawé anu henteu divaksinasi ogé kedah nyandak tés COVID-19 mingguan. Karyawan anu henteu vaksinasi ogé kedah nganggo masker pameunteu di jero rohangan.

Réaksi masarakat sareng industri kana kaputusan maskapai dicampur. Sababaraha muji kaputusan Délta, nyarios yén éta mangrupikeun cara anu "pas" pikeun ngadorong vaksinasi sareng tiasa "ngabédakeun pisan."

Batur, Nanging, miélingkeun yén éta tiasa netepkeun conto anu goréng anu ngaku yén kaputusan éta pamustunganana didasarkeun tina karakah kauangan, henteu merhatoskeun masarakat.

Maskapai anu sanés, kalebet United Airlines, Air Canada sareng Australia's Qantas, ngadamel vaksinasi ngalawan COVID-19 wajib pikeun padamel.

Baheula bulan ieu, CEO Serikat Scott Kirby sareng Présidén Brett Hart ngawartoskeun ka staf yén, sanaos aranjeunna terang sababaraha pagawé moal satuju kana kaputusan éta, "sadayana langkung aman nalika sadayana divaksinasi." 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment