Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Operator wisata Tanzania ngagulung karpét beureum pikeun agén perjalanan internasional

Operator wisata ngaluncurkeun karpét beureum pikeun agén perjalanan internasional sabab badé sumping di Tanzania salaku bagian tina rencana hébat na pikeun ngabalikan industri pariwisata anu milyaran-dolar dina pandemi pasca COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hobi ku gelombang brutal Coronavirus, pariwisata mangrupikeun industri pemintalan artos di Tanzania.
  2. Éta nyiptakeun 1.3 juta padamelan anu pantes, ngahasilkeun $ 2.6 milyar unggal taun, sami sareng 18 ogé 30 persén GDP nagara éta sareng kuitansi ékspor masing-masing.
  3. Asosiasi Operator Wisata Tanzania (TATO) ayeuna nuju damel salami waktos atas nami 300-na anggota pikeun nyandak puluhan agén perjalanan dugi ka akhir Séptémber 2021.

"Kami ngaluncurkeun tikar wilujeng sumping pikeun puluhan agén perjalanan global, salaku bagian tina strategi énggal pikeun masarkeun tujuan urang saatos [tina] pandemi COVID-19," saur CEO organisasi, Mr. Sirili Akko.

Ajen, atanapi sakumaha langkung seueur anu ayeuna resep - panaséhat perjalanan atanapi desainer - biasana ngajual tujuan wisata sareng mempermudah prosés perencanaan perjalanan pikeun wisatawan, salian ti nyayogikeun jasa konsultasi sareng paket perjalanan.

"Rencana kami [nyaéta] pikeun nyandak total 300 agén perjalanan internasional pikeun 12 bulan ka hareup, sami sareng 25 agén per bulan, pikeun ngajajah sareng ngalaman kumaha Tanzania dikurniakeun kaindahan alam anu teu aya tandinganna," nyatakeun Mr. Akko.

Dina dukungan Program Pengembangan PBB (UNDP), TATO parantos seueur nanem modal dina hal waktos, katerampilan, sareng dana pikeun nempatkeun Tanzania salaku tujuan anu aman sareng méwah dina plot anu berjiwa luhur pikeun merayu wisatawan anu luhur di nagara éta ngalangkungan strategi pemasaran anu ditarget dina sababaraha pasar konci.

Timuan Panaliti Pasar Sekutu nunjukkeun yén pasar pariwisata méwah global bakal ngahontal $ 1.2 triliun dina periode 2021-2027 kalayan rasio pertumbuhan taunan sanyawa 11.1 persén.

Sakabeh ideu nyaéta pikeun ngadukung pamulihan industri pariwisata anu gering dina raraga ngusahakeun usaha sanésna, pulih rébuan padamelan anu leungit, sareng ngahasilkeun pendapatan pikeun ékonomi.

Rencana pikeun nyandak agén perjalanan global ka nagara éta kaget, sabab operator wisata nyobian ngalipetkeun strategi marketing na pikeun narik langkung seueur pengunjung sareng naekeun angka pariwisata pikeun salamet tina persaingan cutthroat ti tujuan sanés dina pandemi pasca COVID-19.

Analis industri pariwisata nyarios yén usahana, kanyataanna, nunjukkeun pergeseran strategi marketing, sabab sacara tradisional pendekatan operator wisata parantos condong kana ngumbara di luar negeri pikeun ngamajukeun tempat wisata anu dikurniakeun nagara ka tingkat anu langkung ageung.

Pupuhu TATO, Mr. Wilbard Chambulo, nyatakeun organisasina parantos ngerjakeun sababaraha prakarsa pikeun resusitasi industri pariwisata ranjang.

"Kami parantos ngagaduhan ideu pikeun ngarobih stratégi, sabab langkung raos pamasaran sareng ékonomi pikeun masihan agén perjalanan pikeun ningali pandangan alam anu dipasihkeun nagara éta tibatan anggota kami pikeun nuturkeun aranjeunna di luar negeri kalayan gambar anu tetep sareng anu ngagerakkeun, khususna di akibat tina pandemi COVID-19, "Mr. Chambulo nyatet.

TATO, babarengan sareng Kamentrian Kaséhatan, nembé ngaluarkeun vaksinasi vaksinasi COVID-19 massa pangageungna anu ningali rébuan pagawé garis depan dina industri pariwisata nampi jarum payun usum puncak turis.

Asosiasi ogé ngembangkeun pangrojong infrastruktur kaséhatan dasar dina sirkuit pariwisata konci, anu nyababkeun hal-hal sanésna, ngagaduhan ambulan di darat, perjanjian sareng sababaraha rumah sakit kanggo dianggo jasa turis upami aya kontingensi, sareng ngaitkeun proyek kana jasa dokter ngapung - sadayana dina upaya ngahirupkeun deui industri pariwisata.

Anyar-anyar ieu, TATO parantos berhasil ngagulung, dina kolaborasi sareng pamaréntah, pusat koleksi spesimen COVID-19 di Kogatende sareng Seronera di tengah sareng kalér Serengeti masing-masing.

Untungna, usaha dasar ieu kumaha waé ogé mimiti mayar dividen ku maréntahkeun sababaraha patalimarga sareng ngarangsang pesenan énggal pikeun anggota TATO.

Maskapai hiburan santai Swiss, Edelweiss, parantos ngumumkeun bakal nambihan Kilimanjaro, Zanzibar, sareng Dar es Salaam salaku 3 tujuan anyar na di Tanzania ti Oktober, nawiskeun sinar harapan ka industri pariwisata.

Edelweiss, perusahaan adina Swiss International Air Lines sareng anggota Lufthansa Group, ngiringan basis pelanggan ampir 20 juta di panjuru dunya.

Ti 8 Oktober 2021, Edelweiss badé ngalayang langsung ti Zurich ka Bandara Internasional Kilimanjaro (KIA), mangrupikeun gerbang utama ka sirkuit pariwisata kalér Tanzania, dua kali saminggu, kalayan turis kelas luhur ti Éropa pikeun usum liburan.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Leave a Comment

1 Comment

  • Hello sir / madam kami ngahargaan upami anjeun tiasa ngabantuan kami kami henteu gaduh klién saprak dua taun katukang kuring gaduh tilu pondok satwa anu saé pisan di kidul Tanzania 🇹🇿 punten 🙏🏼