24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Haiti Ngabobol Industri silaturahmi Jamaica Breaking News wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Pusat Ketahanan Pariwisata Global komitmen pikeun pamulihan Pariwisata Haiti

Dukungan pikeun pemulihan pariwisata Haiti

Dina pasamoan munggaran anu diayakeun dinten ayeuna, anggota pagawé Tanggungan Pariwisata, Pamulihan sareng Kelestarian tingkat tinggi parantos ngajanjikeun dukungan lengkepna pikeun nyayogikeun bantuan ka Haiti anu dilanda gempa. Menteri Pariwisata sareng salah saurang pendiri Pusat Pariwisata Ketahanan dan Krisis Global (GTRCMC), Hon. Edmund Bartlett, nyatakeun yén langkahna nguatkeun komitmen pikeun nyepetkeun pamulihan sareng ketahanan produk pariwisata Haiti.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dina rapat éta, sababaraha kabutuhan langsung masarakat Haitian sareng anu langkung penting nyiptakeun matriks pikeun ngadukung koléksi sareng distribusi barang-barang ieu dibahas.
  2. Tugas tugas ngagariskeun léngkah-léngkah salajengna anu kalebet GTRCMC anu koordinasi sadaya unsur tina upaya pamulihan.
  3. GTRCMC ogé bakal gawé bareng pamangku kapentingan pariwisata sacara global pikeun ngadukung Haiti.

"Kuring resep yén patepungan pangalaman sareng kaparigelan angkatan tugas tingkat luhur ieu bakal tiasa ngamimitian nempatkeun sistem sareng prosés anu diperyogikeun pikeun ngabantosan masarakat Haiti pikeun ngamimitian jalan pikeun pulih. Tina rapat dinten ieu, kami tiasa ngabahas sababaraha kabutuhan langsung masarakat Haitian sareng anu langkung penting nyiptakeun matriks pikeun ngadukung koléksi sareng distribusi barang-barang ieu, "saur Menteri Bartlett.

Bartlett muji NCB dina peluncuran inisiatif Portofolio Dampak Respon (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Pasukan tugas ngagariskeun léngkah-léngkah salajengna anu kalebet Pusat Pariwisata Global sareng Pusat Manajemen Krisis anu koordinasi sadaya unsur upaya pamulihan; damel sareng stakeholder pariwisata sacara global pikeun ngadukung Haiti; ngadegna subcommees pikeun ngatasi aspék anu béda-béda dina pamulihan pariwisata; penyediaan dukungan téknis sareng logistik.

"Kuring leres-leres haté ngeunaan dukungan anu luar biasa anu disayogikeun ku anggota angkatan tugas. Kami ngaraos sumanget karabat sareng Haiti kumargi caket kami. Kami mangrupikeun bagian tina sakabeh géografi éta sabab naon anu mangaruhan éta ogé mangaruhan kami, "tambah Menteri Bartlett.

Satuan tugas ogé satuju yén bakal aya koordinasi komunikasi; monitoring jeung évaluasi; mobilisasi sumberdaya sareng manajemén; sareng katahanan wisata.

Hon LK Cassandra Francois, Menteri Pariwisata Haiti, ngahaturkeun nuhun ka sadaya anggota gugus tugas sareng nyarios, "Kuring ngahargaan komitmen pisan pikeun ngabantosan Haiti sareng solidaritas ieu, nagara bakal gancang pulih dina nyanghareupan musibah ieu."

Dina nyorot pentingna Pamulihan pariwisata Haiti, Diréktur Eksekutif GTRCMC nyarios, "Covid parantos nunjukkeun nilai kontribusi monumental pariwisata pikeun ékonomi hiji nagara, akibatna pamulihan pariwisata Haiti bakal kritis pikeun masa depan Haiti, sareng urang kedah meta gancang."

Taskforce, anu dijadwalkeun pendak deui minggu payun, parantos nambihan Wakil Présidén Caribbean Hotel and Tourist Association (CHTA), Nicola Madden-Grieg sareng investor sareng pengusaha global, Morten Lund.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment