24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah wartos kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Ledakan kadua dilaporkeun di bandara Kabul saatos 13 urang tiwas dina pengeboman munggaran

Ledakan kadua dilaporkeun di bandara Kabul saatos 13 urang tiwas dina pengeboman munggaran
Ledakan kadua dilaporkeun di bandara Kabul saatos 13 urang tiwas dina pengeboman munggaran
Ditulis ku Harry Johnson

Laporan intél parantos muncul awal minggu ieu peringatan serangan teroris "caket" di bandara Kabul ku ISIS-K - hiji afiliasi Nagara Islam di Afganistan. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Bahan peledak ngaguruh Bandara Internasional Kabul's Hamid Karzai.
  • Ledakanana sigana serangan bom bunuh diri.
  • Numutkeun ka Taliban, 13 urang maot dina ledakan munggaran.

Dua bom di caket bandara Kabul dinten ayeuna ngahasilkeun "sajumlah korban jiwa AS & sipil", saur Pentagon.

Bencana mimiti dinten ayeuna caket Gerbang Abbey Kabul's Hamid Karzai International Airport, parantos dikonfirmasi ku AS Departemén Pertahanan Sekretaris Pencét John Kirby, anu nyarios yén ledakan éta nyababkeun "korban kanyahoan korban kanyahoan."

Numutkeun ka juru bicara Taliban, serangan bom bunuh diri anu jelas ngabunuh sahenteuna 13, kaasup barudak sareng penjaga Taliban.

Ledakan anu kadua parantos dilaporkeun di daérah Baron Hotel caket bandara Kabul saatos ledakan utama nalika évakuasi militér tetep dilanjutkeun.

Sakeudeung sateuacan ledakan anu kadua, Duta Besar Perancis ka Apganistan ngingetkeun warga sipil pikeun "nyumput" jauh ti gerbang ka bandara Kabul, nyatakeun yén bom kadua tiasa janten caket saatos dikonfirmasi laporan ngeunaan ledakan utama nalika évakuasi militér dituluykeun.

Duta Besar David Martinon tweets peringatan "ngadesek" ka "sadaya réréncangan urang Afghan" dina dinten Kemis, ngingetkeun yén "ledakan kadua tiasa dilakukeun." Pejabat AS nyatakeun yén ledakan kahiji sigana karya tukang ngebom bunuh diri di luar bandara.

Adegan di Bandara Internasional Hamid Karzai parantos huru-hara sateuacan ngabeledug, sabab rébuan Afgan, Amérika sareng anu sanés milarian jalan anu aman ka luar negeri sateuacan tanggal 31 Agustus.

Laporan intél parantos muncul awal minggu ieu peringatan serangan teroris "caket" di bandara Kabul ku ISIS-K - hiji afiliasi Nagara Islam di Afganistan. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment