24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Kabingungan ngeunaan sertipikat vaksin ngahambat pamulihan perjalanan

Kabingungan ngeunaan sertipikat vaksin tiasa ngahambat pamulihan perjalanan
Kabingungan ngeunaan sertipikat vaksin tiasa ngahambat pamulihan perjalanan
Ditulis ku Harry Johnson

Kurangna rékaman digitalisasi di sababaraha nagara, kaasup Amérika Serikat, ngabuktikeun status divaksinasi beurat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Vaksin disebat salaku pembawa perjalanan sareng sakedik harepan pikeun industri.
  • Aturan anu rapuh sareng kurangna perjanjian duaan terus ngawatesan perjalanan.
  • Wisatawan parantos katinggaleun bingung kumaha nyayogikeun status vaksinasi na.

Kurangna sistem sertifikasi vaksin anu diakui sacara internasional tiasa ngahambat pamulihan perjalanan sabab seueur wisatawan anu bingung ngeunaan syarat karantina sareng larangan perjalanan. Kalayan aturan anu bénten-bénten, sabagian tiasa milih perjalanan domestik, nguntungkeun tujuan anu gumantung kana kunjungan internasional.

Kabingungan ngeunaan sertipikat vaksin tiasa ngahambat pamulihan perjalanan

Vaksin disebat salaku pembawa perjalanan sareng sakedik harepan pikeun industri. Nanging, aturan anu fragmentasi sareng kurangna perjanjian masing-masing terus ngawatesan perjalanan, kalayan larangan perjalanan janten panceg pangageungna kadua pikeun ngarambat 55% réspondén dina polling industri anu anyar.

Wisatawan parantos ditingalkeun bingung kumaha nyayogikeun status vaksinasi kalayan sababaraha aturan anu béda-béda di tujuan. Kanggo sababaraha tujuan, palancong kedah ngalangkungan sababaraha gelang pikeun ngabuktikeun statusna, sareng upami ngumbara ka sababaraha nagara, prosésna sering béda. Sanaos katémbong yén larangan parantos ngaleungitkeun, pajeulitna ngabuktikeun vaksinasi bakal teras janten panghalang.

Bangsa anu béda ngarahkeun sababaraha rupa aturan pikeun dituduhkeun buktina vaksinasi, tina kertas dugi ka rékor digital. Rékaman digital henteu gampang didapet di sababaraha nagara, sareng bakal nambihan lapisan pajeulitna pikeun palancong, anu tiasa nyababkeun aranjeunna ngémutan deui rencana na.

Bukti vaksinasi sigana mangrupikeun pamikiran tina peluncuran vaksin. Kurangna rékaman digitalisasi di sababaraha nagara, kaasup Amérika Serikat, ngabuktikeun status divaksinasi beurat. IATAPas perjalanan disebat salaku solusi industri tapi panyawatna goréng, sareng parantos aya integrasi pamaréntah. Kalayan panyadia sanés anu lebet kana rohangan éta, éta parantos nyiptakeun sistem anu fragmentasi anu meryogikeun palancong unggah buktosna nyalira pikeun ngahasilkeun pas digital. Wisatawan tiasa pangunjung kana tujuan kalayan aturan anu langkung gampang atanapi milih perjalanan domestik salaku hasilna ngabalukarkeun tujuan sono ka pengunjung.

Wisatawan hoyong solusi saderhana anu peryogi usaha sakedik. Industri kedah babarengan pikeun ngahijikeun solusi anu tiasa dianggo pikeun sadaya pamangku kapentingan industri. Dugi ka waktos éta, sababaraha bakal isin jauh tina perjalanan kusabab sipat rumit ngabuktikeun status vaksinasi.

Kacuali aya léngkah anu gancang dilaksanakeun, éta berpotensi tiasa nungtut paménta internasional sabab aturan tiasa hésé teuing dipikaharti sareng pamulihan tujuan 'tiasa janten hasilna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment