24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

4 Marinir AS, 60 urang Afgan tiwas dina serangan di bandara Kabul

4 Marinir AS, 60 urang Afgan tiwas dina serangan di bandara Kabul
4 Marinir AS, 60 urang Afgan tiwas dina serangan di bandara Kabul
Ditulis ku Harry Johnson

UPDATE: Amérika Serikat korban maot Marinir dina 12 taun

Seueur sekutu AS boh parantos ngeureunkeun usaha évakuasi sateuacan ledakan dinten Kemis, nyebatkeun intél sateuacanna ngeunaan serangan teroris, atanapi parantos ngumumkeun dinten Kemis salaku kasempetan terakhir pikeun kaluar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Marinir AS tiwas dina ngabom Kabul.
  • Puluhan warga sipil Afghanistan maot dina ledakan bandara Kabul.
  • Seueur sekutu AS parantos ngeureunkeun évakuasi Kabul.

Opat Marinir AS sareng sahenteuna 60 urang Afghanistan tiwas dina serangan Kemis di Bandara Internasional Hamid Karzai Kabul.

Numutkeun laporan pangénggalna, utusan AS di Kabul nyarios ka staf kedutaan di sana yén opat Marinir AS tiwas sareng tilu urang tatu di serangan bandara. Dina waktos anu sami pejabat kaséhatan senior Afghanistan nyarios yén korban tewas diantara warga sipil sahenteuna sahanteuna 60, sareng seueur deui anu merjuangkeun kahirupan aranjeunna.

4 Marinir AS, 60 urang Afgan tiwas dina serangan di bandara Kabul

AS Departemén Pertahanan parantos sacara resmi negeskeun yén sababaraha pasukan AS aya diantara anu tiwas dina serangan Kemis di bandara Kabul dina pernyataan anu dikaluarkeun ku sekretaris pers John Kirby.

Agénsi éta henteu netepkeun jumlah maotna, nambahan yén sababaraha urang Amérika deui parantos cilaka. 

Korban korban akibat tina "serangan kompléks" anu ogé ngabunuh sajumlah warga sipil Afganistan, numutkeun ka Pentagon. Ledakan - dipercaya akibat tina hiji bom bunuh diri di Gerbang Abbey sareng hiji bom kandaraan caket Hotel Baron - nyésa 13 urang maot, juru bicara Taliban parantos mastikeun.

Seueur sekutu AS boh parantos ngeureunkeun usaha évakuasi sateuacan ledakan dinten Kemis, nyebatkeun intél sateuacanna ngeunaan serangan teroris, atanapi parantos ngumumkeun dinten Kemis salaku kasempetan terakhir pikeun kaluar.

Dénmark sareng Kanada henteu deui ngalayang misi évakuasi; Polandia sareng Walanda lirén ngalayang ti saprak serangan, sedengkeun Italia lirén Kemis wengi, sareng Perancis ngumumkeun tenggat waktos Jumaah. Inggris sareng AS, Nanging, neraskeun penerbanganna sabab rébuan nyobian tihang jumlah pesawat anu sayogi gancang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment