24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pegat Kazakhstan wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Air Astana nampi jet Airbus A321LR kagenep na

Air Astana nampi jet Airbus A321LR kagenep na
Air Astana nampi jet Airbus A321LR kagenep na
Ditulis ku Harry Johnson

Armada Airbus A321LR ngoperasikeun jaringan internasional maskapai, kalayan tujuan sapertos Dubai, Frankfurt, London (ti Séptémber 2021), Istanbul, Sharm el-Sheikh (Mesir) sareng Podgorica (Monténégro).

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Seluruh armada Airbus A321LR Air Astana diséwakeun ti Air Lease Corporation.
  • Airbus A321LR dilengkepan ku mesin Pratt & Whitney generasi terakhir.
  • Armada Airbus A321LR ngoperasikeun jaringan internasional Air Astana.

Airbus A321LR anyar ka genep Air Astana dugi ka Bandara Internasional Nur- Sultan langsung ti pabrik Airbus di Hamburg, Jérman dinten ayeuna. Seluruh armada Airbus A321LR diséwakeun ti Air Lease Corporation, kalayan pesawat munggaran dugi ka Séptémber 2019 sareng salah sahiji deui jinisna badé dikantunkeun sateuacan akhir taun 2021.

nu Airbus A321LR dilengkepan mesin Pratt & Whitney generasi pangénggalna, anu ngirangan konsumsi bahan bakar 20%, biaya perawatan 5%, émisi karbon ku 20% sareng tingkat noise 50% dibandingkeun sareng pesawat sateuacanna. Kabinna dikonfigurasi ku 16 korsi bohong-datar di kelas Bisnis sareng 150 korsi di kelas Ékonomi, sareng sadaya korsi dilengkepan layar individu.

Armada Airbus A321LR ngoperasikeun jaringan internasional maskapai, kalayan tujuan kaasup Dubai, Frankfurt, London (ti Séptémber 2021), Istanbul, Sharm el-Syéh (Mesir) sareng Podgorica (Monténégro).

nu Hawa Astana grup ngoperasikeun armada 35 pesawat anu ngandung 15 Airbus A320 / A320neo, 12 Airbus A321 / A321neo / A321LR, tilu Boeing 767 sareng lima Embraer E190-E2, kalayan jumlahna kalebet salapan A320 sareng hiji A320 neo kalayan divisi LCC, FlyArystan. Umur rata-rata armada Air Astana ngan ukur tilu taun, ngajantenkeun salah sahiji anu bungsu di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment