Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi Warta Breaking Thailand piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Data pribadi panumpang dipaling dina serangan kaamanan siber Bangkok Airways

Data pribadi panumpang dipaling dina serangan kaamanan siber Bangkok Airways
Data pribadi panumpang dipaling dina serangan kaamanan siber Bangkok Airways
Ditulis ku Harry Johnson

Panilitian awal kajadian nembongan mastikeun yén sababaraha data pribadi panginten parantos diaksés nyaéta, nami panumpang, nami kulawarga, kabangsaan, jenis kelamin, nomer telepon, email, alamat, inpormasi kontak, inpormasi paspor, inpormasi perjalanan sajarah, parsial inpormasi kartu kiridit, sareng inpormasi tuangeun khusus.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Bangkok Airways Public Company Limited parantos janten korban serangan siber.
  • Serangan nyababkeun aksés henteu sah sareng haram kana sistem inpormasi maskapai.
  • Kajadian éta parantos dilaporkeun ka pulisi Royal Thai ogé nyayogikeun béwara ka aparat anu aya hubunganana.

Tanggal 23 Agustus 2021, Bangkok Airways Public Company Limited mendakan yén perusahaan parantos janten korban serangan siber anu ngakibatkeun aksés anu teu sah sareng haram kana sistem inpormasi na.

Kana pamanggihan sapertos kitu, Bangkok Airways geuwat nyandak tindakan pikeun nalungtik sareng ngandung kajadian éta, kalayan dibantuan ku tim kaamanan siber. Ayeuna, perusahaan ieu nalungtik, salaku masalah anu penting, pikeun verifikasi data anu dikompromikeun sareng panumpang anu kapangaruhan ogé nyandak tindakan anu cocog pikeun nguatkeun sistem IT-na. 

Panilitian awal tina kajadian kaciri mastikeun yén sababaraha data pribadi tiasa diaksés nyaéta, nami panumpang, nami kulawarga, kabangsaan, jenis kelamin, nomer telepon, email, alamat, inpo kontak, inpormasi paspor, inpormasi perjalanan sajarah, inpormasi kartu kiridit parsial, sareng khusus inpormasi tuang. Perusahaan ogé, negeskeun yén kajadian éta henteu mangaruhan sistem kaamanan operasional atanapi aeronautika perusahaan.

Kajadian ieu parantos dilaporkeun ka pulisi Royal Thai ogé nyayogikeun béwara ka aparat anu aya hubunganana. Kanggo tindakan pencegahan primér, perusahaan nyarankeun pisan panumpang ngahubungi bank atanapi panyadia kartu kiriditna sareng nuturkeun naséhatna sareng ngarobih kecap akses anu dikomprésikeun gancang-gancang.  

Salaku tambahan kana éta, perusahaan hoyong waspada panumpang janten waspada kana telepon sareng / atanapi email anu curiga atanapi anu teu disayogikeun, sabab anu nyerang tiasa ngaku janten Bangkok Airways sareng nyobian ngumpulkeun data pribadi ku tipu daya (katelah 'phishing' ). Perusahaan (Bangkok Airways) moal ngahubungi palanggan naon waé anu naroskeun detil kartu kiridit sareng pamundut sapertos kitu. Upami aya kajadian sapertos kitu, panumpang kedah nyandak tindakan hukum. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Naha peringatan Bangkokair asli atanapi palsu nyalira?
    Kuring heran sabab biasana aranjeunna ngalebetkeun mail kalayan nami kuring - henteu ngan ukur 'Konsumén anu dipikacinta'.
    Salaku tambahan nomer telepon anu dipasihkeun béda ti nomerna dina halaman wéb anu ayeuna?