24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Industri silaturahmi LGBTQ Warta Breaking Malta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Perayaan Séptémber sombong ngarajaan di Malta, permata disumputkeun ti Laut Tengah

Pamandangan Grand Harbour, Valletta, ngan hiji tempat pikeun didatangan nalika perayaan Malta Pride

Malta, hiji nusantara di Laut Tengah, mangrupikeun lokasi anu sampurna pikeun neraskeun perayaan sombong 10-19 Séptémber, saatos kacindekan AS dina Juni. Malta aya peringkat nomer 1 ku ILGA-Éropa dina daptar Pelangi UE pikeun 6 taun berturut sareng mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata LGBTQ + luhur di dunya. Malta parantos ngahontal skor sakabéh 94% pikeun HAM LGBTQI.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Malta mangrupikeun tujuan wisata LGBTQ + anu luhur di dunya.
  2. Datang tiasa ngagungkeun Minggu Pride Malta ti Séptémber 10-19, 2021, anu kalebet Maret Pride March Maret sareng konsér tanggal 18 Séptémber 2021.
  3. Malta ngarencanakeun beragam acara pikeun dinikmati salami hajatan saminggu na mastikeun pangalaman anu berkesan pikeun sadaya pengunjung LGBTQ +. 

Malta Pride Week mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun palancong LGBTQ + ngajajah tilu pulau adi, Malta, Gozo, sareng Comino nalika ngarayakeun minggu kaanggotaan dina tujuan perjalanan anu dipikaterang ku 7000 taun sejarah na, resep kuliner kalebet 5 réstoran bintang Michelin, pantai hébat sareng kahirupan wengi. Malta ngarencanakeun beragam acara pikeun dinikmati salami hajatan saminggu na mastikeun pangalaman anu berkesan pikeun sadaya pengunjung LGBTQ +.  

Luzzu, Parahu Pancing Maltese di Marsaxlokk

Minggu Pride Malta gaduh saminggu anu pinuh ku acara dina unggal katégori kalebet pantun, seni, pilem sareng musik.

  • REFRASI- Pameran Seni Visual - Séptémber 10 
  • POP ku Lollipop - 11 & 17 Séptémber 
  • Démonstrasi Simbol Kebanggaan Sombong - Séptémber 12  
  • Poé Beach sombong - Séptémber 12
  • Pameran Seni sareng Pantun LGBTQI - 12 - 18 Séptémber
  • Rapat di Maori - Séptémber 12
  • Diskusi Komunitas - 14 September 17
  • Sombong Buka Malam Peuting - Séptémber 15
  • Peuting Campuran - Séptémber 15
  • Konperénsi HAM - Séptémber 16
  • Catch-up Bulanan di Pabrik Coklat Malta - Séptémber 16
  • Saringan Pilem - Séptémber 16
  • David Bowie malem sosial - Séptémber 17
  • Ngumpulkeun Sosial Bangga - Séptémber 17
  • Konsér #YouAreIncluded Malta Pride - Séptémber 18
  • Partéi Saatos - Séptémber 18
  • Saringan dokumenter: Sombong mangrupikeun Protés - Séptémber 19

Amérika Vaksinasi Wilujeng sumping di Malta - kedah nganggo aplikasi VeriFLY

Wisatawan ti Amérika Serikat ka Malta bakal ngagaduhan kasempetan pikeun mastikeun kasihatanana sareng nyayogikeun dokuméntasi anu sanés, sakumaha anu diperyogikeun ku Otoritas Kaséhatan Maltese, ngalangkungan aplikasi VeriFLY anu ngabantosan pikeun ngalancarkeun vaksin COVID-19, validasi dokuméntasi, sareng ningalikeun hasil anu jelas , cara maca-ramah. Saatos nyiptakeun profil anu aman dina alat sélulérna, panumpang bakal unggah inpormasi vaksin sareng dokuméntasi sanés sakumaha diwajibkeun langsung kana aplikasi VeriFLY. Aplikasi VeriFLY bakal mastikeun yén inpormasi panumpang cocog sareng sarat anu ditetepkeun ku Malta sareng nembongkeun pesen anu pas atanapi gagal anu saderhana. Saatos éta, panumpang bakal dipandu pikeun ngeusian Formulir Panumpang Panumpang pikeun asupna kana Malta. Aplikasi VeriFLY, sayogi di Google Play sareng Apple App Store, bakal ngaktipkeun pangguna ngaktipkeun pass "Trip to Malta", anu ngarangkep sarat pikeun lebet kana Malta, diayakeun kana daptar periksa anu ramah-pangguna, saatos ngalengkepan sadaya kredensial anu diperyogikeun .

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Kajadian Minggu Pride, buka:

https://www.maltapride.org

Ngeunaan Malta

Kapuloan cerah Malta, di tengah Laut Tengah, mangrupikeun konsentrasi anu paling luar biasa tina warisan anu gembleng diwangun, kalebet kapadetan pangluhurna Situs Warisan Dunya UNESCO di nagara-nagara mana waé. Valletta diwangun ku Ksatria St. John anu reueus mangrupikeun salah sahiji tempat wisata UNESCO sareng Ibukota Budaya Éropa pikeun 2018. Panyayunan Malta dina batu mimitian ti arsitektur batu anu paling lami di dunya, dugi ka salah sahiji kakuatan karajaan Inggris anu paling kuat. sistem pertahanan, sareng kalebet campuran euyeub arsitektur rumah tangga, agama sareng militér ti jaman kuno, abad pertengahan sareng awal modéren. Kalayan cuaca anu cerah pisan, pantai anu pikaresepeun, kahirupan wengi anu mekar, sareng 7,000 taun sajarah anu matak panasaran, aya seueur anu tiasa ditingali sareng dilakukeun. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Malta, didatangan www.visitmalta.com.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.visitmalta.com, https://www.visitmalta.com/en/gay-friendly-malta

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment