24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos piknik Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Moméntum pembeli neraskeun pikeun édisi ka-10 IMEX Amérika

Pupuhu IMEX Ray Bloom sareng CEO IMEX Carina Bauer.

Langkung 3,000 pembeli dugi ka ayeuna parantos ngadaptar pikeun ngiringan IMEX Amérika ti komunitas planner - agénsi acara, asosiasi, perencana perusahaan, sareng independen - sadayana aya tempat usaha sareng seueur di tingkat senior (didefinisikeun salaku C-level, direksi, pamilik / mitra).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Imah énggal, manah anu sami didamel bisnis

  1. Acara ieu ngeunaan nyambungkeun pembeli sareng paméré pikeun nempatkeun bisnis.
  2. Acara éta ngagaduhan bagian anu penting dina pamulihan bisnis jangka panjang, nyayogikeun kasempetan anu pas pikeun ngukur kapercayaan industri sareng prospek pertumbuhan real-time nalika pendak sareng kolega sareng mitra.
  3. Acara ieu dilakukeun di Teluk Mandalay, 9-11 Nopémber di Las Vegas sareng diluluguan ku Senén Senén, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber.

Agénsi ayeuna nyatakeun 47% tina total, pembeli perusahaan 22% sedengkeun pembeli asosiasi ngawangun 9% sareng pembeli mandiri 18% (anu sanés - 4%). 

imex Amérika

"Dina haténa, acara éta ngeunaan ngahubungkeun pembeli sareng paméré pikeun nempatkeun bisnis - ieu mangrupikeun dasar tina sagala anu urang lakukeun. Kami bungah ningali paménta sapertos éta ti komunitas acara bisnis pikeun mondok deui di IMEX America Nopémber ieu. Pikeun seueur industri, acara disetél pikeun maénkeun bagian penting dina pamulihan bisnis jangka panjang, nyayogikeun kasempetan tepat waktos pikeun ngukur kapercayaan industri sareng prospek pertumbuhan real-time nalika pendak sareng kolega sareng mitra anu aranjeunna henteu kantos ningali. nyanghareupan ampir dua taun. ” Carina Bauer, CEO Grup IMEX, ngabahas pendaptaran moméntum moméntum pikeun acara anu kajantenan di Teluk Mandalay, 9-11 Nopémber di Las Vegas sareng diawalan ku Smart Monday, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber.

Rapat sareng ahli acara diondang pikeun ngiluan naon anu keur ditagih salaku acara mudik industri ku ngadaptar gratis, sapertos biasana. Hadirin tiasa ngaharepkeun pangalaman acara live 'aman tapi henteu steril' dirancang pikeun nyumponan kabutuhan bisnis ayeuna. Éta bakal ngamungkinkeun aranjeunna nempatkeun sareng ngarencanakeun bisnis ka hareup bari ngiringan program pendidikan anu éksténsif dumasar kana lagu anyar sareng panyatur anu ngartos kana tantangan industri sareng poténsial lebet 2022.

Disamping para pembeli, jajaran internasional paméré anu ngontrak saminggu dina minggu sareng ngalangkungan sadaya séktor industri. Ieu kalebet tujuan Australia, Singapura, Dubai, Italia, Kanada, Boston, Atlanta, Argentina, Hawaii, Panama sareng Puerto Rico ogé grup hotél Four Seasons, Wyndham Hotel Group, Mandarin Oriental Hotel Group sareng Associated Luxury Hotels International.

Carina nuluykeun: "Mitra kami ngagaduhan peran penting dina ngabantosan kami pikeun nyiptakeun acara langsung anu ngagambarkeun iklim bisnis ayeuna sareng anu ditujukeun pikeun kabutuhan masarakat. Kami ogé damel caket sareng tempat anyar kami - Mandalay Bay - sareng kota host - LVCVA - pikeun mastikeun yén IMEX America minuhan standar pangluhurna kaséhatan, kanyamanan sareng kaamanan. Misi kami nyaéta nyiptakeun pertunjukan anu didukung ku langkah-langkah kaamanan anu aman bari nganteurkeun sentuhan IMEX klasik tina kasenangan, jiwa sareng haté anu kami terang yén komunitas urang hoyong pisan ayeuna. "

Ningali ka édisi ka-10 IMEX America, Carina sareng Ketua IMEX Ray Bloom ngabahas permintaan pasar anu atos, tingkat minat paméran sareng pembeli, parobihan pangalaman acara sareng seueur deui - tonton "Paguneman sareng Carina" pangénggalna Ieuh

IMEX America lumangsung 9 - 11 Nopémber di Mandalay Bay di Las Vegas sareng Smart Senén, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber Pikeun ngadaptar - gratis - klik Ieuh.

Kanggo langkung seueur rinci ngeunaan pilihan akomodasi sareng kanggo dipesen, pencét Ieuh.

www.imexamerica.com

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX.

# IMEX21

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment