Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Hyatt naekeun portopolio luang na ku akuisisi Apple Leisure Group

Hyatt naekeun portopolio luang na ku akuisisi Apple Leisure Group
Hyatt naekeun portopolio luang na ku akuisisi Apple Leisure Group
Ditulis ku Harry Johnson

Pamulihan kuat perjalanan méwah disarengan ku ékspansi géograpis portopolio pasar Hyatt nunjuk ka kauntungan ka hareup pikeun perusahaan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hyatt ngalegaan tawaran luang méwah na.
  • Hyatt, anu kéngingkeun Apple Leisure Group pikeun $ 2.7 milyar.
  • Apple Leisure ngoperasikeun 100 Resort mewah sadaya-inklusif di sagala rupa merek.

Grup hotél terkemuka di AS, Hyatt, mésér operator resor, Apple Leisure Group, sakitar US $ 2.7 milyar, ngalegaan tawaran santai na. Pamulihan kuat perjalanan méwah disarengan ku ékspansi géograpis portopolio pasar Hyatt nunjuk ka kauntungan ka hareup pikeun perusahaan.

Grup Rékréasi Apple ngoperasikeun 100 resor méwah sadaya-inklusif di sagala rupa merek, kaasup, tapi henteu diwatesan ku, Sunscape Resorts sareng Spa sareng Rahasia Resort sareng Spa. Tambihan ieu sacara dramatis bakal ningkatkeun portopolio méwah Hyatt, anu parantos dipuseurkeun dina pasaran ieu.

Pamulihan perjalanan méwah sigana ngajangjikeun. Ramalan analis industri nunjukkeun yén wengi kamar anu diilikan kanggo hotél méwah (di 60 pasar utama) bakal ngalaman taun anu langkung ageung dina sataun (YoY) kanaékan (69.7%) dina 2021 tibatan anggaran (59%).

Pamulihan anu langkung ageung tina segmen méwah sigana nunjukkeun kanaékan duanana paménta sareng penawaran pikeun tawaran méwah di 2021, sareng mangrupikeun tanda anu ngajangjikeun pikeun dimekaran Hyatt portopolio. Dobel tina tawaran Resort Hyatt bakal bolong kalayan hadé paménta perjalanan rineh méwah salami periode pamulihan COVID-19. Kalayan paménta perjalanan bisnis tetep tetep handap pikeun anu tipayun, akuisisi ieu bakal ngamungkinkeun Hyatt nguatkeun posisina dina pasar anu diarepkeun langkung gancang.

Polling industri nembé mendakan yén 28% réspondén global ayeuna gaduh anggaran anu langkung luhur (16%) atanapi rada langkung luhur (12%) pikeun liburan, nunjukkeun yén jelas aya sekelompok konsumen anu hoyong méakkeun tambahan dina liburan salajengna.

Pikeun sababaraha konsumén, lockdowns nasional sareng larangan perjalanan internasional hartosna langkung seueur waktos di bumi. Ieu parantos ngamungkinkeun tabungan dilakukeun sareng anggaran perjalanan parantos ningkat pikeun sabagian. Ku alatan éta, sababaraha wisatawan daék mayar langkung, milari istirahat méwah, sareng nandaan kasempetan khusus dina liburan salajengna.

Tren panginepan anu anyar nunjukkeun pamilik hotél anu sanés parantos ngagedekeun portopolio méwahna. Agustus 2021 ningal InterContinental Hotel Group (IHG) ngumumkeun rencana pikeun ngaluncurkeun mérek Resort méwah anyar pikeun ningkatkeun kamekaranana. Marriott ogé nyatakeun yén éta badé ningkatkeun tawaran resort sadayana-inklusif.

Apple Leisure Group parantos janten salah sahiji operator wisata panggedéna pikeun paket liburan di Amérika Serikat, Méksiko sareng Karibia. Kesepakatan ieu bakal ningkatkeun portopolio Éropa Hyatt ku 60%, nguatkeun persaingan sareng jalma sapertos Marriott, Hilton sareng IHG.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment