24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah India Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Boeing 737 MAX diberesihan hiber di rohangan udara India deui

Boeing 737 MAX diberesihan hiber di rohangan udara India deui
Boeing 737 MAX diberesihan hiber di rohangan udara India deui
Ditulis ku Harry Johnson

Sajauh ieu, 175 ti 195 nagara parantos angkat larangan dina Max, sareng langkung ti 30 operator parantos ngembalikan pesawat kana jasa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Régulator penerbangan sipil India ungrounds jet Boeing 737 MAX.
  • SpiceJet ngarepkeun ngamimitian operasi Boeing 737 MAX bulan payun.
  • India ngadadarkeun 737 MAX jet dina 13 Maret 2019.

Régulator penerbangan sipil India ngumumkeun dinten ayeuna yén pesawat Boeing 737 MAX diidinan beroperasi di ruang udara India deui.

Sadaya jet Boeing 737 MAX didasar sacara global dina Maret 2019 saatos dua kacilakaan dina 5 bulan.

India parantos ngalarang sadaya pesawat MAX tina hiber ka, ti, dina sareng di luar ruangan udara India tanggal 13 Maret 2019.

Anyar-anyar ieu, pesawat ieu diidinan ngapung deui ku régulator penerbangan sipil di Amérika Serikat, Uni Éropa, UEA sareng nagara-nagara sanés - saatos ngalaksanakeun modifikasi kaamanan anu diperyogikeun sareng ngalaman pembaruan perangkat keras sareng parangkat lunak pikeun kaamanan.

India's SpiceJet Ltd nyarios dina dinten Kemis yén anjeunna ngarepkeun pesawat Boeing Co 737 MAX dina armada na pikeun mulang ka layanan dina akhir Séptémber saatos pakampungan anu diserang ku anu nyéwa Avolon dina séwa pesawat.

SpiceJet - hiji-hijina maskapai India sareng B737 Max di India - lebet kana pakampungan sareng Avolon, penyewa utama pesawat MAX, mapay jalan pikeun maskapai 737 MAX maskapai pikeun ngamimitian balik kana jasa ... kira-kira akhir Séptémber 2021, "matuh kana persetujuan pangaturan. "

Sadayana, aya dalapan belas pesawat Boeing 737 Max di India - lima ex-Jet sareng 13 tina SpiceJet - dina waktos grounding.

Investor miliarder India Rakesh Jhunjhunwala ogé ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun maskapai harga murah énggal ku mimiti taun payun ku armada B737 Max. Ex-Jet Max parantos diterbitkeun ku anu nyéwa.

India Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil (DGCA) kapala Arun Kumar ngaluarkeun paréntah nyingkirkeun grounding Maret 2019 tina B737-8 / 9 MAX dinten ayeuna.

"Penyelamatan ieu ngamungkinkeun operasi pesawat Boeing Company Model 737-8 sareng Boeing Company Model 737-9 (MAX) ngan ukur nyumponan sarat anu berlaku pikeun jasa balik deui," saur Kumar.

Sateuacanna di bulan April, DGCA parantos ngantep pesawat Boeing 737 Max anu parantos didaptarkeun ku asing anu didamel di India diterbitkeun ka luar negeri. Éta ogé parantos kéngingkeun overflying of Max anu dimodifikasi dina rohangan udara India.

Saatos ieu, sababaraha pesawat asing anu didaptarkeun di darat di sababaraha bandara di India tiasa ngalakukeun RTS.

Sajauh ieu, 175 ti 195 nagara parantos angkat larangan dina Max, sareng langkung ti 30 operator parantos ngembalikan pesawat kana jasa.

Dina hiji pernyataan, Boeing nyarios: "Kaputusan DGCA mangrupikeun tonggong penting pikeun ngamankeun 737 MAX kalayan aman di India. Boeing tetep damel sareng régulator sareng konsumén urang pikeun mulang deui ka pesawat di dunya. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment