24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Antigua & Barbuda Breaking News Baham Ngabobol Warta Warta Brebes Barbados Ngabobol Warta Internasional Curacao Ngabobol Warta Grenada Breaking News Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News Warta Méwah wartos Warta Breaking Saint Lucia piknik Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Sendal: Hiji-hiji méwah bintang 5 sadunya kaasup Resort

Sendal Resort

Sendal Resorts sareng Pantai nampilkeun paket méwah 5-bintang paling komprehensif sadunya dimana tamu tiasa ngaraosan pantai pasir-bodas anu éndah, makan Global Gourmet ™, akomodasi mewah, minuman keras premium tanpa batas, olahraga cai anu pikaresepeun, sareng seueur deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Nalika Sandals Resorts nyarios yén éta sadaya-inklusif, éta hartosna sadaya-inklusif dina sagala cara anu tiasa dibayangkeun sareng cara 5-bintang.
  2. Teu aya biaya atanapi kejutan anu disumputkeun, sareng pangalaman tamu anu positip positip sareng tiasa ngahontal anu teu diarepkeun.
  3. Ti menit tamu angkat tina pesawat, sadayana diurus tina transfer bandara dugi ka kiat - ti mimiti liburan dugi ka tamu nuju naek pesawat pikeun balik ka bumi.

Kaleresan aya anu disebat sadayana-tambahan tambihan biaya - sapertos pajak pamarentah, transfer bandara, minuman keras premium, kagiatan anu ditingkatkeun, makan khusus, sareng tip. Nyarios tip, ieu tip. Ieu moal pernah kajantenan di Sendal, sabab leres-leres sadayana kalebetkeun, teu aya biaya anu disumputkeun sareng teu aya kejutan, kajantenan sagala hal anu matak aranjeunna kalebet - sapertos méwah bintang 5 anu leres.

Di laut

Sendal ngan ukur sadunya Méwah 5-béntang kaasup Resort dimana éta salawasna aya inklusif sepanjang waktos. Sendal masihan sémah langkung seueur kaaslian kualitas dibanding resor sanés di planet ieu. Salaku conto, Sendal kaasup pilihan anu paling jembar dina olahraga cai - bahkan anu nganggo motor - éta sadayana kalebet, kalebet paréntah. Ngan Sendal anu kaasup beuleum scuba sapopoé plus peralatan scuba propésional, pituduh propésional, kapal beuleum Newton, sareng situs beuleum Karibia anu pangsaéna.

Di darat

Di darat, Sendal kaasup olahraga anu paling jembar sapertos golf kalayan biaya héjo gratis - buleud saatos babak kalayan henteu kaburu. Teu aya sadaya-inklusif anu ngagaduhan lapangan golf kajawaraan dirancang ku Greg Norman.

Kumaha suite na

Sajauh akomodasi angkat, teu aya standar ngeunaan sapatu Sendal, nawiskeun seueur suite luar biasa sapertos Skypool Suites, Swim-Up Suites, Millionaire Suites, Rondoval Suites di sakitar, Over-the-Water Villas, sareng Bungalow Langkung-Cai. Sareng ngan Sendal kalebet juru butung pribadi dina sayang sayang Butler Suites.

Cheers!

Sadaya minuman keras premium kalebet sadaya waktos - teu kedah ngantosan hiji jam senang tunggal sadidinten. Aya dugi ka 11 bar di unggal Resort tanpa tab sareng teu aya watesna. Di Sendal, sémah tiasa ngaraosan tuang anggur Robert Mondavi Twin Oaks.

Bon napsu!

Dahareun khusus di Sendal, ogé, kakhususan. Sendal ngalangkungan henteu terbatas dugi ka 5-jam makan gourmet global dugi ka 16 réstoran khusus per Resort. Unggal réstoran ngagaduhan koki kelas dunya anu nganggo bahan-bahan anu paling seger di kebon.

Paket Sandal sadaya-kaasup kaasup:

Dahar + MINUM

  • Makan gourmet 5-bintang dugi ka 16 restoran per Resort
  • Sarapan, tuang siang, tuangeun sareng cemilan iraha waé
  • Unlimited minuman keras premium
  • Dugi ka 11 bar per Resort
  • Bar anu dieusian di unggal rohangan
  • Unlimited Robert Mondavi Twin Oaks® anggur

ulin

  • PADI-Disahkeun neuleum skuba (sareng sadaya alat)
  • Perjalanan snorkeling (sareng sadaya alat)
  • Hobie Ucing, papan dayung, kayak
  • Parentah propésional pikeun olahraga cai
  • wasta kapuloan lepas pantai di Sendal Royal Caribbean sareng Sendal Royal Bahamian
  • Waragad héjo di urang golep kursus di pilih resort
  • Bola voli pantai, baskét, méja kolam renang
  • Dinten sareng wengi ténis
  • puseur kabugaran kalayan alat-alat canggih
  • Beurang jeung peuting raramean kaasup acara langsung
  • Ségét olahraga cai di pilih resort
  • eksklusip Kaistiméwaan Tukeuran antara Resort

TONG HARIWANG

  • Sadaya tip, pajak sareng hadiah
  • Mindahkeun bandara Roundtrip
  • Lounge Datangna Bandara Eksklusif di Jamaika sareng Saint Lusia
  • Sadaya Resort Sendal ngan ukur déwasa, dirancang pikeun pasangan anu di bandung
  • WiFi gratis (dina kamar sareng sadaya daérah umum)
  • Kawinan gratis (pikeun cicing 3 wengi atanapi langkung)
  • Personal Butler Service sareng mindahkeun swasta di paling suite tingkat luhur
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment