24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Warta Ngabobol Singapura piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Penerbangan bébas karantina ka Singapura ayeuna sareng Lufthansa

Penerbangan bébas karantina ka Singapura ayeuna sareng Lufthansa
Penerbangan bébas karantina ka Singapura ayeuna sareng Lufthansa
Ditulis ku Harry Johnson

Lufthansa sareng Singapore Airlines sasarengan nawiskeun salah sahiji penerbangan Wisata Vaksin ieu unggal dinten, boh ti Frankfurt atanapi Munich, mimitian tanggal 16 Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan harian dugi ka 16 Séptémber kerjasama sareng Singapore Airlines.
  • Éntri gratis karantina ka Singapura ngan upami perjalanan dimimitian di Jerman.
  • Pambébasan karantina dilarapkeun ka penerbangan khusus, katelah penerbangan Vaccinated Travel Lane (VTL).

Éntri ka Singapura ti Jérman pikeun wisatawan anu divaksinasi bakal tiasa dilakukeun deui ti 8 Séptémber. Karantina anu ditetepkeun sateuacanna dugi ka Singapura moal diperyogikeun deui ti saprak ayeuna. Jérman mangrupikeun nagara munggaran anu kota mega di Asia Tenggara parantos nandatanganan perjanjian pikeun hal ieu.

Pambébasan karantina dilarapkeun ka penerbangan khusus, katelah penerbangan Vaccinated Travel Lane (VTL). Lufthansa jeung Singapura Airlines babarengan bakal nawiskeun salah sahiji penerbangan VTL ieu unggal dinten, boh ti Frankfurt atanapi Munich, dimimitian dina 16 Séptémber. Pesenan parantos tiasa dilakukeun. Palanggan ogé bakal tiasa ngadaptar penerbangan VTL dina halaman wéb pamaréntah Singapura dimimitian dina 1 Séptémber.

"Singapura mukaan henteu ngan ukur ngamungkinkeun jalma nganjang ka babaturan sareng kulawarga atanapi pendak sareng mitra bisnis deui, tapi ogé ngirimkeun sinyal penting ka nagara-nagara sanés di daérah éta," saur Elise Becker, Kepala Penjualan pikeun Lufthansa di Asia-Pasipik. "Langkung penting ti batan nagara-nagara babarengan pikeun milarian solusi pikeun mulangkeun perjalanan udara internasional ogé. Lufthansa sareng Singapore Airlines masihan kontribusi anu penting pikeun pamekaran ieu. "

Saprak pengumuman ku pamaréntah Singapura, paménta penerbangan antara Jérman sareng Singapura parantos tilu kali lipat.

Kriteria ieu cocog pikeun wisatawan pikeun penerbangan VTL ka Singapura:

  • vaksinasi pinuh anu dilakukeun di Jérman atanapi Singapura kalayan Pfizer-BioNTech / Comirnaty, Moderna, atanapi vaksin WHO EUL anu sanés.
  • cicing di Jérman sareng / atanapi Singapura sahenteuna 21 dinten berturut sateuacan angkat ka Singapura. Wisatawan VTL henteu kedah gaduh kawarganagaraan Jérman.
  • tés Covid-19 PCR kalayan hasil négatip anu dicandak paling 48 jam sateuacan angkat sareng tés PCR anu kadua saatos sumping di Singapura. Dugi hasil négatip tina téks ieu ditampi, palancong kedah cicing di hotél atanapi akomodasi khususna di Singapura. Gumantung kana lilana perjalanan, maksimal dua tés PCR tambahan tiasa diperyogikeun di Singapura.
  • pemesanan hiber dina penerbangan VTL anu ditunjuk.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment