24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Mecahkeun Czechia Républik Dominika Breaking News wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan Berita Koréa Kidul piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Henteu aya larangan: Rusia neraskeun penerbangan lengkep sareng Républik Dominika, Céko sareng Koréa Kidul

Henteu aya larangan: Rusia neraskeun penerbangan lengkep sareng Républik Dominika, Céko sareng Koréa Kidul
Henteu aya larangan: Rusia neraskeun penerbangan lengkep sareng Républik Dominika, Céko sareng Koréa Kidul
Ditulis ku Harry Johnson

Sanaos pembatalan sadaya larangan, dugi ka ayeuna henteu maskapai Rusia atanapi asing parantos ngalaporkeun penerbangan tambahan dibuka ti Rusia ka nagara-nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Républik Dominika, Républik Céko sareng Koréa Kidul mangrupikeun tilu nagara anu mimiti, anu Rusia parantos neraskeun hiber deui.
  • Penerbangan ka Prague dilakukeun ku Rossiya ti St. Petersburg, sareng Aeroflot sareng Czech Airlines ti Moskow. 
  • Penerbangan ka Républik Dominika dibuka dina bulan Agustus, kalayan ngan ukur Azur Air ngalaksanakeun penerbangan piagam di ditu.

Otoritas penerbangan sipil Rusia sareng pusat krisis anti-coronavirus ngumumkeun yén sagala larangan anu aya pikeun penerbangan ka Républik Dominika, Koréa Kidul sareng Républik Céko parantos angkat dimimitian Jumaah 27 Agustus.

Républik Dominika, Républik Céko sareng Koréa Kidul mangrupikeun tilu nagara anu mimiti, anu Rusia parantos neraskeun deui penerbangan ti saprak larangan mimiti ditumpukeun di tengah pandemi éta, kalayan nagara-nagara sésana masih katutup ku mékanisme susunan kuota hiber. Sumawona, pusatna parantos mutuskeun ningkatkeun kuota pikeun penerbangan biasa ka Mesir mulai Jumaah.

Dugi ka ayeuna teu aya maskapai udara Rusia atanapi asing anu ngalaporkeun penerbangan tambahan dibuka ka nagara-nagara éta. Penerbangan ka Prague dilakukeun ku Rossiya ti St. Petersburg, sareng Aeroflot sareng Czech Airlines ti Moskow. Républik Céko tetep ditutup pikeun wisatawan sabab ngan ukur panumpang anu ngagaduhan kawarganagaraan atanapi ijin tinggal, atanapi anu sumping pikeun diajar atanapi perawatan médis tiasa lebet ka nagara éta.

Koréa Kidul ogé lengkep ditutup pikeun wisatawan. Sadaya anu lebet ka nagara (ngan ukur warga atanapi panumpang anu ngagaduhan ijin padumukan) bakal diperyogikeun dikarantina salami 14 dinten. Sumawona, April kamari nagara ninggali perjalanan bébas visa sareng Rusia sareng visa anu ditunda. Ngan Aeroflot ngalaksanakeun penerbangan ka nagara.

Penerbangan ka Républik Dominika dibuka dina bulan Agustus, kalayan ngan ukur Azur Air ngalaksanakeun penerbangan piagam di dinya. Aeroflot ogé parantos ngumumkeun minatna kana tujuan, sanaos perusahaan henteu acan ngumumkeun tanggal pasti mimiti penerbangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment