Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Dénmark Breaking News Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Dénmark ngeureunkeun ALL larangan COVID-19 dina 10 Séptémber

Dénmark ngeureunkeun sadayana larangan COVID-19 dina 10 Séptémber
Dénmark ngeureunkeun sadayana larangan COVID-19 dina 10 Séptémber
Ditulis ku Harry Johnson

Klasifikasi anu pas pikeun COVID-19 salaku ancaman sosial anu kritis ngamungkinkeun otoritas Denmark maksa larangan sapertos syarat wajib masker sareng persyaratan 'coronapass', ogé larangan larangan rapat di nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dénmark ngeureunkeun ngagolongkeun virus salaku "panyakit kritis sosial". 
  • Dénmark bakal angkat sadayana larangan anu aya hubunganana sareng pandemi dina bulan Séptember.
  • Hasil positip mangrupikeun hasil tina "pengendalian wabah anu kuat".

Pejabat kaséhatan Denmark ngaluarkeun pernyataan dinten ngumumkeun yén aranjeunna parantos nyandak kaputusan pikeun ngeureunkeun kategorikeun COVID-19 salaku "panyakit kritis sosial," kumargi aranjeunna dikendalikeun. Kaputusan éta ngandung hartos yén aya dasar hukum pikeun larangan anu aya hubunganana sareng pandemi henteu aya sareng ku éta sadaya larangan bakal dicandak dina 10 Séptémber.

"Epidemi ieu dikendalikeun, kami gaduh tingkat vaksinasi anu tinggi," saur pernyataan éta. 

Sedengkeun hasil positip mangrupikeun hasil tina "pangendali wabah anu kuat," aturan khusus anu parantos diwanohkeun dina Dénmark pikeun merangan virus maut moal aya deui tempatna mimitian ti 10 Séptémber, numutkeun pengumuman resmi éta.

Klasifikasi anu pas pikeun COVID-19 salaku ancaman sosial anu kritis ngamungkinkeun otoritas maksa larangan sapertos syarat wajib masker sareng persyaratan 'coronapass', ogé larangan larangan rapat di Dénmark.

"Pamaréntah parantos janji yén henteu tahan kana ukuran anu langkung lami tibatan anu diperyogikeun, sareng aya kami ayeuna," saur pernyataan éta, henteu nambihan sarat khusus anu diperyogikeun bahkan pikeun acara-acara umum anu penting, sareng ogé ngeunaan aksés ka nagara éta kahirupan wengi. Nanging, pihak berwenang ngagaduhan hak pikeun nguatkeun larangan anu aya hubunganana sareng COVID "upami pandemi deui ngancam fungsi penting dina masarakat."

"Pakasaban kerja henteu réngsé, sareng ningali kana dunya nunjukkeun naha urang kedah tetep waspada," Menteri Kaséhatan Denmark Magnus Heunicke nyerat dina Twitter, bari ogé muji nagara "manajemén wabah."

Dénmark mangrupikeun nagara-nagara munggaran anu aya dina larangan anu patali sareng pandemi nalika parlemén na ngaluluskeun paréntah éksékutip anu ngagolongkeun panyakit éta salaku ancaman kritis pikeun masarakat dina Maret 2020. Lockdown parsial diwanohkeun waktos éta, ku aturan anyar anu teras ditambihan, santai , sareng dikuatkeun sapanjang pandemi. Dina akhir Agustus, langkung ti 70% penduduk nagara parantos divaksinasi pinuh. Dénmark parantos ngadaptarkeun langkung ti 342,000 kasus virus, kalayan langkung ti 2,500 jalma anu maot tina éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment