News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

TLEE Spas ngaluarkeun proyék pangénggalna: Willowbrook Spa di The Lake House on Canandaigua

Willowbrook Spa di The Lake House on Canandaigua

TLEE Spas, teguh pamekaran spa anu diaku sacara global kalayan desain anu cerdas, pendekatan anu didukung ku silaturahmi, ngahormatan pikeun nembongkeun Willowbrook Spa, anu nembé debut di The Lake House on Canandaigua, hotél sareng spa anu diideuan pikeun-maju sareng didaptarkeun-sacara padumukan dina Finger anu saé Wilayah situ di New York. Tujuan kasihatan énggal nyandak inspirasi ti lokasi situ anu iconic na sareng kaéndahan anu teu disaring tina Finger Lakes, kasohor ku pandangan kartu pos anu pantes sareng danau anu ngagugulung sareng salaku daérah tatanén anu beunghar ku sajarah lokal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tujuan kasihatan anyar malikkeun sareng mereun ku sauna creekside sareng perawatan anu tiasa disesuaikan.
  2. Danau House parantos kéngingkeun pangakuan di Daptar Panas Condé Nast Traveler 2021 salaku anu énggal: hotél di dunya, hotél sustainable di dunya, hotél di Amérika Serikat sareng Kanada, sareng hotél alam di seluruh dunya.
  3. Willowbrook Spa ngalengkepan suasana hotél sareng aksés langsung ka kebon anu subur, payuneun danau anu tenang, sareng perawatan.

Nalika The Lake House dibuka usum panas kamari, salami pandemi COVID-19, balikna kana perjalanan régional sareng wisata anu laun ngahasilkeun gedong ageung pikeun harta bumi, dimana rohangan jero rohangan sareng luar ngalir sacara alami ka silih sareng nyiptakeun latar anu éndah pikeun kenangan saumur hirup. Nembe diulas dina Travel + Leisure's It List 2021, pilihan hotél anyar pangsaéna di dunya, The Lake House ogé ngagaduhan pangakuan di Hot List Condé Nast Traveler's 2021 salaku di antara hotél anyar anu pangsaéna di dunya, anu anyar énggal. sustainable hotél di dunya, hotél anyar pangsaéna di Amérika Serikat sareng Kanada, sareng hotél alam anyar anu pangsaéna di dunya. Nyalurkeun lingkungan alam anu menawan, Willowbrook Spa ngalengkepan suasana hotél anu elegan sareng gampang kalayan aksés langsung ka kebon anu subur sareng sisi laut anu tenang, sareng perawatan anu disayogikeun sareng tujuan kasihatan tamu.

"Willowbrook Spa harkens deui kana ayana analogi pikeun ngarayakeun hubungan manusa, langkung laun kahirupan, sareng pangalaman di luar ruangan," saur Lee. "Kami ngamangpaatkeun filsafat komunitas lokal turun-ka-bumi sareng hubunganna sareng alam dunya ngalangkungan desain spa anu éstétis, produk anu murni murni, sareng jasa anu didorong ku hasil."

Campuran pangaruh - kalebet gaya hirup nagara anggur sareng seni kulinér - Willowbrook Spa mangrupikeun papan alami pikeun kasihatan dina sababaraha bentuk, ti ​​gerakan anu émut di tengah lingkungan anu tenang dugi ka pangobatan luar sareng mundur di sabtu minggu. Salaku daérah Finger Lakes ogé dikenal salaku daérah anggur anu pangpentingna di Basisir Wétan Amérika Serikat, TLEE Spa melong ka daérah éta ogé terang, nagara anggur California, sareng ngalebetkeun unsur-unsur anu ngabantosan ngartikeun gaya hirup anu unik kana pangalaman spa anu énggal. The Sun Room mangrupikeun lingkungan ruang santai anu ngagaduhan seueur cahaya alami, aliran udara seger, sareng pandangan anu mereun arah Taman Spa, anu kalebet tilu polong saunaview lake swasta kalayan pancuran luar sareng daérah istirahat anu ngawangun sirkuit kontras al fresco mandiri. pikeun individu, pasangan atanapi grup leutik. Dina bentang sakurilingna, sababaraha pilihan tempat diuk ngalegaan pangalaman rorompok ka luar hébat, nyayogikeun setting anu diideuan pikeun kontemplasi atanapi jamaah sosial anu aman.

Diideuan ku warisan pertanian anu euyeub di daérah, anu parantos nimbulkeun kebangkitan tatanén bahan kuliner kelas dunya sareng timbulna ubar-ubaran terapi alami, Willowbrook Spa nganggo ubar pepelakan kanggo ngamajukeun kaséhatan holistik sareng kalebet tawaran panyegaran anu luhur pikeun nambahan pangalaman tamu. Ngahaja saderhana sareng saderhana dikurasi, ménu spa nawiskeun pangalaman hiji-hiji-hiji, kalebet perawatan perawatan kulit dumasar sési sareng tawaran pijat properti éta pasangan anu téknik resep sareng minyak anu diinfus herbal sareng ubar-ubaran topikal pikeun ngalengkepan kapinteran intuitif tina therapist. Ngalangkungan tawaran jasa anu rupa-rupa anu sami-sami pikaresepeun pikeun anu anyar sareng anu sami-sami, Willowbrook Spa ngundang sémah pikeun naékkeun gaya hirup anu kabeungharan kasihatanana ku downshifting, reboot, sareng recharging dina garis pantai luhur Canandaigua Lake anu usum panas sareng usum gugur ieu.

Salaku tambahan pikeun Willowbrook Spa, TLEE Spas nembé ngembangkeun program pikeun The Seawater Spa di unggulan Gurney's Montauk Resort, dijadwalkeun dibuka akhir taun 2021 di tungtung wétan Long Island. TLEE Spas difokuskeun pikeun nyéépkeun modél kasihatan ka sumur cai laut eksklusif na lokasi payuneun laut, dimana sipat penyembuhan alami cai anu aya mineral sareng hawa anu diinférkeun uyah naék panggung. Willowbrook Spa di The Lake House sareng The Seawater Spa di Gurney's Montauk bakal berperan penting pikeun ningkatkeun pangalaman kasihatan di sipat danau sareng sipat basisir masing-masing, ngondang tamu pikeun nyambungkeun alam dina lingkungan kasihatan inovatif anu dibentuk ku ciri situs unik sareng kontéks lokal. .

Ngeunaan TLEE Spa

TLEE Spas nyandak tingkat gairah anu teu aya tandinganna, profesionalisme sareng adaptasi kana nyiptakeun spa luar biasa sareng pangalaman kasihatan. Aranjeunna ngadeukeutan unggal proyek ku panon anu seger, milari cara pikeun naékkeun bar sareng nyetél éta, kalayan catetan lagu anu parantos kabuktosan ngalangkungan kumpulan proyék anu meunang penghargaan, klien anu terang sareng mérek terkenal. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan TLEE Spas, kunjungi www.tleespas.com .

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment