24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pos Tamu

Naon Hartosna Skor Kiridit Adil?

Ditulis ku jelema nu nyunting

Unggal warga Amérika Serikat anu parantos ngagunakeun pinjaman dipasihan skor ku Fair Isaac Corporation, atanapi FICO. Salah sahiji kategori dina skala na katelah "kiridit adil". Éta kalebet kisaran 580-669. Upami anjeun ningali karusakan, anjeun bakal ningali yén tingkat ieu langkung handap tina "kiridit anu saé". Leres, jumlah anu adil sanes hasilna anu pangsaéna. Naha konsumen kéngingkeunana, sareng kumaha anjeun ningkatkeun tingkatna?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Skor anjeun mangrupikeun indikator penting. Hal ieu digunakeun ku sababaraha jinis lembaga pikeun ngabandingkeun pelamar dumasar kana kapercayaan kiridit.
  2. Anjeun tiasa pastikeun total anjeun dianggap ku tukang nambut, perusahaan asuransi, tuan tanah, sareng perekrut.
  3. Éta mangaruhan seueur bidang kahirupan, janten posisi anu langkung luhur dina skala FICO muka seueur panto. 

Kumaha Skor Gawé

Sapertos VantageScore, metodologi dumasar kana skala ti 300 dugi ka 850. Ieu dibagi kana sababaraha bagéan, kalayan "miskin pisan" sareng "adil" sateuacanna "saé", "saé pisan" sareng "luar biasa". Dalapan ratus cukup pikeun ngakses kaayaan sareng jasa anu pangsaéna. Penilaian dumasar kana laporan anu disusun ku biro nasional.

Numutkeun ka biro Experian, sakitar 17% warga AS kalebet kategori. Konsumén ieu kedah ningkatkeun jabatanana pikeun ngahémat artos sareng janten langkung dipercaya dina panon lembaga. Ieu tiasa dihontal ku ngalereskeun atanapi ngawangun deui skor, gumantung kana akurasi laporan. 

Perbaikan dumasar kana sengketa resmi pikeun ngaleungitkeun inpormasi anu ngarusak palsu. Pariksa anu pang anyarna kiridit perbaikan.com marios dina Kredit Dibereskeun pikeun ningali kumaha jalanna. Ngawangun deui nyababkeun damel sareng komponenana béda tina penilaian FICO, sapertos ukuran tina total hutang. Strategina gumantung kana tujuan - contona, anjeun panginten peryogi anu langkung luhur skor kiridit mésér mobil

Nu ngadaptar ti kategori "adil" ditingali kalayan curiga. Tingkat na mangaruhan kaayaan sareng aksés jasa kiridit, naha éta pinjaman otomatis, hipotik, atanapi kartu kiridit. Turunkeun tingkat anjeun dina hirarki - tingkat suku bunga langkung luhur. Upami anjeun kéngingkeun persetujuan, nginjeum langkung mahal tibatan batur ti luhur. 

Mangpaat Skor Langkung Hadé

Naék dina sistem penting pikeun masa depan kauangan. Perbaikan pikaresepeun pikeun jutaan jalma. Ieu sababaraha kaunggulan.

  • Tarif suku bunga pikeun sababaraha jinis jasa bakal langkung handap, anu hartosna nginjeum bakal langkung mirah.
  • Kalayan harga anu langkung handap datangna pangmayaran anu langkung handap. Minuhan kawajiban unggal bulan bakal langkung gampil. 
  • Anjeun bakal muka konci kaayaan anu langkung saé dina kartu, kalebet enol minat, tawaran, sareng hadiah.
  • Nyewa apartemen atanapi bumi bakal langkung gampil, sabab tuan tanah bakal nganggap anjeun salaku panyewa anu langkung tanggel waler.

Naha Skor Ragrag

Kusabab totalna didasarkeun kana laporan, naon anu leres mangaruhan éta? Métodologi FICO ngemutan lima aspek tina tingkah laku injeuman anjeun. Masing-masingna ngagaduhan pangaruh khusus kana status anjeun. Ieu ngarecahna:

  • pamayaran sateuacanna (35%);
  • jumlahna sadayana ngahutang (30%);
  • umur rékaman (15%);
  • rekening anyar (10%);
  • campuran kiridit (10%).

Catet yén metode penilaian anu béda gumantung kana komponén anu béda, sanaos FICO sareng VantageScore rada mirip. Paling umum, jumlahna henteu pikaresepeun dititénan salaku akibat tina anggaran anu goréng. Salaku conto:

  • Anjeun panginten parantos sono pamayaran kapungkur. Ieu mangrupikeun jinis inpormasi anu paling ngabahayakeun, sabab éta ngahartikeun bagian paling ageung tina skor. Sakumaha aturan, tukang masihan pinjaman ngalaporkeun pamayaran telat 30 dinten saatos tanggal jatuh tempo. 
  • Antukna, kagagalan mayar hasilna aya dina kempelan, ingkar, kabangkrutan, sareng kaputusan perdata, anu ngaruksak totalna salami 7 taun (Bab 7 kabangkrutan tetep aya dina 10 taun).
  • Anjeun panginten parantos nganggo seueur watesanana. Ngamaksimalkeun kartu kiridit mangrupikeun ideu anu pikareueuseun, sabab éta nyandak rasio panggunaan kana 100%. Samentawis éta, para ahli nyarankeun henteu langkung ti 10% tina total wates anjeun.
  • Upami anjeun gaduh sakedik pangalaman sareng kiridit, sejarah anjeun pondok pisan.
  • Peminjam anu ngan ukur nganggo hiji atanapi dua jinis jasa gaduh campuran kiridit anu goréng. Faktor ieu, anu tanggel waler pikeun 10% hasilna, nunjukkeun kamampuan anjeun pikeun ngatur sababaraha jinis kawajiban.
  • Anjeun panginten parantos kéngingkeun teuing hutang.
  • Anjeun panginten parantos ngalebetkeun seueur teuing aplikasi dina waktos anu pondok. Laju balanja diijinkeun, tapi nyungkeun tipena béda pinjaman tiasa pangaruh négatip, sabab éta ngajantenkeun anjeun siga batur nekat artos.

Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun skor kiridit kuring?

Upami skor anjeun murag teu adil, ngalereskeun kasalahan ngalaporkeun diri atanapi nyewa ahli. Perbaikan dumasar kana katetepan Undang-Undang Pelaporan Kredit Adil, anu ngawajibkeun biro pikeun miceun inpormasi anu aranjeunna henteu tiasa dipverifikasi. Pikeun muka paséa, anjeun kedah milari buktina sareng ngadamel salinan dokumén kanggo nyadangkeun klaim anjeun. A template sayogi dina halaman wéb The Consumer Financial Financial Bureau. 

Alternatipna, milari perusahaan perbaikan di nagara anjeun. Para ahli bakal mendakan kasaluyuan dina rékaman anjeun, nyiapkeun bukti sareng ngabantah aranjeunna sacara resmi atas nama anjeun. Ieu ngahémat waktos, sabab anjeun henteu kedah napigasi hukum atanapi nungkulan susuratan resmi. Unggal surat sengketa ngajalankeun panyilidikan internal anu salami 30 dinten. Upami biro nampi parobahanana, anjeun bakal kéngingkeun salinan laporan anu dirobih gratis.

Nalika skor wajar akurat, teu aya anu kedah diperbaiki. Sabalikna, tingali pola injeuman anjeun pikeun ningali unsur FICO anu narik total ka handap. Salaku conto, anjeun panginten kedah nurunkeun panggunaan ku mayar sababaraha kasaimbangan, manjangan wates, kéngingkeun kartu énggal, atanapi janten pangguna anu sah. Laun, status anjeun bakal ningkat, muka konci kaayaan anu langkung saé pikeun sababaraha jinis jasa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment