24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Karibia kuliner Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Industri hotél sareng réstoran di Jamaika naék ku 330.7%

Hotél sareng réstoran Jamaika lonjong

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, parantos ngabagéakeun inohong anu diumumkeun ku Lembaga Perencanaan Jamaika (PIOJ) kamari, anu nunjukkeun kana pertumbuhan anu penting dina industri Hotel sareng Restoran. PIOJ ngumumkeun yén ékonomi naék ku 12.9% salami kuartal April dugi Juni 2021 upami dibandingkeun sareng periode anu sami taun kamari. Industri pariwisata sareng perhotelan nyumbang pisan kana ieu, kalayan tingkat pertumbuhan catetan investasi hotél sareng kadatangan tamu internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Industri Hotel sareng Restoran nyatakeun tingkat pertumbuhan paling luhur dina kategori industri jasa kalayan paningkatan 330.7%.
  2. Industri jasa naék ku 14% dina kuartal April dugi Juni kusabab paningkatan anu signifikan dina datangna pengunjung.
  3. Pikeun April - Méi 2021, kadatangan anu lirén aya 205,224 pangunjung.

Numutkeun data anu dikaluarkeun ku PIOJ, industri Hotel sareng Restoran, nyatet tingkat pertumbuhan paling luhur dina kategori industri jasa, kalayan paningkatan 330.7%. Sacara umum, industri jasa naék ku 14% dina kuartal April dugi Juni kusabab kanaékan anu signifikan dina datangna pengunjung upami dibandingkeun sareng période anu sami taun ka tukang, nalika perbatasan ditutup.

Angka nunjukkeun yén pikeun April - Méi 2021 kadatangan anu langkung-tiheula aya 205,224 pangunjung anu teu aya hubunganana salami periode anu sami taun 2020. 

Menteri Bartlett, resep ku laporan éta, nyarios yén "industri silaturahmi mangrupikeun anu paling parah di awal pandemi. Nyatana, éta lirén pisan anu sacara signifikan mangaruhan ékonomi urang. Janten kuring bangga pisan kana kamajuan anu parantos kami béréskeun, sareng pangaruh anu positip pikeun ékonomi urang, sareng ku masarakat Jamaica. ” 

"Kanaékan 330.7% dina séktor hotél sanés hal anu saé sareng mangrupikeun hasil tina kerja keras anu dikerjakeun ku Menteri Pariwisata sareng para pemangku kapentingan pikeun nyiptakeun lingkungan anu aman pikeun padamel urang di industri ogé para tamu urang. Gelembung anu urang parantos ciptakeun dina Koridor Ketahanan Pariwisata, anu parantos nampi pangakuan di dunya pikeun épisiénsi sareng inovasi na ogé bakal dikredit. Sektor pariwisata Jamaika terus berkembang salaku industri anu henteu ngan ukur lumayan tapi aman, aman sareng aman, "tambahna. 

Menteri ogé ngamajukeun kamekaran terus dina kuartal payun, sapertos anu anyar muka deui industri pelayaran diproyeksikeun bakal mangaruhan gedé kana ékonomi. 

"Kami ngalakukeun léngkah anu hadé dina nempatkeun pondasi pikeun pamulihan lengkep sektor pariwisata Jamaika, kalayan aman sareng tanggung jawab. Éta moal janten jalan anu gampang nalika urang napigasi masa depan anu teu tiasa diprediksi tapi, dina jangka panjang, urang bakal ngagaduhan sektor pariwisata anu langkung aman, langkung inklusif sareng tahan banting pikeun pagawé, pangunjung sareng mitra wisata kami, "saur Bartlett. 

Lembaga Perencanaan Jamaika (PIOJ) mangrupikeun agénsi ti Keuangan sareng Palayanan Publik (MOFPS). Éta agénsi perencanaan pangpentingna pamaréntah anu ngusahakeun ngamimitian sareng koordinasi pamekaran kawijakan, rencana sareng program pikeun kamekaran berkelanjutan di Jamaika. Didirikeun khusus pikeun nguatkeun kamampuan ngarencanakeun Pamaréntah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment