24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan India Ngabobol Warta wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Kalayan langkung ti 40,000 kasus COVID énggal dina 2 dinten India naros ka dua nagara bagian pikeun menerkeun curfews

Kalayan langkung ti 40,000 kasus COVID énggal dina 2 dinten India naros ka dua nagara bagian pikeun menerkeun curfews
Kalayan langkung ti 40,000 kasus COVID énggal dina 2 dinten India naros ka dua nagara bagian pikeun menerkeun curfews
Ditulis ku Harry Johnson

Pamaréntah India naros ka nagara bagian Kerala sareng Maharashtra mertimbangkeun curfews wengi salaku kasus COVID anu anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • India ngalaporkeun langkung ti 40,000 inféksi COVID-19 anyar salami dua dinten berturut dina dinten Jumaah.
  • Inféksi coronavirus anyar naék pisan di India dina tilu dinten ka pengker.
  • Kerala parantos nyatakeun ampir 60% kasus anyar dina minggu kamari, dituturkeun ku 16% di Maharashtra.

Pamaréntah pusat India parantos ngadesek nagara bagian Kerala sareng Maharashtra pikeun nyiptakeun jam malam di daérah anu jumlahna inféksi coronavirus nalika India nyatet langkung 40,000 kasus COVID-19 énggal salami dua dinten berturut dinten ieu.

Kasus Coronavirus ngaleutikan ka handap 5 bulan 25,166 dina pertengahan Agustus tapi naék pisan dina tilu dinten ka pengker, utamina di Kerala anu nembé ngayakeun festival utama dimana kulawarga biasana babarengan.

India ngalaporkeun 44,658 inféksi COVID-19 anyar dina dinten Jumaah, nyandak totalna janten 32.6 juta, pangageungna di dunya saatos Amérika Serikat. Pupusna naék ku 496 janten 436,861.

Kerala, dina ujung kidul India, parantos nyumbang ampir 60 persén kasus anyar dina minggu kamari sareng langkung ti satengah tina total kasus aktip, dituturkeun ku 16 persén di nagara bagian kulon Maharashtra.

"Langkung seueur upaya diperyogikeun pikeun néwak paningkatan inféksi," éta kamentrian bumi féderal saur dina pernyataan dinten Kemis sonten saatos sekertarisna ngayakeun rapat sareng dua nagara bagian, dimana Kerala sareng Maharashtra dipenta pikeun "ngajajah kamungkinan nempatkeun jam malam dina daérah anu positipitas tinggi".

Menteri ogé mastikeun pasokan vaksin COVID-19 tambahan bakal dikirim ka dua nagara bagian éta.

India dugi ka ayeuna nyayogikeun langkung ti 611 juta dosis vaksin, masihan sahenteuna hiji dosis pikeun langkung ti satengah tina 944 juta déwasa na anu diperyogikeun dua dosis sakitar 15 persén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment