24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
kuliner Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos jelema Warta Ngabobol Singapura piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Mitra Grup Selo sareng Chef Meyrick anu diakui pikeun ngembangkeun pangalaman kulinér

Mitra Grup Selo sareng Chef Will Meyrick

Selo Group, perusahaan pangénggalan anu unggul sareng terpadu lengkep anu berbasis di Singapura, dinten ayeuna ngumumkeun koki anu diaku sacara internasional sareng réstoran anu terkenal Will Meyrick salaku pasangan mérek anyar na.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kang Oki bakal ngembangkeun pangalaman kuliner anyar pikeun proyék-proyék perumahan Selo.
  2. Meyrick parantos janten nami rumah tangga di Indonésia kalayan tujuh réstoran suksés dina sabuk na.
  3. Selong Selo Resort & Residences, anu dibuka di pantai indah Lombok Kidul di Indonésia di 2016, bakal janten anu pangpayunna ningali kreasi kuliner Meyrick.

Meyrick bakal nyandak kabeungharan keahlian na pikeun ngembangkeun pangalaman kuliner anyar sareng ngawaskeun program tuangeun sareng inuman pikeun proyék-proyék perumahan Selo, kalebet harta andalan anu unggul. Selong Selo Resort & Residences di Lombok, Indonésia.

"Will kenal pisan sareng pasar Indonésia sareng parantos janten pangusaha anu suksés di dinya langkung ti 25 taun salaku pamilik sababaraha réstoran di Bali, janten anjeunna calon anu sampurna pikeun mingpin usaha kuliner pikeun proyék-proyék kami," saur Andrew Corkery, Grup SeloCEO urang. "Kami terang sémah urang bakal ngaraosan kreativitasna, élmu anu jembar sareng hasrat anu jelas pikeun perjalanan sareng sambungan ngalangkungan tuangeun."

Pelopor tina ranah tuang, Meyrick parantos ngawangun reputasi dina ngadorong wates. Karirna ngarah anjeunna ti London ka Sydney sareng akhirna ka Asia Tenggara, dimana anjeunna ayeuna netep. Saatos damel di dua réstoran terkemuka di Sydney, Meyrick ngumbara ka Indonésia, Thailand sareng Hong Kong pikeun kasempetan énggal sareng bogoh ka pulau alit Bali, dimana anjeunna ngadegkeun karajaan tempat makan na, Sarong Group. 

Anjeunna parantos janten nami rumah tangga di Indonésia kalayan tujuh réstoran anu suksés dina sabuk na, kalebet Sarong anu meunang penghargaan, Mama San, Hujan Locale di Ubud, Billy Ho Izakaya Jepang di Canggu, sareng Monsoon di Central, Hong Kong. Salaku tambahan kana portopolio restoran sareng buku masak na, Meyrick tiasa ditingali dina peran anu lumangsung dina program TV nasional sareng internasional sapertos franchise Top Chef di Indonesia sareng Back to the Streets on Asian Food Channel, ogé séri YouTube sareng Discovery Channel na nyalira.

Selong Selo Resort & Residences, anu dibuka di pantai indah Lombok Kidul di Indonésia di 2016, bakal janten anu pangpayunna ningali kreasi kuliner Meyrick. Properti ieu jarak 25 menit ti Bandara Internasional Lombok sareng nawiskeun langkung ti 50 villa méwah kalayan hiji dugi ka tujuh kamar tidur, spa layanan pinuh, club club, Aura Bar & Lounge, klub budak, sareng aksés klub pantai. Di sagigireun resort nyaéta 20 villa surfing méwah ekslusif anu tiasa dijual di studio, hiji atanapi dua kamar tidur pilihan sareng kolam renang pribadi.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Selo Group sareng proyek na, mangga buka www.selogroup.co

Ngeunaan Grup Selo

Selo Group ngagaduhan catetan lagu anu kabuktosan ngeunaan kualitas ngawangun, resor mewah sareng villa anu unggul dina waktos sareng anggaran, dugi ka standar internasional anu pangluhurna. Modél bisnis diwangun kira-kira akuisisi, pamekaran, sareng operasi. Tim internasional anu berpengalaman perusahaan ngawasi desain, penjualan properti sareng pamasaran, konstruksi, sareng operasi hotél sareng resort. Selo Group nyayogikeun rupi-rupi pengembangan, konstruksi, operasi, sareng jasa manajemén, ngawasi proyek ti mimiti dugi ka akhir kalayan komitmen anu kuat pikeun kelestarian. Ngalangkungan integrasi nangtung, grup néwak efisiensi dina desain, penjualan sareng konstruksi vertikal anu ngajanggélék janten resor operasi. Téknologi héjo sareng desain Selo nunjukkeun komitmen pikeun prinsip kelestarian dina metode konstruksi na, operasi internal, sareng hubungan sareng komunitas lokal sareng lingkungan alam. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment