24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos kasalametan Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Bangkok hoyong Kotak Pariwisata sorangan

Kotak Pariwisata Bangkok

Sektor swasta Thailand ngusulkeun modél Sandbox Pariwisata Bangkok, ngarep-ngarep dibuka deui usaha, tapi ku konsumén dugi ka jalma divaksinasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sektor swasta ngusulkeun 3 léngkah pikeun muka deui usaha, kalebet ngamajukeun usaha nuturkeun tungtunan pikeun panangtayungan Coronavirus sareng tingkat vaksinasi 70% diantara staf.
  2. Usul anu kadua nyaéta ngagunakeun Digital Health Pass pikeun klien anu divaksinasi.
  3. Usul anu katilu nyaéta pikeun ngamimitian proyek pilot dina bisnis ritel tangtu anu nyatakeun yén dirina siap kabuka deui, nuturkeun langkah-langkah ketat.

Numutkeun ka Sanan Angubolkul, Présidén Kamar Dagang Thailand, swasta parantos ngusulkeun 3 léngkah pikeun muka deui usaha, kalebet standar sapertos SHA + (SHA PLUS), ngamajukeun usaha nuturkeun tungtunan pikeun panangtayungan Coronavirus sareng tingkat vaksinasi 70% diantara staf. Modél Sha Plus ayeuna dianggo dina proyék Kotak Pasir Phuket.

Usul Kadua nyaéta nganggo Digital Health Pass pikeun klien anu divaksinasi, nganggo basis data Kementerian Kaséhatan Umum, sareng nampi nasabah anu tiasa nunjukkeun hasil tés ATK, supados anu tiasa ngalakukeun éta, rumaos bébas ngagunakeun jasa éta. tina usaha éta

Usul "Pas Kaséhatan Digital"Tiasa dianggo sareng jalma anu divaksinasi anu detilna kacatet dina aplikasi" Dokter Siap "atanapi" Moh Prom ", anu dilarapkeun pikeun jalma anu ngadaptarkeun diri pikeun jabs anu disayogikeun ku pamaréntah.

Usul anu katilu nyaéta pikeun ngamimitian proyek pilot dina usaha ritel tangtu anu nyatakeun yén dirina siap kabuka deui sareng tiasa leres-leres nuturkeun tindakan.

Sedengkeun pikeun sektor industri, modél "Factory Sandbox" parantos dianggo pikeun ngasingkeun padamel anu katépaan sareng divaksinasi pikeun ningkatkeun kapercayaan kana sektor ékspor.

Diluncurkeun dina 1 Juli 2021, Kotak Pasir Phuket ngamungkinkeun para tamu internasional anu divaksinasi pinuh pikeun ngapung langsung ka tujuan sareng tetep di pulau-karantina gratis. Hotél kedah mastikeun sahenteuna 70% stafna nampi vaksin - tingkat inokulasi anu sami sareng populasi Phuket, nyiptakeun kekebalan kawanan ngalawan COVID-19. Sedengkeun tingkat panyalindungan anu luhur henteu nyegah jalma néwak COVID-19, éta sacara nyata ngirangan kamungkinan inféksi serius sareng rawat inap.

Wakil Gubernur Phuket, Mr. Piyapong Choowong, parantos nyatakeun: "Kuring hoyong mastikeun kami ngadukung Kotak Pasir Phuket. Kami mastikeun jalma-jalma di Pulo Jawa sareng sadaya pangunjung salamet sahingga urang tiasa ngajalankeun Sandbox kalayan lancar sareng neraskeun nampi langkung seueur wisatawan ka Phuket. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment