24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Rusia hoyong Las Vegas nyalira di Sochi

Gedong Kasino sareng Resort Sochi di zona judi Krasnaya Polyana, Sochi, Rusia
Ditulis ku Harry Johnson

Zona judi Krasnaya Polyana Rusia bakal diluyukeun pikeun nandingan pusat hiburan internasional pangageungna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Resor Rusia Krasnaya Polyana adaptasi sareng modél bisnis Las Vegas di 2026.
  • Pamekar ngarencanakeun nyusun resor pikeun museurkeun kauntungan utamina dina jasa hiburan tibatan judi.
  • Zona judi Krasnaya Polyana ayeuna diwakilan ku tilu perusahaan judi.

Krasnaya Polyana mangrupikeun pusat ski sareng snowboarding anu populér di kota Rusia kidul Sochi kalayan reputasi janten anu paling "terhormat" di Rusia. Éta ogé kasohor zona judi na anu didamel dina bulan Agustus 2016. 

Zona judi Krasnaya Polyana ayeuna diwakilan ku tilu tempat judi: Kasino Sochi, Aula mesin slot bonus, sareng Boomerang Kasino. Zona judi ogé kalebet téater, Bonus Hotel, sababaraha réstoran, sareng area hiburan sareng hiburan Wow Arena.

Ayeuna, infrastruktur Resort Krasnaya Polyana nuju dikembangkeun sareng dilegakeun pikeun adaptasi sareng modél bisnis Las Vegas di 2026.

"Rencana stratégis ngaliput modérenisasi fasilitas di Resort. Salami lima taun ka hareup, urang bakal ngalegaan sareng adaptasi infrastruktur zona judi Krasnaya Polyana kana modél bisnis hiburan di Las Vegas, "saur Dmitry Anfinogenov, kapala pamekaran proyék.

Pamekar ngarencanakeun badé ngamimitian ku ngembangna Kasino Boomerang anu parantos aya, nyetél aula mesin slot énggal sareng ngatur panarimaan gratis ka réstoran premium Brunello. Bubuka hébat réstoran anyar di resor Rosa Khutor ogé dina agenda pikeun 2021-22.

Ogé, damel renovasi dina Bonus Hotel ayeuna nuju dilakukeun, kalayan kamar-kamar tambahan anu tiasa ditambihan dina sababaraha bulan ka payun. Daérah olahraga sareng hiburan Wow Arena ogé bakal direnovasi dina usum gugur, samentawis téater anyar parantos dibuka di lantai kadua Kasino Sochi.

Pamekar ngarencanakeun nyusun resor pikeun museurkeun kauntungan utamina dina jasa hiburan tibatan judi. Nanging, aranjeunna nyatakeun yén zona judi bakal diluyukeun pikeun nandingan pusat hiburan internasional pangageungna.

Saprak dibuka di 2016, zona judi Krasnaya Polyana di Sochi parantos didatangan ku langkung ti 2 juta jalma ti 155 nagara. Dina 2018, Kasino Sochi meunang penghargaan kahirupan & bisnis Moskwa salaku proyék hiburan méwah pangalusna Rusia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment