24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Penerbangan ti Bangkok ka Samui, Chiang Mai, Phuket, Sukhothai sareng Lampang ngahanca

Penerbangan ti Bangkok ka Samui, Chiang Mai, Phuket, Sukhothai sareng Lampang ngahanca
Penerbangan ti Bangkok ka Samui, Chiang Mai, Phuket, Sukhothai sareng Lampang ngahanca
Ditulis ku Harry Johnson

Bangkok Airways ngumumkeun dilumangsungkeun deui tina lima rute na mimitian ti 1 Séptémber salajengna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Bangkok Airways ngabalikan penerbangan BKK-USM, BKK-CNX, BKK-HKT, BKK-THS sareng BKK-LPT.
  • Bangkok Airways tetep ngadukung proyék pembukaan deui Thailand.
  • Sadaya panumpang diperyogikeun pikeun leres-leres nuturkeun pedoman anu dikaluarkeun ku masing-masing kantor propinsi sareng / atanapi tujuan.

Bangkok Airways Public Company Limited ngumumkeun dimulangkeun deui lima rute na nyaéta Bangkok - Samui, Bangkok - Chiang Mai, Bangkok - Phuket, Bangkok - Sukhothai sareng Bangkok - Lampang, mimitian ti 1 Séptémber 2021 sareng salajengna. 

Jadwal hiber pikeun rute anu diteruskeun deui sapertos kieu: 

  1. Bangkok - Samui (vv) 3 hiber unggal dinten 
  2. Bangkok - Chiang Mai (vv) 5 hiber per minggu (Senen, Rebo, Jumaah, Sabtu sareng Minggu) 
  3. Bangkok - Phuket (vv) 5 hiber per minggu (Senén, Rebo, Jumaah, Saptu sareng Minggu) 
  4. Bangkok - Lampang (vv) 4 hiber per minggu (Senen, Kemis, Jumaah sareng Minggu), * mimitian ti 9 Séptémber 2021 saterusna
  5. Bangkok - Sukhothai (vv) 3 hiber per minggu (Senen, Rebo sareng Jumaah), * mimitian ti 16 Séptémber 2021 saterusna 

Salaku tambahan kana éta, maskapai éta terus ngadukung proyék pembukaan deui Thailand anu Phuket Sandbox sareng Samui Plus ku nawiskeun jasa ieu:

  1. Bangkok - Samui (vv) (penerbangan ditutupan-rute) anu nampung transit / mindahkeun panumpang internasional, nyambung ti Bangkok (Suvarnabhumi) ka Koh Samui (2 hiber per dinten)  
  2. Samui - Singapura (vv), sayogi 3 hiber per minggu (Senen, Kemis sareng Minggu) 
  3. Samui - Phuket (vv) sayogi 5 hiber per minggu (Senen, Rebo, Jumaah, Saptu sareng Minggu) 

sadaya Bangkok Airways panumpang diperyogikeun pikeun leres-leres nuturkeun tungtunan anu dikaluarkeun ku masing-masing kantor propinsi sareng / atanapi tujuan. Panumpang tiasa parios pengumuman, paréntah, sareng prosedur perjalanan, pikeun masing-masing tujuan sateuacan indit ti aparat anu aya hubunganana sapertos:

  • Pusat Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA)  
  • Bandara di Thailand
  • Departemen Bandara
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment