24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Warta Breaking Bangladés Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Sahenteuna 21 tiwas, puluhan anu leungit dina bencana parahu Bangladesh

Sahenteuna 21 tiwas, puluhan anu leungit dina bencana parahu Bangladesh
Sahenteuna 21 tiwas, puluhan anu leungit dina bencana parahu Bangladesh
Ditulis ku Harry Johnson

Para ahli nyalahkeun pangropéa anu goréng, standar kaamanan anu leueur di galangan kapal sareng rame teuing pikeun seueur kajadian anu ngabahayakeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kapal panumpang tilelep dina danau di kota Bijoynagar di wétan Bangladés.
  • Kapal panumpang dikabarkan tabrakan sareng kapal kargo.
  • Sahenteuna 21 urang maot dina kapal tilelep.

Kapal panumpang dikabarkan mawa langkung ti 60 panumpang parantos tilelep dina danau di wétan Bangladés saatos tabrakan sareng kapal kargo anu dimuat.

Sahenteuna 21 urang tiwas sareng puluhan tetep leungit dina kajadian anu kajantenan di hiji danau di kota Bijoynagar, saur pejabat lokal.

Tip baja kapal kargo sareng parahu ditabrak, nyababkeun kapal panumpangna kabur, numutkeun pejabat lokal.

Penyelamat parantos pulih 21 mayit kalebet salapan awéwé sareng genep murangkalih dugi ka ayeuna, tapi pejabatna ngingetkeun yén korban maot sigana bakal naék.

Henteu jelas sabaraha jalma anu naék nalika tabrakan, sareng persis sabaraha anu tetep leungit. Numutkeun ka pejabat pulisi lokal, anu salamet nyarioskeun sakitar 100 jalma anu naék.

Divers milarian tempat kanggo mayit, sareng bala-bala disauran ti kota-kota tatangga. Penduduk lokal ogé ngagabung kana upaya nyalametkeun.

Pulisi nyarios sahenteuna tujuh urang dibawa ka rumah sakit lokal saatos aranjeunna disalametkeun tina parahu anu tilelep.

Daérah musibah nyaéta 51 mil (82km) wétaneun ibukota, Dhaka. Otoritas lokal parantos ngawangun panitia pikeun nalungtik kacilakaan éta.

nu tilelep mangrupikeun anu pang anyarna dina sababaraha kajadian anu sami di nagara Asia Kidul. Dina April sareng Méi, 54 tiwas dina dua kacilakaan kapal anu béda-béda.

Para ahli nyalahkeun pangropéa anu goréng, standar kaamanan anu leueur di galangan kapal sareng rame teuing pikeun seueur kajadian anu ngabahayakeun.

Dina Juni taun kamari, kapal féri karam di Dhaka saatos ditabrak ti tukang ku kapal féri anu sanés, maéhan sahenteuna 32 urang. Dina Pébruari 2015, sahenteuna 78 urang maot nalika kapal anu rame teuing nabrak kapal kargo.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment