24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pos Tamu

Detox Imah pikeun Alkohol Kecanduan

Ditulis ku jelema nu nyunting

Teu aya ragu yén perlu pikeun nungkulan kecanduan anu ngancurkeun kahirupan sareng ngancurkeun sadaya rencana. Nanging, kadang-kadang, sesah pisan janten di klinik sareng jalma asing anu jauh ti kulawarga sareng suasana bumi. Untungna, aya program rehab, anu ngagabungkeun kakuatan dukungan kulawarga sareng pitulung propésional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dina merangan kecanduan, detox home mangrupikeun kamungkinan pikeun seueur.
  2. Ieu dimungkinkeun ngalangkungan sistem detox alkohol di bumi anu kalebet ubar anu diresepkeun sareng konsultasi telepon sareng spesialis klinik.
  3. GP, therapist, sareng perawat, tiasa diaksés 24/7 kanggo masihan pitunjuk, sateuacanna, rekomendasi, atanapi ngan ukur sababaraha dukungan.

Pilihan detoks alkohol di imah mangrupikeun kamungkinan anu sampurna pikeun merangan kecanduan ngahindarkeun ragrag tina kahirupan sosial.

Program Peculiarities of Home Detox

Perlu diperhatoskeun yén réhab bumi henteu pantes pikeun unggal pasién. Sateuacan ngamimitian réhab, spesialis kedah ngalaksanakeun survey, mariksa analisis, sareng nganilai hiji kaayaan sacara gembleng.

Ngan ukur éta, upami para ahli henteu ngartikeun kecanduan éta salaku anu serius, dimungkinkeun pikeun nyayogikeun detox home.

Salah sahiji klinik rehab pangsaéna di UK Serenity ( https://www.rehabclinic.org.uk/locations/drug-alcohol-rehab-clinic-london/ ) nawiskeun kadua jinis rehab alkohol - rawat inap sareng rawat jalan (home detox).

Pusat Kecanduan Serenity nyandak sistem detox alkohol di bumi, anu kalebet nyandak pangobatan anu diresepkeun sareng konsultasi telepon sareng spesialis klinik.

Teu nyangka yén di imah, pasién tetep nyalira. Ahli Serenity, sapertos GP, therapists, sareng perawat, tiasa diaksés 24/7 kanggo masihan pitunjuk, sateuacanna, rekomendasi, atanapi ngan ukur sababaraha dukungan. Salajengna, aranjeunna ngatur unggal tahapan program sareng ngalacak kamajuan.

Naha Anjeun Kudu Milih Program Pasén Kasalametan

Kaunggulan rehab Detox home Serenity:

  • Program 12-hambalan
  • Konsultasi telepon sareng sési terapi
  • Rencana nutrisi sareng diet
  • Akses ka kelas master para ahli kecanduan alkohol anu pangsaéna
  • Obat pikeun ngatur gejala ditarikna

Sumawona, anggap yén réhab bumi langkung mirah tibatan pangobatan rawat inap.

Tangtosna, detox home nunjukkeun tingkat kamandirian sareng tanggung jawab pasien anu luhur pisan. Upami aya mamang ngeunaan nurani sorangan, wajar pikeun mimitian ku réhab rawat inap teras laun ngalih ka pangobatan jauh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment