24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Hotél Pennsylvania di Manhattan tunduh kana COVID-19

Aduh Hotel Pennsylvania

Hotél anu ikonik di tengah kota Manhattan nutupkeun panto na pikeun saé. Hotel Pennsylvania moal dibuka deui, tunduk kana pandemi COVID-19 taun kamari sareng sababaraha taun heureut ngahindarkeun blok chopping. Hotél anu kaopat panggedéna di New York City leres ayana, langsung di seberang Madison Square Garden sareng Stasion Penn, ngajantenkeun tempat anu alami sareng meujeuhna kanggo para palancong sareng konsér anu sami.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hotél diwangun ku Pennsylvania Railroad sareng teras diala ku Statler Hotels, janten Hotel Statler.
  2. Hotél diganti nami saatos dijual ka Conrad Hilton di 1954 nalika janten The Statler Hilton teras ganti ka New York Statler saatos dijual di 1979.
  3. Sababaraha parobahan deui kapamilikan ngarobih namina janten New York Penta, ngan akhirna dina metamorfosis akhir na deui ka Hotel Pennsylvania.

Hotel Pennsylvania diwangun ku Jalan Raya Pennsylvania sareng dioperasikeun ku Ellsworth Statler. Éta dibuka tanggal 25 Januari 1919 sareng didesain ku William Symmes Richardson tina perusahaan McKim, Mead & White, anu ogé ngarancang Stasion Pennsylvania aslina anu aya di peuntas jalan.

Statler Hotels, anu parantos ngatur Pennsylvania ti saprak pangwangunanna, nampi hak milik langsung ti Pennsylvania Railway tanggal 30 Juni 1948, sareng namina Hotel Statler dina 1 Januari 1949. Sadayana 17 hotel Statler dijual ka Conrad Hilton di 1954 sareng hotél janten The Statler Hilton di 1958. Éta beroperasi dina nami ieu dugi 1979, nalika Hilton ngajual hotél ka pamekar William Zeckendorf, Jr, $ 24 jutaan. Hotél diganti nami éta New York Statler sareng dioperasikeun ku Dunfey Family Hotels, divisi Aer Lingus. Hotél dijual deui $ 46 juta dina bulan Agustus 1983. Bunga 50% dibeli ku Abelco, grup investasi anu diwangun ku pamekar Elie Hirschfeld, Abraham Hirschfeld, sareng Arthur G. Cohen, sareng anu sanésna 50% dipésér ku ranté Penta Hotels , patungan perusahaan British Airways, Lufthansa, sareng Swissair. Pamilik anyar ngaganti nami hotél di New York Penta sareng ngalaksanakeun renovasi masif. Di 1991, mitra Penta mésér patok ranté éta di hotél sareng ngabalikeun kana nami aslina, Hotel Pennsylvania.

Aya sajumlah sejarah dina hotél ageung ieu, utamina The Glenn Miller Orchestra's "Pennsylvania 6-5000." Dugi ka awal Méi 2021, anjeun masih tiasa nyauran 212-PE6-5000, sareng ngupingkeun larangan "Pennsylvania 6-5000" sateuacan nyambung ka operator. Éta mangrupikeun panggunaan nomer telepon pangpanjangna di New York. Ti saprak anjeun nyauran hotél, musik sareng sajarah ngundang anjeun pikeun nginget tradisi Hotel Pennsylvania anu hébat.

Café Rouge asalna réstoran utama di Hotel Pennsylvania. Éta dilayanan salaku klub wengi salami mangtaun-taun, tapi ayeuna dijalankeun salaku tempat misah ti hotél sadayana, salaku rohangan multi-tujuan. Éta mangrupikeun hiji-hijina rohangan di hotél anu luput tina parobihan anu penting salami renovasi gedong 1980-an.

Dina akhir taun 1930an sareng awal taun 1940an, The Café Rouge ngagaduhan sambungan jarak jauh band ageung ka jaringan beureum Néglasari (saatos 1942, Jaringan Radio Néglas) sareng janten dikenal pikeun pagelaran langsung anu diayakeun di jero. Sababaraha seniman maénkeun di Kafé - sapertos The Dorsey Brothers, Wood Herman, Count Basie, Duke Ellington, sareng The Andrews Sisters.

Hiji sore di bulan Nopémber 1939, nalika di tengah pertunangan jangka panjang anu tetep di Café Rouge, bandleader Artie Shaw ninggalkeun gelandang antara set sareng mutuskeun anjeunna parantos cekap gaduh bisnis band sareng sagala rupa anu janten, dina sataun satengah, pamimpin pita ageung kawéntar di nagara éta. Shaw dasarna mundur ti band na sorangan di tempat, tindakan anu diperyogikeun The New York Times pikeun koméntar dina éditorial.

Salami 1940-42, Glenn Miller Orchestra ogé parantos ngulang pemesanan jangka panjang di rohangan salami tilu taun profil pangluhurna Miller salaku bandleader. Siar orchestra Miller ti Café; sababaraha dirékam ku RCA Victor. Orkésator poko Shaw ti 1937-39, Jerry Gray, langsung diupahan ku Miller salaku arranger staf nalika Shaw angkat ka band na; éta nalika aktipitas Miller's taun 1940 di hotél anu Gray nyerat lagu "Pennsylvania 6-500" (kalayan lirik anu teras ditambihan ku Carl Sigman) anu ngagunakeun nomer telepon Hotél, 212-736-5000, nyaéta telepon New York nomer anu dianggo pangpanjangna, band Les Brown, kalayan vokalisna Doris Day, ngenalkeun lagu na "Sentimental Journey" di Café dina bulan Nopémber 1944.

Komisi Pelestarian Landmark Kota New York marios ka Café Rouge pikeun status landmarking dumasar kana kertas évaluasi anu didamel ku Hotel Pennsylvania Preservation Society (baheulana Save Hotel Pennsylvania Foundation). Tanggal 22 Oktober 2010, Kafé ditampik salaku calon kanggo landmarking, paling dipikaresep kusabab proyék 15 Penn Plaza disatujuan sareng anu sedeng, tapi henteu robahan interiorna saprak diwangun. Proyék 15 Penn Plaza panginten kalebet pembongkaran Kafé.

Kaseueuran hiasan interior aslina tetep gembleng. Yayasan sareng langit-langit mancur sareng detil arsitéktur sanésna tetep, sanaos sakumna rohangan, ogé langit-langit, parantos dicét bodas. Seueur acara ti 2013 New York Fashion Week diayakeun di Café Rouge.

Dina 2014, Café Rouge dirobih janten lapangan baskét jero rohangan anu katelah Terminal 23, pikeun ngélingan peluncuran Melo M10 ku divisi Nike Brand of Nike. Éta nyayogikeun fasilitas pikeun nonoman sareng pamaén SMA.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Stanley Turkel CMHS hotél-online.com

Leave a Comment

1 Comment

  • Duka pisan ningali éta caket, angkat ka seueur seminar médis di ditu dina 35 taun ka pengker. Éta mangrupikeun tempat rapat pikeun kami salami 50 taun.