24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan wartos Ngawangun deui piknik trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Vaksin COVID pangsaéna di dunya sayogi gratis ka AS sareng wisatawan internasional di Hawaii

Longs Narkoba Diskon Balanja

Datang di Hawaii mayar $ 15.00 + pajak sareng tips pikeun Mai Tai. Vaksin COVID, Nanging, gratis sareng teu aya tips anu ditampi.

Wisatawan anu nampi vaksinna di Hawaii nampi diskon balanja tambahan sareng hadiah ku makéna vaksin.

Sadaya ieu mangrupikeun kahormatan ku anu mayar pajak Nagara Hawaii sareng Hawaii. Éta nyasabkeun statistik angka vaksinasi COVID.

Nempatkeun masarakat awam betah kalayan nomer palsu panginten tiasa nyumbang kana perasaan salah kaamanan sareng paningkatan inféksi sareng maot.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hawaii sapertos seueur nagara Amérika Serikat henteu tiasa ngayakinkeun sadaya warga pikeun divaksinasi ngalawan COVID-19. Ayeuna aranjeunna anteng nawiskeun vaksin ka pengunjung, sareng aya alesan anu langkung poék.
  • Wajib Pajak Hawaii ngundang datang internasional anu jegud kéngingkeun vaksin COVID-19 gratis.
  • Gubernur Hawaii Ige gaduh parantos ngadesek pengunjung pikeun cicing di bumi. Naha anjeunna henteu nyebatkeun pengunjung wisata vaksin?

Ngan sababaraha bulan ka pengker, Hawaii nyatet 20-30 inféksi anyar sapoé. Ayeuna kalayan wisatawan anu banjir di nagara éta, caket kana 1,000 kasus énggal tina inféksi COVID-19 sareng catetan maotna ngajantenkeun pariwisata seram.

Pusat balanja, hotél, sareng réstoran ramé. Objek wisata ngeusi biaya asup tilu dina sababaraha kasus sareng sibuk. Henteu aya rohangan pikeun ngagolkeun anduk di pantai Waikiki, tapi lockdown énggal janten réalitas, tapi henteu, numutkeun ka Lt. Gubernur Josh Green.

Gubernur Ige nembé naros ka pengunjung pikeun nimbangkeun deui perjalanan ka Aloha Nagara.

Dina waktos anu sasarengan, Toko Narkoba di Hawaii ngajalankeun iklan dina média lokal sareng dina situs wéb pikeun jalma-jalma divaksinasi. Masihan vaksin gratis mangrupikeun bisnis ageung pikeun aranjeunna sareng toko obat dibayar. Pikeun ngajantenkeun jalma kéngingkeun vaksin gratis, seueur toko masihan voucher balanja diskon pikeun ngempelkeun toko-toko na. Di Hawaii, ieu kalebet pengunjung.

Aya seueur vaksin anu sayogi di Amérika Serikat. Nagara anu ngandelkeun industri perjalanan sareng pariwisata sapertos Hawaii janten kreatif pikeun katingal langkung saé dina statistik vaksin. Nembongan ieu panginten janten alesan Nagara Hawaii masihan nembak jauh ka wisatawan.

Kalayan seueur penerbangan nonstop internasional ti Asia ka Hawaii dipasang deui, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, sareng ANA ngiringan wisatawan ka pantai berpasir bodas di Aloha Nagara.

Iinditan ka Hawaii pikeun urang Jepang sanés tanpa pangorbanan. Henteu paduli titik asal internasional, sadaya wisatawan anu lebet ka Jepang tetep tunduk kana Karantina diri 14 poé saatos sumping sareng dilarang ngagunakeun transportasi umum pikeun kalebet penerbangan domestik, taksi, sareng rél. Saha waé anu mulih ti Hawaii kedah tetep di karantina di Jepang. Naha aya urang Jepang masih ngumbara ka pantai Hawaii?

Jumlah vaksinasi di seueur nagara kaasup Asia Wétan kirang. Pfizer sareng Moderna mangrupikeun vaksin COVID-19 anu paling épéktip sareng paling nungtut. Duanana vaksin henteu sayogi sayogi di sababaraha nagara. Warga di nagara-nagara sanés sering pisan siap-siap ngainvestasikeun tabungan hirupna pikeun kéngingkeun vaksin.

Mantri Klinik Menit Minuman Narkoba Longs di Waikiki, anu teu daék dingaranan bébéja eTurboNews:

"Kami ngagaduhan seueur wisatawan di Obat Longs anu nyungkeun kami divaksinasi."

Dimana wisatawan vaksin anjeun?

"Seuseueurna urang Jepang, tapi ogé urang Korea, sareng bahkan pangunjung Éropa anu nyungkeun vaksin. Kami ngagaduhan staf anu nyarios basa Jepang pikeun ngabantosan. Kami ogé kéngingkeun pangunjung domestik anu badé divaksinasi tangtosna. ”

Naha anjeun kéngingkeun vaksin kanggo saha waé anu nyungkeun éta?

“Leres, kami henteu ngabentenkeun. Kami nyungkeun latar étnis pikeun tujuan statistik hungkul, tapi kami henteu nyungkeun kawarganagaraan, status padumukan, jst. ”

Sakumaha seueur tagihan Longs Drugs pikeun vaksin anu dipasihkeun pikeun pangunjung asing atanapi wisatawan luar negeri?

"Kami henteu mayar kanggo éta. Kami leres-leres nambihan diskon balanjaan atanapi insentif pikeun saha waé anu divaksinasi. "

Saha anu mayar vaksinna?

"Nagara Hawaii mayar kami vaksin."

Jenis vaksin naon anu anjeun bikeun ka pangunjung?

"Kami nyayogikeun vaksin anu paling saé di dunya: Vaksin COVID Pfizer atanapi Moderna."

Kumaha carana Propinsi terang sabaraha jalma sanés anu kéngingkeun vaksin?

"Nagara sanés naroskeun ti mana klien kami asalna. Kami ngarekam nomer KTP, sapertos paspor, nomer lisénsi supir. Kalayan ieu, kami tagihan Nagara. "

Moal kieu kacemar angka vaksinasi ngalaporkeun yén Propinsi Hawaii ngirimkeun ka CDC?

"Kuring anggap yén Nagara moal terang saha waé anu divaksinasi mangrupakeun warga sareng saha anu datang. Sadaya urang naroskeun ka pasién nyaéta kéngingkeun shot kadua 3-4 minggu ka hareup. Kuring pikir ieu bisnis anu saé pikeun hotél sareng resort, réstoran, sareng ékonomi urang. "

Dumasar kana ieu, vaksinasi ditémbak mimitina 71% di Hawaii, sareng langkung luhur ti 51% tingkat vaksinasi pinuh di Nagara paling dipikaresep salah.

Sacara internasional nyalira, langkung ti 1,000 pangunjung sumping di Hawaii dina penerbangan non-stop unggal dinten. Seueur deui pangunjung internasional sumping dina nyambungkeun penerbangan ngalangkungan daratan AS.

Domestik, Hawaii ngagaduhan langkung ti 20,000 kadatangan unggal dinten unggal dintenna ti saprak vaksinna bebas disayogikeun tanpa janji.

Ieu ngabuka seueur patarosan.

  1. Nalika nomer vaksinasi lepat diterbitkeun, naha urang di Hawaii langkung rentan tibatan anu aranjeunna kedah ngarepkeun?
  2. Naha ieu ngajelaskeun naha inféksi sareng tingkat maotna Hawaii nyatet rékaman énggal ampir unggal dinten?
  3. Naha pembayar pajak Hawaii nyayogikeun vaksin éta? Wisatawan henteu sanés atanapi miskin. Upami Resort atanapi maskapai hoyong ngabantuan mayar éta - henteu kunanaon. Kalayan jumlah catetan anu teu gaduh bumi sareng seueur jalma anu cicing di pasisian di Hawaii, Nagara peryogi pangasilan kanggo ngurus masalah sosial raksasa sapertos kitu.
  4. Seueur nagara di dunya gaduh catetan wabah COVID sareng maotna. Aranjeunna peryogi vaksin anu ngadesek. Wargana henteu tiasa mampuh liburan Hawaii.
  5. Daripada masihan vaksinna ka wisatawan anu jegud, naha Hawaii henteu ngahasilkeun pendapatan tina vaksin sareng ngirim ka nagara-nagara anu peryogi?
  6. Henteu aya anu lepat sareng pariwisata vaksin. San Marino, Israel, sareng sababaraha nagara sanésna ngagaduhan industri pariwisata vaksin anu mekar. Masalahna nyaéta rereged statistik sareng nempatkeun warga dina bahaya ku nyayogikeun kanyataan anu lepat, anu sanés ngan ukur lepat, tapi panginten kriminal.

Naon anu dilakukeun ku Hawaii dina jumlah anu seueur sareng tingkat rasiah - kagiatan ieu sacara resmi diwanohkeun sareng dipublikasikeun di Guam ku Déwan Pariwisata Guam.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment