24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Albania Breaking News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos jelema Ngawangun deui piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita WTN

Pahlawan Pariwisata anyar Muncul ti Albania

Prof Klodi Gorica

Aula Pahlawan Pariwisata Internasional kabuka ku nominasi ngan ukur pikeun mikawanoh jalma-jalma anu nunjukkeun kapamimpinan, inovasi, sareng tindakan anu luar biasa. Pahlawan Pariwisata ngaléngkah.

Award Pahlawan Pariwisata Tahunan atanapi Husus dipasihkeun ka anggota terpilih Aula Pahlawan Pariwisata Internasional.
Dinten ayeuna Professor Klodina Gorcia ti Tirana, Albania katampi salaku Pahlawan Pariwisata lebet Aula Internasional Pahlawan Pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Klodiana Gorica mangrupikeun profésor pikeun Manajemen Pariwisata Berkelanjutan, Pemasaran Wirausaha, sareng Pemasaran Pariwisata di Universitas Tirana.
  2. Anjeunna dikonfirmasi janten Aula Pahlawan Pariwisata Internasional ku Jaringan Pariwisata Dunya ayeuna.
  3. Aula tina Pahlawan Pariwisata Internasional kabuka ku ukur nominasi pikeun mikawanoh anu parantos nunjukkeun kapamimpinan, inovasi, sareng tindakan anu luar biasa. Pahlawan Pariwisata ngaléngkah.

Prof. Gorica dicalonkeun ka Aula Pahlawan Pariwisata ku Blendi Klosi, Menteri Pariwisata sareng Lingkungan pikeun Albania.

Menteri nyatakeun:

1. Anjeunna parantos, mangtaun-taun, janten jalma anu penting pikeun promosi Nagara Balkan Kulon sareng khususna Albania salaku tujuan unik di Éropa sareng salajengna;

2. Anjeunna parantos damel pisan dina nyiptakeun politik sareng strategi anu pangsaéna pikeun ngahontal kelestarian. wisata di daérah

3. Kusabab kamampuanana sareng usaha éfisiénna parantos nyiptakeun hubungan anu kuat antara Institusi Pendidikan Tinggi sareng lembaga publik (Menteri Pariwisata sareng Lingkungan), dina proyék-proyék sareng prakarsa umum;

4. Kusabab inisiatipna sareng jaringan internasional anu lega di Wewengkon Balkan, tapi henteu ngan ukur, dina 2017 (taun ka-30 pariwisata berkelanjutan), babarengan sareng InSET (www.inset.al) dimana anjeunna CEO sareng Diréktur Eksekutif sareng dina arahan UNWTO, sareng ogé Kamenterian Pariwisata di Albania, anjeunna ogé ngatur Konperénsi Internasional anu munggaran ngeunaan "Ngawangun kamitraan publik-swasta pikeun Pengembangan Berkelanjutan ngaliwatan Pariwisata".

Pamangku kapentingan pangpentingna nampilkeun momen anu kritis sareng penting pikeun pariwisata berkelanjutan di Albania.

Ti taun 2011 dugi ka 2016 anjeunna parantos janten Wakil Dékan di Fakultas Ekonomi, Universitas Tirana; anggota Déwan Ilmiah 2008-2012, sareng saatos 2016 anggota Déwan Profesor; Ahli Nasional dina Jaminan Kualitas Pendidikan Tinggi Agénsi Albania ti saprak 2008; kalibet dina prakarsa internasional, forum sareng proyék, henteu ngan ukur ahli tapi ogé ngajabat salaku Speaker spéker, nyiptakeun jaringan pikeun Balkan sareng Pariwisata Berkelanjutan Éropa, ngawaskeun, nyiptakeun sareng ngatur tabel sareng forum buleud; anggota dewan éditorial / panitia panilitian / panyatur konci dina jurnal sareng konperénsi internasional, sareng pangalaman internasional dina latihan sareng pangajaran ti saprak 1997 di paguron luhur di luar negeri.

Otomatis Ngiringan
pahlawan.lancaran

Panulis sareng coauthor dina 13 buku ilmiah anu béda, 3 monograf (sapertos kieu) diterbitkeun tina Springer sareng IEDC, Slovenia; Springer, Jérman, sareng Swiss; medarkeun tulisan dina konperénsi ilmiah sareng jurnal internasional. Kegiatan panilitian di luar negeri di paguron luhur internasional di nagara sapertos Inggris, USA, Bélgia, Portugal, Norwegia, Slovenia, Italia, Perancis, Israel, Portugal, Kroasia, Austria, Serbia, Bosnia sareng Hercegovina, Montenegro, Turki, Makédonia, Bulgaria, Rumania, jsb .

  1. "Pariwisata berbasis komunitas - Modél anu nyandak kelestarian ékonomi"
  2. "Modél pikeun Manajemen Paguyuban Émbaran ngalangkungan Strategi Pangwangunan Pasar TIK - aplikasi di Albania sareng nagara berkembang sanés"
  3. "Wisata Berkelanjutan Budaya".

Juergen Steinmetz, pupuhu Jaringan Pariwisata Dunya nyarios: "Kami nampi Profesor Gorica pikeun ditampi kana Aula Pahlawan Pariwisata Internasional. Profil na, rujukanana, sareng élmuna anu berkesan. Kami bangga ngagaduhan dirina ogé salaku anggota Jaringan Pariwisata Dunya. Dunya peryogi pamimpin sapertos Profesor Gorica. ”

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan program Pahlawan Pariwisata didatangan www.heroes.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment

  • Ngahaturkeun nuhun ka Profesor Klodina Gorcia pikeun diaku pikeun karyana anu luar biasa anu penting pisan pikeun ngaku usaha individu sareng organisasi anu damel dina damel pariwisata anu sustainable sareng ramah lingkungan. urang peryogi langkung seueur jalma sapertos Profesor Klodina Gorcia pikeun nyebarkeun pesen sareng damel di industri ieu.