24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Badai Hurricane Ida dina Lagu pikeun Daérah New Orleans

Landfall anu ngancurkeun ku Hurricane Ida caket ayeuna kanggo Louisiana Kidul, caket New Orleans di Amérika Serikat.
Badai monster, panginten anu pangkuatna salami 150 taun tiasa janten badai kategori 5, sareng anu kajebak dina badai ieu henteu disangka-sangka.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hurricane Ida pondok tina badai 5 badai anu diarepkeun pikeun pencét ka Wétan Louisiane Wétan Kidul sareng Kentucky, AS sakitar jam 2 siang waktos lokal. Dampak pang parahna diperkirakeun sakitar 50 mil ti New Orleans.
  2. Ieu bisa jadi badai anu paling hebat anu kacatet di Amérika Serikat langkung ti 150 taun
  3. Jalma anu henteu ngévakuasi kedah waspada lonjakan judul sagara 15 kaki, tornado salian ti 150+ mph angin topan

Jam 5 énjing waktos lokal, badai masih beuki kuat.

Sadaya unit penjaga nasional siap-siap ngabantosan saatos badai kabur.
Rumah sakit parantos sering ngajalankeun kapasitas kusabab kenaikan COVID-19 anu gedé pisan.

Ayeuna, laju angin 150 mph, ngan 7 mil pondok tina badai kategori 5.

Juru bicara industri hotél di New Orleans nyatakeun hotél disiapkeun pikeun ngajaga sémah salamet.

Seueur hotél anu dijual di Arkansas, Texas, Louisiana ku sémah ti Kidul Louisiana nyobian kabur tina topan Ida.

Badai diperkirakeun pas langsung ka sababaraha pabrik kimia. Ieu henteu pernah kajantenan sateuacanna sareng matak pikahariwangeun numutkeun para ahli.

Inpormasi ieu dugi ka 6 enjing waktos lokal:

Hurricane Ida Tropical Cyclone Update NWS National Hurricane Center Miami FL AL092021 600 AM CDT Sun Aug 29 2021 ... NOAA PLANE FINDS IDA LEUAT ... Laporan tina pesawat NOAA Hurricane Hunter nunjukkeun yén angin maksimum anu maksimum parantos ningkat janten caket 4 mph (150 km / jam) kalayan hembusan angin anu langkung luhur. Tekanan pusat minimum paling anyar diperkirakeun tina data pesawat pangintipan nyaéta 240 mb (935 in). Stasion NOAA C-MAN anu luhur di Stasion Pilot Wétan caket Southwest Pass, Louisiana, nembé ngalaporkeun angin anu mantep 27.61 mph (82 km / jam) sareng angin topan janten 131 mph (107 km / jam). Stasion C-MAN NOAA anu luhur ogé dina Southwest Pass nembé ngalaporkeun angin anu tahan 172 mph (77 km / jam) sareng angin ngahiliwir 124 mph (93 km / jam). RINGKASAN 150 AM CDT ... 600 UTC ... INFORMASI ------------------------------------ ---------- LOKASI ... 1100N 28.3W Kira-kira 89.4 MI ... 75 KM SSE GRAND ISLE LOUISIANA KITU 120 MI ... 60 KM SSW SABUTAN MISSISSIPPI RIVER MAXIMUM SUSTAINED WINDS ... 95 MPH ... 150 KM / H PERGERAKAN AYEUNA ... NW ATAWA 240 DEGREES PADA 315 MPH ... 15 KM / H MINIMUM CENTRAL PRESSURE ... 24 MB ... 935 INCHES
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment