hal hiber Ngabobol Warta Internasional Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah wartos teknologi

Zaman Startup Penerbangan Nol-Emisi

Kalayan perhatian anu ningkat dina sadaya industri pikeun nindak parobihan iklim sareng ngirangan émisi CO2 global, poténsi pamaén anyar dina téknologi penerbangan henteu kantos langkung ageung. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kalayan perubahan iklim maju, ukuran anu ayeuna direncanakeun ku industri penerbangan moal cekap. Panilitian anyar peta 40 startup anu ngajangjikeun dina bidang anyar penerbangan berkelanjutan. 
  2. Ikhtisar ku peta sustainable Aero Lab 40 ngamimitian anu ngajanjikeun, gugusan penerbangan berkelanjutan dina opat bidang téknologi: Sustainable Aviation Fuels (SAF), Electric Propulsion, Hydrogen, sareng Digital Backbone.
  3. Éta ogé ningali investasi modal ventura global kana téknologi nol-émisi, sawah anu ngagaduhan daya tarik anu signifikan salami genep taun ka pengker, tapi dugi ka ayeuna isin pikeun nyambung sareng sektor penerbangan, utamina nalika ngeunaan bagéan anu rumit sapertos hidrogén. .

 Lab Aero Berkelanjutan difokuskeun pikeun ngagancangkeun startup sareng parantos ngabimbing startup dina unggal ruas anu ditetélakeun dina panilitian ieu saprak diluncurkeun dina bulan Pébruari 2021. Sababaraha ahli anu paling kawéntar ti sadaya ruas penerbangan parantos ngagabung salaku mentor. 

Stephan Uhrenbacher, pangadeg sareng CEO Sustainable Aero Lab: "Anu ngamimitian anu paling merhatoskeun dina aerospace nembé parantos ngalakukeun perjalanan luar angkasa sareng taksi udara kota. Sedengkeun produk ieu ngajantenkeun exiting objék ngalayang sareng nyugemakeun kahoyong manusa, sanés taksi udara atanapi nempatkeun langkung seueur jalma dina luar angkasa ngarobih masalah anu nyanghareupan penerbangan komérsial: Ngalayang kedah bébas karbon. Sareng ieu kedah kajantenan langkung gancang tibatan anu dipercaya ku jalma-jalma di industri. Éta muka rohangan pikeun startup pikeun nyayogikeun komponén pikeun pesawat payun atanapi bahkan pesawat, tapi ogé modus operasi anu énggal. " 

"Aviation ngalayang langsung kana krisis iklim. Acan seuseueurna industri difokuskeun pikeun ngirangan nambahan atanapi ngimbangan émisi, tinimbang ngaleungitkeun aranjeunna sadayana. Teu aya waktos deui kanggo nyandak pendekatan tambahan ieu; balukar tina parobihan iklim beuki katingali sareng mangaruhan unggal kahirupan urang sapopoe. Kami peryogi solusi anu kandel anu tiasa nganteurkeun perjalanan udara komérsial anu teu émisi dina dasawarsa salajengna upami urang ngagaduhan tujuan pikeun ngahontal tujuan Perjanjian Paris. Warta anu hadé nyaéta yén solusi sapertos kitu aya sareng ngagambarkeun kasempetan pasar anu ageung, " saur Paul Eremenko, CEO sareng ko-pangadeg Universal Hidrogen, sareng mentor di Lab Berkeliaran Aero. Kalayan ngamimitianna nyalira, Universal Hydrogen, urut CTO Airbus sareng United Technologies maénkeun peran aktip di payuneun kagiatan ieu nyalira. 

Anjeun tiasa mendakan sakabeh pangajaran ku Sustainable Aero Lab, kalebet peta ngamimitian sareng analisis investasi modal ventura kana téknologi émisi-émisi, dina halaman wéb Lab www.sustainable.aero. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment