24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional wartos piknik Obrolan Pariwisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Telat-tahap perjalanan hawa pandemi global bakal brutal

Ditulis ku jelema nu nyunting

Balik kana pesawat saatos COVID-19 sapertos diajar ngapung deui.
Masa depan penerbangan moal sami, sareng aya anu nyarios yén perjalanan bakal brutal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Serat biasa sadaya parantos ngalaman ambek sareng hanjelu janten macét dina tarmac. Kalayan jalma-jalma sakali deui angkat ka langit "marahmay" dina jumlah anu langkung ageung, langkung seueur panundaan ti biasana diperkirakeun.
  2. Hiber anu anjeun ngarepkeun 45 menit janten perjalanan anu ngageleger sababaraha jam. Nalika suasana dina pesawat badé janten parah, jalma sering heran "Naha ieu saleresna sah?"
  3. Jawaban anu anjeun henteu kersa ngupingkeun nyaéta tarmac hold anjeun sigana sah sareng, pikeun masa depan, pangadilan panginten tiasa masihan langkung seueur maskapai dibanding hukum anu biasana. 
Departemen Perhubungan AS (DOT) ngagaduhan aturan anyar ngeunaan sabaraha lami pesawat diidinan cicing dina tarmac sareng dina kaayaan naon. Modifikasi tina aturan tarmac ieu dimimitian deui di 2016 sareng diterapkeun ngan ukur taun ayeuna. Janten teu aya parobihan aturan anu dimotivasi ku pandemi.

Henteu janten masalah maskapai naon, henteu masalah naha éta maskapai penerbangan AS atanapi asing, penerbangan domestik tiasa linggih dina tarmac henteu langkung ti tilu jam. Pikeun penerbangan internasional, watesna opat jam.

Kedah aya salah sahiji pengumuman tina tarmac hold dina tanda 30-menit. Teras, dina dua jam, aturan nyatakeun yén panumpang kedah disayogikeun cai, tuangeun, sareng perawatan médis dina pesawat upami diperyogikeun. Aya ogé sarat yén kamar mandi dina pesawat fungsina lengkep. 

Akhirna, sakali tanda tilu / opat jam naén pencét, panumpang gaduh hak hukum pikeun ninggalkeun pesawat. Seringna, nalika ieu kajantenan, hiber ngan saukur dibolaykeun kusabab ditunda-tunda (sapertos kabutuhan ngaleungitkeun kantong anu dipariksa sareng komisi jam kerja awak mana waé anu tiasa timbul).

Kusabab éta perjalanan udara, tangtosna, aya pengecualian. Anu paling umum nyaéta dimana pilot mutuskeun yén pesawat kedah tetep dina tarmac ku alesan kaamanan. Éta ogé penting pikeun panumpang ngartos yén jam tunda tarmac ngan ukur dimimitian nalika anjeun henteu tiasa ngantunkeun pesawat. Upami anjeun linggih di gerbang, panto dibuka sareng panumpang tiasa turun tina hiber, jam na teu acan ngamimitian.

Adriana Gonzalez, pengacara Florida, ngingetan urang yén bahkan dimana maskapai panginten aranjeunna ngagaduhan alesan anu sah pikeun ngalegaan tunda tarmac, urang henteu kedah kaleungitan masalah anu paling penting di dieu:

"Maskapai maskapai tiasa nyarios yén nyumponan sadayana sarat hukum pikeun a tarmac hold bakal janten, dina hartos praktis, rumit pisan, sabab aranjeunna ngirangan deui jasa dina-hiber nalika pandemi. Airlines bakal kedah langkung fleksibel dina ngaréspon panumpang anu dina kasusah sareng kedah angkat pesawat sateuacan waktos aturan tarmac normal bakal diterapkeun. Kaséhatan sareng kasalametan panumpang kedah janten anu pangpayunna. "

Tina sudut pandang anu maskapai, éta janten langkung rumit pikeun ngajalankeun unggal hiber. Éta sanés ngan ukur nambahan résiko pikeun tanaga hiber dina sirkulasi dina kabin sareng ngalakukeun jasa biasa, éta gangguan dina ranté suplai. Henteu sadayana anu disayogikeun dina penerbangan dina jumlah anu diperyogikeun nyaéta gampang disayogikeun ayeuna sapertos di awal taun 2020. Sedengkeun wisatawan hawa kedah fleksibel dimana masalah pasokan ieu ngan ukur mangaruhan hal-hal anu pikaresepeun (sapertos pilihan anu biasana snacks atanapi naha maskapai nyayogikeun alkohol dina hiber), hiji hal anu henteu tiasa dikorbankeun nyaéta kaamanan. 

Unggal tarmac reureuh dina waktos anu pangsaéna ningali lingkungan dina kapal janten muatan langkung émosional unggal jam pesawat aya di darat. Pikeun angkat ti panumpang anu oyag ku hanjelu kana lakonan sareng gaduh kaayaan anu teu stabil dina kapal mangrupikeun maskapai kedah ati-ati pisan sareng peka sababaraha bulan ka payun. Nalika urang sadayana nyobian bijil kana perjalanan udara deui, maskapai kedah henteu ngan ukur nuturkeun sagala aturan anu dirancang pikeun kaamanan panumpang tapi salah dina ngalangkunganana.  

ku Aron Solomon 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment

1 Comment

  • Naséhat perjalanan global urang tetep dina 'Entong ngumbara' kusabab résiko kaséhatan kajahatan telenges sareng narajang seksual di PNG tinggi. Inpormasi ngeunaan tés AS sareng syarat topéng anyar, larangan perjalanan sareng ngarobih perjalanan anjeun. Naha perjalanan anjeun ngalibatkeun pelayaran, hiber atanapi mésér perjalanan. https://higherrank.net/