24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara Ngabobol Warta Internasional rental mobil wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Warta Breaking UK

Tarif Taksi Bandara Éropa pangsaéna didaptarkeun ti € 5 dugi ka € 119

ubertaxi
ubertaxi

Industri perjalanan sareng pariwisata diEurope nuju pulih. Aya paménta anu ningkat pikeun tiket maskapai, akomodasi, angkutan, sareng kagiatan dibandingkeun sareng 2020. Tumuwuhna jumlah pesenan kanggo naék taksi ka sareng ti bandara di Éropa.

Harga anu langkung luhur pikeun mobil nyéwa sareng kurangna privasi dina angkutan umum mangrupikeun alesan anu jelas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Laporan Taxi Bandara Musim Panas 2021 'Targét taksi di bandara Éropa' ngabandingkeun tarif taksi di 50 bandara paling sibuk di Éropa.
  2. Kusabab laporan éta nawiskeun para wisatawan wawasan harga rata-rata pikeun numpak taksi bandara ka pusat kota, harga taksi anu tos dipesen teu kalebetkeun kana babandingan. 
  3. Mobil séwa mahal teuing dumasar kana pernyataan ku sering ngumbara.

Tarip taksi didaptarkeun ti bandara dugi ka pusat kota

Pikeun panyadia mobil sewaan, 2020 mangrupikeun taun anu ngabahayakeun. Kusabab ampir teu aya paménta paménta kapaksa ngajual bagian ageung tina armada aranjeunna. Ayeuna sataun engké, ieu nyababkeun masalah, sabab paménta ngaleuwihan pasokan. Salaku tambahan, aya sababaraha mobil anyar dina pasaran kusabab kakurangan chip global. Hasil tina kakirangan mobil nyéwa, nyéwa mobil langkung mahal tibatan biasana ayeuna. 

Angkutan umum rame teuing 

Sanaos hal-hal laun-laun obah dina arah anu leres di Éropa, sababaraha urang masih ragu-ragu ngalih di kelompok ageung atanapi janten caket sareng jalma sanés. Angkutan umum tiasa nyiptakeun perasaan henteu aman sahingga masih dijauhkeun ku sababaraha palancong. Naék taksi langkung mahal tibatan numpak angkutan umum, tapi (rasa) kaamanan unggul tina biaya langkung sering tibatan sateuacanna. 

Taksi populer di bandara Éropa 

Tokoh-tokoh éta nyarios nyalira numutkeun ka Guus Wantia, pamilik AirMundo, perusahaan anu ngalakukeun panilitian.

Pikeun perusahaan taksi, kanaékan paménta ti wisatawan sareng wisatawan sumping dina waktos anu pas, sabab sawaréh ngarobih kurangna wisatawan bisnis. 

Sabaraha taksi ti bandara ka kota?

Ongkos Éropa ti € 112 di Bandara London Stansted ka € 5 di Antalya, Turki.

Tarip taksi di 50 bandara paling sibuk di Éropa palabuan udara nagara Ongkos taksi KM / Mil Harga per KM 
Bandara London Stansted UK € 112 (95 GBP) 63 / 39.1 € 1.78 
Bandara London Luton UK € 106 (90 GBP) 55 / 34.2 € 1.93 
Bandara Milan Bergamo Itali € 105 52 / 32.3 € 2.02 
Bandara London Gatwick UK € 100 (85 GBP) 47 / 29.2 € 2.13 
Bandara Malpensa Milan Itali € 95 50 / 31.1 € 1.90 
Bandara London Heathrow UK € 82 (70 GBP) 27 / 16.8 € 3.04 
Bandara Oslo Norwégia € 77 (800 NOK) 50 / 31.1 € 1.54 
Bandara Munich Jérman € 75 38 / 23.6 € 1.97 
Paris Charles de Gaulle Air. Perancis € 58 26 / 16.2 € 2.23 
10 Bandara Stockholm Arlanda Swédia € 56 (575 SEK) 42 / 26.1 € 1.33 
11 Bandara Amsterdam Schiphol Walanda € 55 17 / 10.6 € 3.24 
12 Bandara Berlin Brandenburg Jérman € 53 27 / 16.8 € 1.96 
13 Bandara Roma Fiumicino Itali € 50 30 / 18.6 € 1.67 
14 Bandara Zurich Swiss € 47 (50 CHF) 12 / 7.5 € 3.92 
15 Bandara Brussel Bélgia € 45 15 / 9.3 € 3.00 
16 Bandara Helsinki Finlandia € 45 20 / 12.4 € 2.25 
17 Bandara Kopenhagen Dénmark € 40 (300 DKK) 10 / 6.2 € 4.00 
18 Bandara Jenéwa Swiss € 37 (40 CHF) 6 / 3.7 € 6.17 
19 Bandara Paris Orly Perancis € 37 18 / 11.2 € 2.06 
20 Bandara Wina Austria € 36 20 / 12.4 € 1.80 
21 Bandara Edinburgh UK € 35 (30 GBP) 13 / 8.1 € 2.69 
22 Bandara Manchester UK € 35 (30 GBP) 14 / 8.7 € 2.50 
23 Bandara Barcelona Spanyol € 35 15 / 9.3 € 2.33 
24 Bandara Athena Yunani € 35 34 / 21.1 € 1.03 
25 Bandara Frankfurt Jérman € 33 12 / 7.5 € 2.75 
26 Bandara anu saé Perancis € 32 7 / 4.3 € 4.57 
27 Bandara Stuttgart Jérman € 32 13 / 8.1 € 2.46 
28 Bandara Hamburg Jérman € 30 11 / 6.8 € 2.73 
29 Bandara Madrid Barajas Spanyol € 30 17 / 10.6 € 1.76 
30 Bandara Grana Canaria Spanyol € 30 21 / 13 € 1.43 
31 Bandara Düsseldorf Jérman € 28 9 / 5.6 € 3.11 
32 Bandara Dublin Irlandia € 27 12 / 7.5 € 2,25 
33 Moscow Domodedovo Air. Rusia € 27 (2300 RUB) 45 / 28 € 0.60 
34 Bandara Porto Portugal € 25 16 / 9.9 € 1.56 
35 Bandara Istanbul kalkun € 25 (250 TRY) 50 / 31.1 € 0.50 
36 Istanbul Sabiha Gökcen Air. kalkun € 25 (250 TRY) 50 / 31.1 € 0.50 
37 Bandara Praha Czech rep. € 24 (600 CZK) 16 / 9.9 € 1.50 
38 Bandara Malaga Spanyol € 23 10 / 6.2 € 2.30 
39 Moscow Sheremetyevo Air. Rusia € 23 (2000 RUB) 38 / 23.6 € 0.61 
40 Bandara Alicante Spanyol € 22 11 / 6.8 € 2.00 
41 Bandara Budapest Hungaria € 21 (7300 HUF) 22 / 13.7 € 0.95 
42 Bandara Palma de Mallorca Spanyol € 20 10 / 6.2 € 2.00 
43 Bandara Vnukovo Moskow Rusia € 20 (1700 RUB) 30 / 18.6 € 0.67 
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment