24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah wartos kandaraan Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Ngarobih Bandara kana kasempetan kas Milyar Dolar pikeun kota-kota AS

Moscow Sheremetyevo Dingaranan Bandara Anu Paling Tepat Waktu di Éropa

Pandemi COVID-19 parantos nempatkeun setrés fiskal énggal dina sababaraha pamaréntah propinsi sareng daérah. Salah sahiji alat anu tiasa ngabantosan aranjeunna disebat disebut "monetisasi aset," kadang disebut "daur ulang aset infrastruktur." Sakumaha dipraktekkeun ku Australia sareng sakedik yurisdiksi AS, konsepna nyaéta pikeun pamaréntah pikeun ngajual atanapi ngajakan aset anu ngahasilkeun pendapatan, muka konci nilai asetna pikeun dianggo pikeun tujuan umum anu dipentingkeun pisan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dumasar kana data tina penjualan bandara sateuacana sareng kontrakan jangka panjang di panjuru dunya, panilitian nunjukkeun yén ngan di Hawaii, dua bandara panggedéna tiasa dugi ka $ 3.6 milyar digabungkeun nganggo sewa jangka panjang ka perusahaan bandara swasta sareng investor, sapertos FRAPORT fatanapi conto.
  2. Panilitian mendakan yén di Hawaii nyalira Bandara Internasional Daniel K. Inouye di Honolulu tiasa ngahasilkeun $ 2.7 milyar sareng Bandara Kahului di Maui tiasa kéngingkeun $ 935 juta ngalangkungan sewa jangka panjang.
  3. Nanging, bandara na gaduh hutang langkung tina $ 2.5 milyar. Saatos mayar obligasi bandara nagara bagian anu aya, sakumaha anu dibutuhkeun ku hukum féderal salaku bagian tina sagala perjanjian kontrakan, hasil bersih nagara tina sewa jangka panjang ti dua bandara sapertos jumlahna $ 1.1 milyar.

Dina peraturan bandara féderal AS, pamilik bandara pamaréntah henteu kénging nampi salah sahiji panghasilan net bandara; sadaya pendapatan sapertos kitu kedah dijaga dina bandara sareng dianggo pikeun tujuan bandara. Luar negeri, teu aya larangan sapertos kitu. Salami 30 taun ka pengker, seueur pamaréntahan parantos ngayakeun koprasi atanapi privatisasi bandara ageung sareng sedeng sareng nampi kauntungan finansial langsung tina ngalakukeun éta.

Dina taun 2018, salaku bagian tina panerapan anu ngidinan otorisasi Federal Aviation Administration, Kongrés nyiptakeun pengecualian penting pikeun larangan anu parantos lami. Program Mitra Investasi Bandara anu énggal (AIPP) ngamungkinkeun pamilik bandara pamaréntah pikeun ngajakan hubungan publik-swasta jangka panjang (P3) ngajakan — sareng nganggo artos ngajakan bersih pikeun tujuan pamaréntah umum.

Panilitian ieu ngajajah poténsi bandara-swasta swasta ngajakan pikeun 31 bandara hub ageung sareng sedeng anu dipiboga ku pamaréntah kota, kabupatén, sareng nagara. Éta ngagambar data tina puluhan bandara luar negeri bandara-swasta ngajakan transaksi ngajakan kemitraan dina taun-taun ayeuna pikeun ngira-ngira naon masing-masing 31 bandara anu pantes pikeun investor.

Meunteun kotor nyaéta naon waé bandara anu pantes di pasar global. Evaluasi bersih ngitung ketentuan kode pajak AS anu meryogikeun obligasi bandara anu aya kanggo dilunasan upami aya parobihan, sapertos sewa jangka panjang. Maka, estimasi nilai bersih mangrupikeun nilai kotor dikurangan nilai obligasi bandara anu tetep.

Kusabab sewa P3 bandara henteu umum di Amérika Serikat (hiji-hijina conto anu aya nyaéta bandara San Juan, Puerto Rico), panilitian ngajelaskeun tilu kategori kamungkinan investor di bandara AS.

Mimiti mangrupikeun jagad raya perusahaan bandara global anu mekar, kalebet lima grup bandara panggedéna sadunya, anu ngoperasikeun pangsa pasar anu pangageungna di dunya ku pendapatan taunan.

Anu kadua mangrupikeun dana investasi infrastruktur, anu parantos naékkeun ratusan milyar dolar pikeun nanem modal salaku modalitas dina fasilitas prasarana anu diswastakeun sareng P3 di seluruh dunya.

Katagori anu katilu nyaéta dana pensiun umum, anu laun-laun ngagedékeun inpéstasi na dina prasarana dina upaya ngabalikeun panurunan dina tingkat total pangasilanana pikeun investasi.

Katiluna jinis investor ngagaduhan cakrawala waktos anu lami sareng teu nyaman nanem modal sareng ngembangkeun langkung seueur jinis ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment