24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika hal hiber Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah India Ngabobol Warta Iran Ngabobol Warta Warta Méwah Warta Ngalanggar Maroko Warta Breaking Nepal wartos Pakistan Ngabobol Warta Ngawangun deui Saudi Arabia Ngabobol Warta Sudan Ngabobol Warta piknik News Kawat Wisata Berita Breaking UAE

Langkung seueur UAE Nasional dina Posisi konci énggal dina maskapai Émirat

Adnan Kazim, Émirat CCO

Carita Émirat dimimitian di 1985 nalika kami ngaluncurkeun operasi kalayan ngan ukur dua pesawat. Dinten ayeuna, urang ngapungkeun armada panglegana tina Airbus A380s sareng Boeing 777s, nawiskeun ka konsumén urang nyamanan pesawat anu paling lega sareng pang éfisiénna di langit.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Émirat ayeuna parantos ngumumkeun sababaraha gerakan kapamimpinan komérsial di Asia Kulon, Afrika, GCC, sareng Asia Tengah.
  2. Genep anggota tim anu berpengalaman dina kalungguhan kapamimpinan, sadaya Nasional UAE, bakal ngabantosan ngajalankeun inisiatif komérsial maskapai éta di pasar-pasar konci kalayan fokus strategis dina ngawangun deui posisi kapamingpinanna sareng mekarkeun basis pelangganna nalika nagara-nagara teras-terasan ngagentoskeun larangannana. 
  3. Sadaya janjian énggal efektif 1 Séptémber 2021.

Kunaon UAE Nationals ngambil alih posisi konci di Émirat ?

Émirat nyaéta maskapai UAE anu dumasarkeun di UAE Emirates Dubai.

Sadaya gerakan kalebet bakat Émirati kana posisi kapamingpinan konci, boh diwanohkeun ti jero organisasi atanapi ngalangkungan portopolio portopolio, nandakeun komitmen maskapai kana pangembangan karir sareng kamajuan Nasional UAE na.

Kakuatan Gedong ti jeroeun mérek Émirat

Adnan Kazim, Kapala Petugas Komérsial, Émirat maskapai nyarios:

 '' Hatur nuhun kana kakuatan tina Mérek Émirat, fokus laser kami dina ngaéksekusi palanggan strategis sareng inisiatif komérsial, sareng rasional ngawangun deui jaringan kami dumasar kana paménta anu nyata, maskapai éta diposisikan dina jangka panjang pikeun ngahasilkeun hasil anu langkung saé nalika kami nganapigasi pamulihan. Gerakan dina tim komérsial anu parantos ditetepkeun sacara signifikan nguatkeun struktur manajemén urang di pasar konci. Kami bangga kana kerja keras sareng dédikasi anu ditunjuk ku UAE Nationals pikeun kalungguhan ieu nunjukkeun pikeun nungkulan tantangan dina 18 bulan terakhir, sareng pengumuman dinten ieu nunjukkeun komitmen urang ngawangun kakuatan bangku ti jero. "

Émirat VP énggal di Karajaan Saudi Arabia

Jabr Al-Azeeby parantos diangkat janten Wakil Présidén pikeun Karajaan Saudi Arabia. Jabr parantos sareng Émirat salami 16 taun, sateuacanna nyepeng kalungguhan Country Manager di Uganda, Siprus, Thailand, Pakistan, sateuacan nyandak peran na anu paling anyar salaku Wakil Présidén, India, sareng Nepal.

Émirat VP énggal di Pakistan

Mohammed Alnahari Alhashmi parantos diangkat janten Wakil Présidén pikeun Pakistan. Mohammed parantos nyekel sababaraha kalungguhan salami 18 taun karirna sareng Émirat, kalebet jabatan manajemén di Kuwait, Indonesia, Suriah, UAE, sareng nembé pisan anjeunna nyekel peran salaku Wakil Présidén pikeun Karajaan Saudi Arabia.

Émirat VP énggal di India sareng Nepal

Mohammad Sarhan, anu saacanna nyekel kalungguhan Wakil Présidén pikeun Pakistan, bakal janten Wakil Présidén, India, sareng Nepal. Posisi munggaran Mohammad sareng Émirat sumping dina 2009 di Cote d'Ivoire, sareng ti saprak éta anjeunna ngayakeun sababaraha kalungguhan kapamimpinan komérsial di Vietnam, Yunani, Thailand, Myanmar, sareng Kamboja.

Émirat Manajer Nagara anyar di Iran

Rashed Alfajeer, Manajer Maroko, bakal janten Country Manager Iran. Karir Rashed sareng Émirat dimimitian di 2013 salaku bagian tina program latihan manajer komérsial. Rashed parantos nyandak sababaraha peran ti saprak éta, kaasup Manajer Komérsial Sri Lanka, Manajer Kabupatén Dammam sareng propinsi wétan di KSA, ogé Manajer Nagara Tanzania.

Émirat Manajer Nagara anyar di Maroko

Khalfan Al Salami, Country Manager Sudan, bakal janten Manajer Maroko. Khalfan ngagabung sareng program latihan manajemén komérsial Émirat di 2015, sareng teras ngalatih salajengna di Madrid sateuacan nyandak peran Manajer Komérsial di Kuwait. Ti saprak éta, anjeunna nyekel kalungguhan Country Manager di Sudan.

Émirat Manajer Nagara anyar di Sudan

Rashed Salah Al Ansari, bakal janten Country Manager Sudan. Rashed parantos sareng Émirat ti saprak 2017, nyekel sababaraha kalungguhan Manajer Dukungan Komérsial di Singapura sareng Yordania.

Alain St. Ange, Présidén Déwan Pariwisata Afrika ngabagjakeun Rashed Salah Al Ansari sareng Khalfan Al Salami kana jabatan anyarna di Maroko sareng Sudan. St. Ange nunjukkeun peran penting Émirat pikeun Émirat ngahubungkeun Afrika sareng Ékonomi, khusus pariwisata sareng dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment