Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wartos Ngawangun deui teknologi piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

St. Helena nyaéta Inggris, Afrika, COVID-Free sareng ayeuna Google Connected

Dina 2018 St. Helena janten bagian ti Afrika nalika nyatakeun janten anggota Déwan Pariwisata Afrika di 2019.

Masalah komunikasi parantos ngahambat Téritori Inggris ieu di Samudra Atlantik Kidul pikeun nyambung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dinten ayeuna mangrupikeun waktos dina sajarah digital salaku kabel internét serat optik Equiano di daratan Google di pulau St Helena di Samudra Atlantik Kidul, ngajantenkeun wilayah Téritori Luar Negeri Inggris anu jauh ieu mangrupikeun pendaratan kabel basisir munggaran pikeun proyék Equiano antara Éropa sareng Afrika kidul. 
  2. Dina Désémber 2019, Pamaréntah St Helena (SHG) nandatanganan kontrak sareng Google pikeun ngahubungkeun Pulo St Helena kana kabel internét serat optik handapeun laut Equiano, nganteurkeun konektipitas serat-optik gancang-gancang munggaran St Helena. 
  3. Ieu mangrupikeun jaman téknologi anyar pikeun pulau anu paling terpencil kadua di dunya sareng bakal gaduh pangaruh ageung henteu ngan ukur dina kahirupan sadidinten warga lokal, tapi kana kamampuanna pikeun narik investasi jero sareng pariwisata.

Saint Helena mangrupikeun milik Inggris anu aya di Samudra Atlantik Kidul.

Google nembé nyambungkeun St. Helena salaku Wilayah Pariwisata Afrika Afrika gratis di Covid

Sajauh ieu COVID-19 henteu dipikaterang di daérah jauh ieu dunya.

Pulo tropis vulkanik jauh ieu aya dina 1,950 kilométer (1,210 mi) beulah kulon basisir kidul-kulon Afrika, sareng 4,000 kilométer (2,500 mi) wétaneun Rio de Janeiro di basisir Amérika Kidul.

Kapal lapisan kabelna Teliri, mawa kabel, sumping ti Walvis Bay tanggal 31 Agustus 2021 di Rupert's Bay. Ujung kabelna diturunkeun tina sisi kapal, sareng penyelam teras nempatkeun kabel kana pipa artikulasi anu tos ditetepkeun, mimitian ti jam 6 enjing dinten ayeuna. Tungtung kabel dipasang di Modular Cable Landing Station (MCLS) di Rupert, dimana kabelna bakal nyambung kana infrastruktur digital pulau. Baheula bulan ieu tim dua belas personil sumping ngalangkungan penerbangan piagam ti Inggris, Perancis, Yunani sareng Bulgaria pikeun mempermudah pendaratan kabel sareng uji coba alat-alat pakan listrik di Stasion Landing.

Kepala Pengembangan Berkelanjutan SHG, Damian Burns, mairan: "Proyék ieu integral sareng Stratégi Digital St Helena sareng kedah ngadamel bédana ageung pikeun kahirupan sadidinten warga kami. Kasempetan pendidikan online kedah diréformasi, kasempetan investasi énggal kedah dibuka, warga pulau kedah aksés langkung saé pikeun jasa telemedisin, sareng urang kedah tiasa narik perantau digital ti mana waé dunya.

Burns angkat nyarios: Kabel Equiano nempatkeun St Helena dina peta digital, sareng nalika kami tetep bébas COVID, pangaruh pandemi global hartosna urang kedah ngenalkeun karantina sareng tindakan pencegahan sanésna di wates urang, mangaruhan bisnis sareng pariwisata di Pulo Jawa. Dinten anu monumental ieu nandakeun momen anu penting dina waktos urang tiasa ningali masa depan anu ngarep-ngarep pamulihan sareng karaharjaan payun.

Cabang kabel St Helena panjangna sakitar 1,154km sareng bakal ngahubungkeun pulau kana batang utama kabel Equiano, nyambungkeun ka Éropa sareng Afrika kidul. Kacepetan bakal dibasajankeun sababaraha ratus gigabit per detik dugi ka sababaraha terabits, sacara signifikan langkung gancang tibatan jasa satelit anu ayeuna.

Kabelna bakal langsung hirup saatos cabang St Helena sareng batang utama kabel Equiano diletak, didamel, sareng diuji; sareng sakali infrastruktur lokal sareng panyadia tos siap sareng siap hirup di St Helena.

Ieu warta alus ogé pikeun Pariwisata St. Helena, anggota tina Déwan Pariwisata Afrika

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment