24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Endah Thailand ruku dina wai: Rosewood Bangkok, Hotel korban COVID

The Rosewood Hotél Bangkok

Nalika Rosewood dibuka éta ngawangun deui cakrawala Bangkok. Rosewood Bangkok mangrupikeun 30-carita, kagum sacara arsitéktur nangtung anu kagum. Wangun kontémporér na diideuan ku wai, sikep Thailand anu sohor salam. Siluét modéren mangrupikeun ungkapan kreatif sumanget Thailand. Budaya Thailand anu Beunghar ogé ditekenkeun ku elemen desain interior sareng fitur cai anu saé dina jero hotél méwah anu ngahargaan ka Bangkok, kota anu diwangun dina cai.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Rosewood Bangkok Hotel tingkat 30 anu béda sacara arsitéktur di Bangkok, Thailand mangrupikeun usaha silaturahmi anu berjuang anu parah katandangan pendemi COVID-19.
  2. Watesan perjalanan internasional ampir beku dina aliran pangunjung wisatawan.
  3. "Staf Rosewood dilaporkeun pengumuman penutupan dinten Salasa," saur wakil hotél, nalika hotél ditutup Sabtu. 

Wakilna nyarios dina kaayaan anonim, sareng hotél nampik masihan koméntar langkung jauh.

Nalika dibuka Rosewood Bangkok nyatakeun yén anjeunna ditakdirkeun pikeun ngawangun ikon desain anyar pikeun ibukota Karajaan sareng panggung dunya. Ayeuna COVID-19 maéhan éta.

Rosewood Bangkok mangrupikeun proyék luhur anu dikembangkeun ku Rende Development Co., Ltd. milik kulawarga Thaksin Shinawatra, tilas perdana menteri Thailand.

"The shutdown samentawis Rosewood Bangkok dimaksudkeun pikeun ngawangun deui pijakan tengah kaayaan teu pasti," Paetongtarn "Ing" Shinawatra, Wakil Pimpinan Eksekutif Rende sareng putri Thaksin, nyerat dina Facebook.


Kaamanan sadaya staf hotél sareng tamu dianggap prioritas, saur anjeunna.
Seueur pengamat hariwang yén hotél tiasa dijual atanapi didaptarkeun deui saatos panutupanana. 

Marisa Sukosol Nunphakdi, présidén di Asosiasi Hotel Thailand, nyauran pamaréntah pikeun ngantep tempat makan di hotél dibuka deui sasuai sareng paréntah pikeun ngagentos larangan dina réstoran.

Pusat kabugaran, kolam renang, sareng ruang rapat di hotél ogé kedah diijinkeun ku sababaraha peraturan, saur Marisa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Andrew J. Kai - eTN Thailand

Leave a Comment