24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

The Music Never Stops in New Orleans, bahkan nalika Hurricane Ida kalayan pangaruh anu masif

Présidén AS Biden di FEMA

Kategori 4 Angin Hurricane Ida's 120-150 mph sareng badai 'bencana' badai luh kaluar gedong, ngajantenkeun Walungan Mississippi ngalir mundur sareng menara naék tinggi ngagoyang. Badai ayeuna nyéépkeun ampir sajuta jalma teu daya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hurricane Ida parantos ngantunkeun sadaya New Orleans tanpa kakuatan kusabab "karusakan panularan bencana," numutkeun Entergy New Orleans. Upami saha waé di paroki ngagaduhan kakawasaan, éta asalna ti generator, saur NOLA Siap.
  2. Nagara AS di Mississippi ngalaporkeun korban listrikna statewide
  3. Palanggan listrik tiasa janten listrik tina sababaraha minggu ka payun.

Do'a kanggo New Orleans. Éta sapertos Katrina sadayana deui nyaéta pesen anu lengkep dina Twitter.

Louisiane peryogi solat. Ngagaduhan tingkat vaksinasi COVID-19 panghandapna, Nagara AS ieu ngagaduhan jalma anu aya di rumah sakit sareng ventilator. Hurricane Ida parantos badai langkung ageung sareng langkung dahsyat dibandingkeun sareng Hurricane Katrina anu maéhan 1833 jalma di 2005.

Hiji tweet ambek nyarios:

Anti vaxxers + anti maskker bunuh diri & batur @[email dijaga] anu nempatkeun karir mimiti maéhan ppl. Parantos rumah sakit lengkep (kovalid) salami Hurricane Ida mangrupikeun bukti naon anu lumangsung nalika pamimpin politik gagal dina tindakan (pilih NO kana sagala rupa)

Rumah sakit di Propinsi Sulawesi Tenggara lemah pisan tina oksigén, kalayan daérah anu paling parah (sapertos Louisiana) kantun kantun 12 dugi 24 jam. Upami Hurricane Ida ngaganggu ranté pasokan sadayana, hasilna tiasa janten bencana.

Tip: Jalma-jalma di Lousiana sareng nagara bagian sanés anu tiasa kaleungitan kakuatan kusabab angin ribut Ida, eusian bak mandi anjeun ku cai. Anggo cai ieu kanggo ngeusian bak wc anjeun sahingga anjeun tiasa nganggo jamban anjeun. Kota daya leueur hartosna pompa cai moal jalan janten teu aya cai.

- Sadayana Paroki Orleans - anu mangrupikeun kota New Orleans - henteu gaduh kakuatan, numutkeun ka NOLA Siap, kampanye persiapan darurat New Orleans.

Kapamimpinan sigana kusabab masalah transmisi masif.

A tweet nyarios: Kuring kantos bulak-balik sareng opat New Orleans saluran. Anu ABC parantos ngajalankeun program biasa sababaraha jam ka pengker. Kuring panasaran naha aranjeunna dijagragkeun tina hawa sareng teu tiasa uih deui.

Kategori 4 Hurricane Ida pencét Louisiana 16 taun saatos musnahna Hurricane Katrina; gubernur John Bel Edwards nyarioskeun yén badai tiasa janten anu paling parah di Louisiana ti saprak 1850an.

Gedong luhur na oyag, 911 telepon teu aya réspon deui.

Musikna tapi henteu pernah lirén di New Orleans. "Henteu bahkan pikeun" topan anu ngarobih kahirupan "Phil Lavelle dipasang.

TWEET: Upami anjeun terang naon waé anu dipercaya sareng organisasi anu diperiksa anu sayaga pikeun nyayogikeun bantosan pikeun anu kapangaruhan ku angin ribut Ida punten wartoskeun ka kuring supados kuring tiasa nyumbang. Abdi émut ka Katrina. Abdi émut kana kelalaian nagara sareng jalma-jalma anu sangsara kusabab éta. Henteu deui.

Laporan warta nyatakeun yén éta damai pisan di Bourbon Street di New Orleans, sadayana poék. Hujan sareng angin ngagelebug.

Jam 8.00 Wit Hurricane Ida diturunkeun tina Topan Kategori 4 luhur ka Hurricane Kategori 3 handap sareng bakal terus kaleungitan kakuatan sapeuting. Pangaruhna masih masif.

Présidén AS Biden ngiclik:

Hatur nuhun kana kerja kerasna @FEMA, kami parantos pasang aksi sumberdaya, peralatan, sareng tim réspon kanggo ngaréspon angin ributIda. Éta kalebet langkung ti 2,400 padamel FEMA, jutaan tuangeun sareng liter cai, generator, tim milarian sareng nyalametkeun, sareng langkung ti 100 ambulan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment