24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Jepang Ngabobol Warta wartos kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Vaksin Moderna COVID-19 ditunda di Jepang saatos dua maot

Vaksin Moderna COVID-19 ditunda di Jepang saatos dua maot
Ditulis ku Harry Johnson

Menteri kaséhatan Jepang parantos negeskeun yén dua jalma anu divaksinasi nganggo dosis tina angkatan maot.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Zat asing parantos aya dina sajumlah batch vaksin.
  • Pamaréntah Jepang mendakan kontaminasi dina akhir minggu.
  • Kontaminasi tiasa disababkeun ku kalepatan manufaktur dina salah sahiji jalur produksi, saur Moderna.

Pamaréntah Jepang parantos ngeureunkeun panggunaan vaksin Moderna COVID-19, saatos maotna dua jalma anu maot saatos nampi tembakan tina paréntah Jepang anu nyatakeun 'kontaminasi'.

Jutaan dosis tina Moderna COVID-19 parantos ditunda saatos zat asing dipendakan dina sajumlah batch.

Pejabat kaséhatan Jepang mendakan kontaminasi dina akhir minggu dina sakumpulan Modern Vaksin COVID-19 di préféktur Gunma, caket Tokyo, maksa pajabat samentawis ngantunkeun vaksinasi éta.

Kaputusan pikeun ngagantungkeun total 2.6 juta dosis tina Vaksin moderna datang saatos 1.63 juta nembak dieureunkeun minggu kamari saatos mendakan rereged dina sababaraha bokor dina angkatan anu dikirimkeun ka langkung ti 860 pusat vaksinasi di panjuru nagara.

Sedengkeun sumber kontaminasina henteu acan dikonfirmasi, Moderna sareng perusahaan farmasi Rovi, anu ngadamel vaksin Moderna, nyatakeun yén éta tiasa disababkeun ku kalepatan produksi dina salah sahiji jalur produksi, tibatan anu langkung penting.

JepangMenteri kaséhatan parantos negeskeun yén dua jalma anu divaksinasi nganggo dosis tina angkatan maot. Nanging, anu nyababkeun maotna dina dua kasus aya dina panilitian sareng pejabat nyatakeun yén teu aya masalah kaamanan anu parantos dikenal. Dina hiji pernyataan, Moderna sareng distributor Jepang Takeda nyatakeun yén "kami henteu ngagaduhan bukti yén maotna ieu disababkeun ku vaksin Moderna COVID-19."

Gunma ayeuna mangrupikeun préféktur Jepang katujuh anu mendakan rereged dina dosis vaksin Moderna, saatos kajadian anu sami di Aichi, Gifu, Ibaraki, Okinawa, Saitama sareng Tokyo. Éta sumping nalika Jepang merangan lonjakan kasus COVID-19 anu nyurung ampir satengah tina préféktur nagara éta kana kaayaan darurat.

Ti saprak mimiti pandemi, Jepang nyatet 1.38 juta kasus anu dikonfirmasi COVID-19 sareng 15,797 korban jiwa tina virus. Sajauh ieu, pejabat Jepang parantos nyayogikeun 118,310,106 dosis vaksin COVID-19. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment