24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Warta Ngabobol Singapura piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Kalayan 80% penduduk pinuh diimunisasi, Singapura mangrupikeun nagara anu paling divaksinasi di dunya

Kalayan 80% penduduk pinuh diimunisasi, Singapura mangrupikeun nagara anu paling divaksinasi di dunya
Kalayan 80% penduduk pinuh diimunisasi, Singapura mangrupikeun nagara anu paling divaksinasi di dunya
Ditulis ku Harry Johnson

Ngahontal tonggong tonggong ieu netepkeun tahap pikeun ngaleuhkeun langkung curvasi patali COVID-19 di Singapura.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 80% penduduk Singapura sacara imunisasi lengkep.
  • Singapura pikeun ngagampangkeun COVI 19 larangan anu patali sareng pandemi.
  • Warga Singapura sareng warga diidinan angkat deui.

Singapura parantos janten nagara anu paling divaksinasi di dunya kalayan 80% tina 5.7 juta jalma na anu inokulasi lengkep ngalawan COVID-19, saur pejabat pamaréntah pulau-pulau.

Menteri Kasihatan Singapura Ong Ye Kung

"Kami parantos ngalangkungan tonggak sejarah anu sanés, dimana 80% penduduk urang nampi rézim pinuh ku dua dosis," urang Singapura Menteri Kaséhatan Ong Ye Kung nyarios dina tulisan Facebook kamari.

"Eta hartina Singapurae parantos ngaléngkah deui dina ngajantenkeun diri urang langkung tahan banting kana COVID-19. ”

Pamekaran masihan tingkat kota paling leutik di dunya pikeun vaksinasi lengkep.

Nagara sanés anu gaduh tingkat vaksinasi tinggi kalebet Émirat Arab Bersatu, Uruguay sareng Chili, anu sacara lengkep inokulasi langkung ti 70 persén pendudukna.

Ngahontal tonggong tonggong ieu netepkeun tahap pikeun ngaleuhkeun langkung curvasi patali COVID-19 di Singapura.

Numutkeun para pajabat, gempungan ageung sapertos Countdown Taun Anyar bakal dilanjutkeun sareng "usaha bakal pasti yén operasiana moal kaganggu".

Urang Singapura ogé bakal diidinan angkat deui, sahenteuna ka nagara-nagara anu ogé parantos ngontrol virus.

Singapura, anu ngamimitian kampanye vaksinasi na dina Januari, kalolobaanana ngandelkeun jabs anu dikembangkeun ku Pfizer-BioNTech sareng Moderna.

Singapura parantos nyerat total 67,171 kasus sareng 55 maotna saprak pandemi mimiti.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment