Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Uni Éropa ngalarang perjalanan Amérika

Uni Éropa pikeun ngahijikeun deui watesan perjalanan ka Amérika
Uni Éropa pikeun ngahijikeun deui watesan perjalanan ka Amérika
Ditulis ku Harry Johnson

Uni Éropa ngaluarkeun Amérika Serikat tina daptar perjalanan-aman kusabab lonjakan kasus COVID-19 anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Uni Éropa pikeun ngagantungkeun sadaya perjalanan anu teu penting pikeun anu datang Amérika Serikat.
  • Uni Éropa pikeun malikeun deui watesan perjalanan kusabab lonjakan AS COVID-19.
  • Turis UE masih tetep dilarang asup ka Amérika Serikat.

Pejabat EU nganjurkeun nunda sadaya perjalanan anu teu penting ti Amérika Serikat nalika nomer kasus COVID-19 anyar Amérika anu dikijikeun.

Présidén Komisi Éropa Ursula von der Leyen

nu Uni Éropa parantos mamatahan nagara-nagara anggotana pikeun ngaluarkeun Amérika Serikat, Israél, Libanon, Monténégro sareng Makedonia Kalér tina daptar nagara-nagara anu aman pikeun perjalanan anu teu penting, kusabab jumlah inféksi coronavirus anyar di nagara-nagara éta.

Pengumuman dinten ieu ku Déwan Éropa jumlahna aya rekomendasi pikeun 27 nagara anggota blok, anu sacara teknis nahan kadaulatan alih wates sorangan. Éta ngabalikeun rekomendasi Juni pikeun ngagampangkeun larangan pikeun palancong AS.

Saran éta henteu ngariung, hartosna masing-masing nagara bakal diidinan mutuskeun naha aranjeunna masih hoyong ngijinkeun pengunjung AS kalayan bukti vaksinasi, tés négatip, atanapi karantina.

EC mutahirkeun saran perjalananana unggal dua minggu, dumasar kana tingkat inféksi COVID-19. Pikeun diperhatoskeun "Aman" nagara kedah henteu langkung ti 75 kasus anyar per 100,000 jiwa salami periode 14 dinten. 

Numutkeun data pangénggalna, Amérika Serikat rata-rata 152,000 kasus COVID-19 énggal per dinten minggu kamari, saimbang sareng nomer ti akhir Januari.

Gelombang pangénggalna nyaéta meneran rumah sakit sareng padamel kasihatan. Kasarna hiji tina lima unit perawatan intensif parantos ngahontal sahenteuna kapasitas 95%.

Angka pati ogé naék - ngahontal rata-rata langkung ti 1,000 per dinten. Ngan langkung ti satengah sadaya urang Amérika pinuh divaksinasi ngalawan COVID-19. Jalma anu teu divaksinasi sakitar 29 kali leuwih gampang diasupan ka rumah sakit nganggo COVID-19 tibatan anu divaksinasi pinuh.

Samentara éta, wisatawan ti EU - sareng seueur nagara sésana - tetep dilarang asup ka Amérika Serikat dina larangan anu ditetepkeun mimiti pandemi.

Dina awal Agustus, administrasi Biden dikabarkan nganggap sarat vaksinasi pikeun muka deui wates, tapi teu aya anu nguping ngeunaan usulan éta saprak.

Mimiti bulan ieu, Présidén Komisi Éropa Ursula von der Leyen nyatakeun kurangna timbal balik moal diidinan "nyeret sababaraha minggu".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment