Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Seychelles muji pituduh wisata pikeun dédikasi pikeun pariwisata suksés

Menteri Pariwisata Seychelles pasamoan sareng pemandu wisata

Dina rapat anu diayakeun di Botanical House dinten Jumaah, 27 Agustus 2021, sareng pemandu wisata pikeun ngabahas masalah anu aya hubunganana sareng perdaganganna, Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata, Sylvestre Radegonde nyatakeun sugema na, sapertos mitra anu sanés, grup pariwisata ieu profesional komitmen kana kasuksésan industri.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Agenda kalebet masalah anu ditepikeun ku para pemandu wisata.
  2. Menteri Radegonde mastikeun yén pemandu wisata yén Dinas Pariwisata damel babarengan sareng sababaraha instansi pikeun ngatasi sababaraha masalah anu aranjeunna kaayaan.
  3. Ieu kalebet ngembangkeun produk pikeun memikat pengunjung pikeun ngajajah sagala rupa layanan sareng atraksi anu sayogi, kaamanan, tarif antar-pulau pikeun anu datang, sareng seueur deui.

Menteri Radegonde nyatakeun, "Hiji hal anu kumat dina rapat urang sareng mitra nyaéta dedikasi aranjeunna pikeun kasuksésan industri urang. Kami bungah yén urang sadayana sigana aya dina halaman anu sami kana dimana urang hoyong industri ieu angkat. "

Logo Seychelles 2021

Dina agenda diskusi dina rapat anu dihadiran Sekretaris Utama Pariwisata (PS), Sherin Francis, sareng anggota departemen anu sanés, aya masalah anu ditepikeun ku para pemandu wisata sareng ngabagi solusi anu inovatif pikeun ngatasi tantangan anu ayeuna aya di sektor. nyaéta nyanghareup. Ieu kalebet ngembangkeun produk pikeun memikat pengunjung pikeun ngajajah sababaraha layanan sareng tempat wisata anu sayogi dina tujuan, kurang fasilitas, kaamanan, tarif antar-pulau pikeun anu nganjang, peraturan sareng masalah lingkungan sapertos polusi.

Menteri Radegonde negeskeun para pemandu wisata ngeunaan komitmen sareng katerlibatan kementerianna, negeskeun yén Dinas Pariwisata damel babarengan sareng sababaraha instansi pikeun ngatasi sababaraha masalah anu disanghareupan ogé nyiptakeun kasempetan pikeun usaha anu lumayan sanés dina industri pariwisata.

"Dinas Pariwisata dina sawala sareng Kantor Walikota Victoria sareng Dinas Budaya, diantarana, pikeun mastikeun yén modal leutik urang sareng tempat-tempat wisata anu sanés nawiskeun pangalaman kréol otentik anu berkesan pikeun pengunjung urang. Sababaraha masalah anu disorot ku Panungtun wisata kami ayeuna ditujukeun ku departemen kami ngalangkungan bagian-bagian anu tanggung jawab sareng sesa masalah anu disanghareupan, diskusi sapertos kieu nyayogikeun platform pikeun milarian solusi strategis koléktif, "saur Menteri Radegonde.

PS Francis pikeun bagian na nyatakeun yén diskusi éta tepat waktos yén éta ngijinkeun timnya pikeun ngaidentipikasi perkawis penting anu mangaruhan pemandu wisata lokal saluyu sareng prioritas Departemen Pariwisata dina pamekaran produk énggal pikeun industri.

"Rapat ieu parantos ngajelaskeun sababaraha faktor anu tiasa ngajantenkeun tujuan éta langkung tiasa dipasarkeun ku usulan ti dua pihak. Di sisi kami, kami komitmen pikeun damel sareng pemandu wisata kami pikeun ningkatkeun pisibilitasna ngalangkungan situs web tujuan sareng alat pamasaran anu sanés. Éta ngadorong yén tujuan umum kami nyaéta pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman tamu, sareng sapertos kitu Dinas Pariwisata ogé nawiskeun dukunganna ku sababaraha proyék anu ayeuna urang ngajalankeun pikeun ngeusian lolongkrang anu aya dina produk kami, "saur Ibu Francis.

Seychelles cacah 89 panunjuk wisata mandiri anu parantos diverifikasi anu dioperasikeun di sekitar Mahé, Praslin sareng La Digue.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment