Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun LGBTQ wartos jelema piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Michael Jackson, penampilan ulang taun Raja Pop Las Vegas

Michael Jackson 2021
Kontes Tari Michael Jackson 2021

Michael Jackson, Raja Pop umurna parantos 63 taun dinten Minggu. Ieu mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun némbongan deui di Las Vegas di Cirque du Soleil.
Disebut "Raja Pop", anjeunna dianggap salaku salah sahiji inohong budaya anu paling penting dina abad ka-20. Langkung ti karir opat dasawarsa, kontribusina pikeun musik, jogét sareng pantun, sareng kahirupan pribadi na anu dipublikasikeun, ngajantenkeun anjeunna sosok global dina budaya populér.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Éta dirasa Michael Jackson ngahadiran pésta na nyalira nalika Cirque du Soleil gawé babarengan sareng The Estate of Michael Jackson ngarayakeun ulang taun "King of Pops". Michael Jackson yuswa 63 taun.
  2. Perayaan sabtu minggu ulang taun dimimitian dina Saptu, Agustus 28, kalayan tantangan nari #MyMJMoses, ditilik ku panulis sareng sutradara pikeun Michael Jackson ONE, Jamie King, sareng nempokeun koreografer, Rich sareng Tone Talauega.
  3. Dinten Minggu, 29 Agustus, 2021 Hadirin tiasa pendakan desainer kostum Michael Jackson anu lami sareng panulis "The King of Style: Dressing Michael Jackson," Michael Bush dina panandatanganan buku anu intim.

Pésta dinten ieu mangrupikeun Q&A eksklusif kalayan sutradara sareng koreografer terkenal, Kenny Ortega, salaku pangakuan ulang taun ka 25 anu bakal datang tina "HIStory World Tour," anu diluncurkeun dina 7 Séptémber 1996.

Ortega ngagabung di panggung ku anggota tim kréatip Michael Jackson ONE, Travis Payne, Jamie King, Rich sareng Tone, anu sadayana damel sareng Kenny Ortega sareng Michael Jackson. Ngayakeun penampilan anu kaget nyaéta drummer Michael salami 30 taun, Jonathan "Sugarfoot" Moffett, anu ngiringan grup ngabagi momen anu berkesan sareng inspiratif pikeun damel sareng Michael.

Hadiran sareng ngararasakeun kagiatan soré nyaéta Putra Michael, Putra sareng sababaraha dulur misanna sareng anggota kulawargana. Kajadian dinten éta muncak sareng sadayana, kalebet putra bungsu Michael, Bigi, ngiringan lanceukna sareng anggota kulawarga anu sanésna sareng audién anu dijual pikeun pagelaran énergi tinggi Michael Jackson ONE. Panyekel tikét pikeun pagelaran éta ogé ngagaduhan kasempetan pikeun pendak sareng wawakil ti The Estate of Michael Jackson, kalebet pamilon dina kagiatan soré.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment