24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata Seychelles ngajajah gedong leutik di Bel Ombre on Mahé

Menteri Pariwisata Seychelles nganjang di Bel Ombre di Mahe.

Seueur panyadia akomodasi pariwisata alit anu nampilkeun produk kualitas luhur, merhatoskeun pisan kana detil sareng beroperasi dina standar tingkat bintang 5, Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata, Mr. Sylvestre Radegonde, nyarios dina dinten Jumaah, 26 Agustus 2021, dina kunjungan pendirian alit di Bel Ombre.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri dina dinten Jumaah ngadatangan 15 perusahaan alit, ngayakeun diskusi sareng pamilik / manajer sareng stafna.
  2. Anjeunna nguping heula tantangan anu disanghareupan sareng disarankan pikeun kasempetan anu sayogi pikeun aranjeunna.
  3. Menteri Radegonde dibarengan kunjunganna ku Sekretaris Utama Pariwisata, Sherin Francis.

Neruskeun sareng misina pikeun langkung ngartos industri pariwisata sareng pamaén na, menteri dina dinten Jumaah ngadatangan 15 perusahaan alit, ngayakeun diskusi sareng pamilik / manajer sareng stafna sareng ngupingkeun heula tantangan anu disanghareupan sareng mamatahan aranjeunna kana kasempetan anu sayogi pikeun aranjeunna . Nganjang ka gedong leutik ieu penting pisan sabab butuh dukungan langkung dibandingkeun gedong anu langkung ageung sareng nyandak pesona creole anu sering leungit dina ranté sareng resort ageung, saur Menteri Radegonde.

Logo Seychelles 2021

Keramahan Creole mangrupikeun atribut anu berharga sareng ciri khas palaku anu langkung alit dina industri pariwisata, cenah. Dihargaan ku seueur anu ngadatangan Seychelles, ieu mangrupikeun hal anu kaalaman ku pangunjung sacara langsung ngalangkungan hostna di tempat-tempat alit anu ngadamel gerakan leutik, naha éta salam sareng inuman lokal atanapi ngubaran aranjeunna kana tuangeun anu asak di bumi, anu seueur di antawisna sami-sami bogoh salaku aranjeunna mendakan rasa aheng tina asakan kréol.

Menteri Radegonde dibarengan dina kunjunganna ka La Maison Hibiscus, Apartemen Liburan Cove, Pondok Pantai, Pantai Cove, Apartemen Sisi Drake Sea, Pelancong Cove, Treasure Cove, Daniella's Bungalow, Casadani, Villa Rousseau, Forest Lodge, Le Chant de Merle , Bambu Walungan Lodge, The Palm Seychelles sareng Marie Laure Suites ku Sekretaris Utama pikeun Pariwisata, Sherin Francis, ogé anggota anu dipilih pikeun Majelis Nasional pikeun Bel Ombre, Anu terhormat Sandy Arissol.

Agustus parantos janten bulan anu sibuk pikeun kaseueuran pendirian dilongok, kalayan seueur anu mastikeun yén pesenan ningkat saprak fase terakhir pembukaan deui nagara Maret kamari.

Diomongkeun ngeunaan kumaha aranjeunna adaptasi sareng kaayaan, ku sabab tailspin industri anu kajantenan, aranjeunna disorot yén aranjeunna tos kana pariwisata domestik anu parantos janten faktor anu nyababkeun panto-panto aranjeunna tetep kabuka.

Kalayan pembatalan ti pangunjung internasional janten langkung sering, pamilik pendaptaran nyatakeun yén aranjeunna parantos ngadopsi pendekatan anu langkung fleksibel anu nyangking dividen, sababaraha tamu anu nunda tempatna tibatan ngabatalkeun lengkep.

Sanaos seueur perumahan akomodasi pariwisata alit anu nampi tamu ti pasar sumber anu muncul, aya sababaraha anu masih gumantung kana anu tradisional. Menteri Radegonde ngingetkeun aranjeunna yén aranjeunna kedah miluan pasar anu gaduh poténsial, sapertos Éropa Wétan sareng UEA, sareng marios strategi pamasaranna pikeun salamet, anu tiasa dilakukeun dina bimbingan Dinas Pariwisata.

Kurangna tenaga kerja anu dipercaya mangrupikeun salah sahiji tantangan utamina, saur aranjeunna, ku kaseueuran pamilik negeskeun yén aranjeunna nyobian anu pangsaéna pikeun ngajaga padamelan murni Seychellois. Sanaos sababaraha parantos suksés dina usaha ieu, seueur anu nyatakeun yén sababaraha tanaga kerja lokal henteu didaptarkeun pikeun industri sareng henteu kersa nempatkeun waktos sareng usaha anu diperyogikeun. Mr Loizeau ti Casadani nunjukkeun yén tenaga kerja lokal sok langkung dipikaresep, tapi, sakali anu sanés pagawé dipiceun tina penduduk urang, nyaéta murangkalih, sepuh, anu henteu tiasa damel sareng anu nolak, masih aya sakedik pilihan deui. sareng dina sababaraha waktos, aranjeunna kedah milarian padamelan ti luar negeri.

Nyayogikeun langkung seueur kagiatan pikeun wisatawan dina tempat anu dituju ogé janten topik diskusi, seueur pamilik pendaptaran mendakan tamu-tamu aranjeunna anu milari hal-hal anu kedah dilakukeun, masalah anu direspon ku Menteri Radegonde, negeskeun yén padamelan dilakukeun pikeun ngarobih ieu sabab henteu ngan ukur masihan pangunjung hal-hal anu kedah dilakukeun tapi ogé alesan tetep langkung lami dina tujuan sareng ningkatkeun méakkeun, ngahasilkeun pendapatan ka nagara.

Masalah anu dibahas diantarana kalebet gangguan noise, polusi, sampah sareng ngirangan aksés ka pantai kusabab kamajuan anu tangtu.    

Sanaos tantangan ieu, perusahaan-perusahaan ngagaduhan seueur eupan balik anu positip, kalayan seueur propriétor negeskeun yén nagara éta dibuka dina waktos anu pas, masihan aranjeunna kasempetan pikeun salamet. Tujuan dibuka sateuacan seueur anu sanés masihan langkung kalapa, PS Francis ngaréspon, sareng tindakan anu bijaksana di nagara éta ngajantenkeun langkung gampang sareng langkung pikaresepeun pikeun jalma anu ngumbara sabab nagara nampi tamu bahkan dugi ka Alaska.

Ngomentaran kunjungan éta, Honorable Arissol nyatakeun yén anjeunna mendakan aranjeunna ngahasilkeun hasil nalika aranjeunna ngalakukeun interaksi anu pikaresepeun sareng anu gaduh pendiri, langkung seueur diajar ngeunaan kaayaan sareng masalah aranjeunna, anu ogé kalebet masalah anu aya hubunganana sareng GOP sareng padamelan anu teu dipercaya. Anjeunna ogé sapuk sareng Mr Rousseau ti Forest Lodge, anu nyatakeun yén program pendidikan Seychelles Pariwisata Akademi mangrupikeun hal anu penting pikeun industri sareng murid kedah ngartos yén langkung seueur kahirupan hotél anu nungtut sareng meryogikeun pangorbanan ogé karep.

Kagum ku pendirian anu aranjeunna didatangan, duanana Menteri Radegonde sareng PS Francis ngoméntaran kumaha sababaraha perusahaan leutik ieu nampilkeun produk kualitas luhur, merhatoskeun pisan kana detil sareng operasi dina standar tingkat 5-bintang. 

Kunjungan mingguan mangrupikeun bagian tina upaya Menteri Radegonde dina nguatkeun hubunganana sareng palaku dina industri pariwisata lokal anu bakal mempermudah karyana dina ngungkulan tantangan anu disanghareupan ku industri dina portopolio na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment