24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Hawaii Megatkeun Warta HITA Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Wisatawan anu ngadatangan Hawaii dina jumlah anu réa tapi nyéépkeun langkung sakedik

Garis panjang kanggo mi udon di Waikiki

Sanaos kanyataan yén jumlah wisatawan masih réa ka pulau-pulau Hawaii, aranjeunna sumping kalayan sakedik artos dina kantongna sareng ngawatesan pengeluaranana nalika liburan. Éta sababna naha garis ka titik mi murah sareng toko serba langkung panjang tibatan éta di tempat sapertos Pabrik Cheesecake. Belanja kanggo Juli 2021 turun ampir 7% tina tingkat pra-COVID-19 dina Juli 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sateuacan COVID-19, Hawaii ngalaman pengeluaran pangunjung tingkat rékor sareng kadatangan di 2019 sareng dina dua bulan mimiti 2020.
  2. Dina Juli 2019, belanja tamu turun ka US $ 1.7 milyar, turunna 6.8%.
  3. Nepi ka Juli of 2020, teu aya statistik anu aya dina belanja tamu kusabab henteu aya survey angkat anu dilakukeun kusabab larangan COVID-19.

"Upami urang tiasa nahan sareng épéktip ngadalikeun panyebaran varian Delta sareng pangaruh négatipna kana sistem kasehatan urang, urang pasti tiasa ngarepkeun perjalanan, kalebet perjalanan internasional, bakal ngamimitian deui kuat dina pertengahan bulan Nopémber sareng terus tumuh ngalangkungan usum perjalanan liburan di Désémber 2021 sareng neraskeun ka Januari, Pébruari sareng Maret 2022, "saur Mike McCartney, Diréktur Dinas Bisnis, Pangwangunan Ékonomi sareng Pariwisata (DBEDT) sareng Présidén kapala CEO Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA).

Numutkeun statistik pangunjung awal anu dikaluarkeun ku Dinas Bisnis, Pangembangan Ékonomi sareng Pariwisata (DBEDT) total balanja ku nu datang sumping dina bulan Juli 2021 $ 1.58 milyar.

Sateuacan global COVID-19 pandemi na Sarat karantina Hawaii pikeun palancong, Kapulauan Hawaii ngalaman pengeluaran pangunjung tingkat rékor sareng kadatangan di 2019 sareng dina dua bulan mimiti 2020. Comparative, July 2020 statistik nganjang tamu henteu sayogi kusabab teu aya survey Departure Departure antara April dugi Oktober 2020 kusabab COVID-19 pangwatesan. Belanja pangunjung turun dibandingkeun sareng $ 1.70 milyar (-6.8%) dina Juli 2019.

"Ékonomi Hawaii aya dina jalur anu jelas pikeun pamulihan sareng kéngingkeun moméntum salami tujuh bulan mimiti 2021. Kami ngalaman pangeluaran anu kuat sareng kadatangan dina bulan Juli ti pasar Amérika Serikat ngalangkungan tingkat 2019 ku 29 persén (+ $ 339.3 juta) pikeun pengeluaran sareng 21 persén (+ 145,267) pikeun datangna. Tamu Amérika Serikat urang nyéépkeun sakitar $ 113 langkung per jalma per perjalanan di 2021, "nyatakeun McCartney.

"Angka rékor ieu dibantuan ku paménta konsumén anu teu mahal, suplai pesawat anu langkung seueur, pilihan terbatas pikeun perjalanan usum panas internasional sareng pangasilan artos stimulus féderal. Rata tingkat pamulihan dina bulan Juli nyaéta dina 88 persén kalayan kadatangan internasional anu kawates pisan (dua persén), "saurna.

Sajumlah 879,551 tamu sumping ku jasa udara ka Kapulauan Hawaii dina bulan Juli 2021, utamina ti Kulon AS sareng Wétan AS. Ngan ukur 22,562 pangunjung (+ 3,798.4%) sumping dina pesawat dina bulan Juli 2020. Kadatangan tamu dina bulan Juli 2021 turun tina hitungan Juli 2019 tina 995,210 pengunjung (-11.6%).

Salila Juli 2021, kaseueuran panumpang anu sumping ti luar nagari sareng antar-county anu tiasa ngalirasi mandiri ku Nagara 10 dinten mandat ku nagara ku uji coba COVID-19 NAAT négatip anu sah tina Rakan Panguji Dipercanten sateuacan angkatna ka Hawaii ngalangkungan program Travels Aman. Salaku tambahan, individu anu divaksinasi pinuh di Amérika Serikat tiasa memotong urutan karantina mulai 8 Juli. Henteu aya larangan perjalanan antar-kabupatén dina bulan Juli. Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit AS (CDC) ngalaksanakeun larangan dina kapal pesiar ngalangkungan "Sarat Pelayaran Sarat", pendekatan anu bertahap pikeun nuluykeun deui pelayaran panumpang pikeun mitigasi résiko nyebarkeun COVID-19 dina kapal.

Sénsus harian rata-rata 265,392 datang dina bulan Juli 2021, dibandingkeun sareng 17,970 dina bulan Juli 2020, tibatan 286,419 dina Juli 2019.

Dina Juli 2021, 578,629 pengunjung sumping ti Kulon AS, langkung luhur ti 12,890 pengunjung (+ 4,388.9%) dina bulan Juli 2020 sareng ngalangkungan jumlah Juli 2019 diitung 462,676 pengunjung (+ 25.1%). Datang AS Kulon nyéépkeun $ 961.0 juta dina bulan Juli 2021, anu ngaleuwihan $ 669.8 juta (+ 43.5%) anu dibébaskeun dina Juli 2019. Rata-rata rata-rata pangunjung tamu unggal dinten ($ 186 per jalma, + 12.4%) sareng panjang rata-rata tinggal anu langkung lami (8.95 dinten, + 2.1%) ogé nyumbang kana kamekaran pengeluaran pangunjung Amérika Serikat dibandingkeun sareng 2019.

Aya 272,821 pangunjung ti Wétan AS dina bulan Juli 2021, dibandingkeun sareng 7,516 pengunjung (+ 3,530.0%) dina bulan Juli 2020, sareng 243,498 pangunjung (+ 12.0%) dina Juli 2019. Anu datang AS Wétan nyéépkeun $ 558.8 juta dina Juli 2021 dibandingkeun sareng $ 510.7 juta (+ 9.4%) dina bulan Juli 2019. Panjang lilana langkung lami (9.94 dinten, + 2.6%) ogé nyumbang kana kanaékan pengeluaran pangunjung Wétan AS. Pangeluaran sadidinten ($ 206 per jalma) langkung handap dibandingkeun sareng Juli 2019 ($ 216 per jalma).

Aya 2,817 pengunjung ti Jepang dina bulan Juli 2021, dibandingkeun sareng 54 pengunjung (+ 5,162.0%) dina Juli 2020, versus 134,587 pengunjung (-97.9%) dina Juli 2019. Anu datang ti Jepang nyéépkeun $ 11.2 juta dina bulan Juli 2021 dibandingkeun sareng $ 186.5 juta (- 94.0%) dina Juli 2019.

Dina Juli 2021, 1,999 pengunjung sumping ti Kanada, dibandingkeun sareng 94 pengunjung (+ 2,018.9%) dina Juli 2020, tibatan 26,939 pengunjung (-92.6%) dina Juli 2019. Datang ti Kanada nyéépkeun $ 5.5 juta dina Juli 2021 dibandingkeun sareng $ 50.1 juta (- 88.9%) dina Juli 2019.

Aya 23,285 tamu ti Sadaya Pasar Internasional Anu Séi dina bulan Juli 2021. Anu datang ieu ti Guam, Asia sanés, Éropa, Amérika Latin, Oceania, Filipina, sareng Kapuloan Pasipik. Upami dibandingkeun, aya 2,008 pengunjung (+ 1.059.5%) ti Sadaya Pasar Internasional Lainnya dina bulan Juli 2020, versus 127,510 pengunjung (-81.7%) dina Juli 2019.

Dina Juli 2021, sajumlah 6,275 penerbangan trans-Pasipik sareng 1,292,738 korsi ngalayanan Kapulauan Hawaii, dibandingkeun ngan ukur 741 penerbangan sareng 162,130 korsi dina bulan Juli 2020, tibatan penerbangan 5,681 sareng 1,254,165 korsi dina Juli 2019.

Taun-ka-2021

Ngaliwatan tujuh bulan mimiti 2021, total belanja tamu $ 6.60 milyar. Ieu ngagambarkeun turunna 37.5 persén tina $ 10.55 milyar anu diséépkeun salami tujuh bulan mimiti 2019.

Sajumlah 3,631,400 pangunjung sumping dina tujuh bulan mimiti 2021, paningkatan 66.7 persén ti sataun katukang. Total kadatangan mangrupikeun 41.1 persén langkung handap dibandingkeun sareng 6,166,392 pangunjung dina tujuh bulan kahiji 2019.

"Nalika urang ngarengsekeun usum panas anu luhur sareng lebet usum gugur langkung laun, urang bakal ngalaman turunna alami kadatangan ti pasar AS salami jaman taktak tradisional ieu. Salami waktos ieu, kami henteu ngagaduhan proyéksi internasional anu anyar, janten diharepkeun bakal langkung laun tibatan normal pikeun pasar umum. Pasar ogé diantisipasi janten langkung lemes nalika urang ningali turunna tingkatan booking kahareup kusabab kateupastian anu didamel di sekitar varian Delta COVID-19. Kami ngarepkeun kadatangan pelambat dina bulan Séptémber sareng Oktober dimimitian saatos sabtu minggu Poé Buruh. Kadatangan tiasa ngaleuleup antara kisaran 50 persén dugi ka 70 persén tingkat 2019, "pokna McCartney.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment