24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Wisata AS: Watesan perjalanan Uni Éropa nguciwakeun

Wisata AS: Watesan perjalanan Uni Éropa nguciwakeun
Wisata AS: Watesan perjalanan Uni Éropa nguciwakeun
Ditulis ku Harry Johnson

Perjalanan mangrupikeun komponén anu penting pikeun ékonomi global sareng diperyogikeun pikeun pamulihan lengkep tina karusakan ékonomi pandemi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Komisi Éropa nyarankeun larangan perjalanan pikeun palancong AS ka Uni Éropa.
  • Seueur nagara Uni Éropa ngalaman dorongan dina kunjungan asup usum panas ayeuna.
  • Perjalanan AS ngadorong Uni Éropa pikeun tetep kabuka pikeun warga Amérika anu divaksinasi.

Wakil Présidén Eksekutif Asosiasi Perjalanan AS pikeun Urusan Publik sareng Kawijakan Tori Emerson Barnes ngaluarkeun pernyataan ieu dina wartos yén Uni Éropa nyarankeun pikeun ngaleupaskeun Amérika Serikat tina daptar nagara-nagara anu larangan perjalananana kedah dicabut:

"Ieu mangrupikeun pangembangan anu nguciwakeun saatos dorongan dina kunjungan asup ku wisatawan anu divaksinasi anu seueur nagara Uni Éropa ngalaman usum panas ieu. Mangrupikeun kamunduran sanaos diserepkeun ku vaksinasi — alat anu épéktip pisan ngalawan varian — anu naék dina dua sisi Atlantik.

"Wisata mangrupikeun komponén anu penting pikeun ékonomi global sareng diperyogikeun pikeun pamulihan lengkep tina karusakan ékonomi pandemi. Wisata AS ngadorong Uni Éropa pikeun tetep kabuka pikeun warga Amérika anu divaksinasi, sareng ogé ngadesek Amérika Serikat nyandak léngkah saharita pikeun ngamimitian ngabagéakeun individu anu divaksinasi sareng malikkeun ékonomi perjalanan urang. "

Pejabat Uni Éropa ayeuna dianjurkeun pikeun ngagantungkeun sadaya perjalanan anu teu penting ti Amérika Serikat sakumaha nomer kasus COVID-19 anyar AS spiked.

dinten ieu bewara ku Déwan Éropa jumlahna aya rekomendasi pikeun 27 nagara anggota blok, anu sacara téknisna ngajaga kadaulatan alih wates sorangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment

2 Komentar

  • Nya, Amérika Serikat netepkeun larangan anu sami (sateuacan UE ngalakukeun) ka palancong Éropa ti mimiti taun kamari, sareng éta masih tetep aya.
    Kadua pihakna nguciwakeun.

  • hmmm… Teu sangka éta ngan ukur rekomendasi unggal nagara tiasa ngatur sakumaha anu aranjeunna pikahoyong. Italia parantos mandat divaksinasi pinuh, masker di sadaya ruang publik sareng tés kovalid négatip. Upami nagara-nagara sanés nyoko kana pedoman éta, aranjeunna bakal masuk akal sareng ngabantuan pikeun mastikeun kasalametan sadaya. Pernyataan ieu tiasa dijantenkeun positip pikeun palancong anu ati-ati sareng pesen ka jalma anu nolak mertimbangkeun kaamanan batur pikeun cicing di bumi.