Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Mecahkeun Czechia Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Déwan Direksi Bandara Prague milih Ketua anyar

Déwan Direksi Bandara Prague milih Ketua anyar
Déwan Direksi Bandara Prague milih Ketua anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Komisi Kamentrian milih Pak Pos salaku calon anu paling pas dina tender anu nyungkeun jabatan éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jiri Pos kapilih janten Pupuhu Déwan Direksi Bandara Praha.
  • Pengangkatanana disahkeun ku Komite Nominasi Personalia Républik Céko.
  • Pengangkatanna disarankeun ku Menteri Keuangan Républik Céko.

Dinten ayeuna, Jiří Pos kapilih janten Pupuhu Déwan Direksi Bandara Praha ku sasama anggota Déwan. Anjeunna janten peran Pupuhu Déwan Direksi operator bandara internasional pangageungna di Républik Céko, mimiti 30 Agustus 2021.

Pengangkatanna kana manajemén perusahaan disatujuan ku Komite Nominasi Personalia Pamaréntah Céko dina bulan Agustus 2021, saatos rekomendasi ti Menteri Keuangan Républik Céko, hiji-hijina pemegang saham perusahaan. Komisi Kamentrian milih Pak Pos salaku calon anu paling pas dina tender anu nyungkeun jabatan éta.

Jiří Kraus terus ngalakukeun peran Wakil Ketua Déwan Direksi.

Anggota opat ayeuna Bandara Praha Déwan Direksi pendak dinten ieu dina rapat luar biasa badan hukum pikeun milih pimpinan na. Jiří Pos disatujuan. "Kuring henteu janji anu mustahil dina tilu dinten sareng kaajaiban sakaligus. Nanging, kuring yakin yén urang tiasa nganggo poténsi Bandara Prague pikeun mempermudah pangasilanana sareng ningkatkeun kamekaran salajengna pikeun kapuasan panumpang, mitra bisnis urang, sareng anu bogana, bari sacara alami, ngémutan pangaruhna kana lingkungan lingkungan kota-kota sakitar sareng kabupaten kota Praha. "

Jiří Pos balik deui ka Bandara Praha saatos tujuh taun. Anjeunna mimitina ngagabung sareng perusahaan di 2006. Ti 2011 dugi ka 2014, anjeunna janten Prague Airport Pupuhu Déwan Direksi sareng CEO. Ti 2014 dugi ka 2015, anjeunna janten anggota Déwan Direksi ti Grup Aeroholding Czech. Saatos ngantepkeun Grup, anjeunna ngudag kagiatan bisnis nyalira, anu utamina dina bidang penerbangan sipil sareng pariwisata. Ti 2019 dugi ka 2021, anjeunna damel salaku Sekretaris Bandara Karlovy Vary. Anjeunna ngamimitian karirna dina penerbangan di Czech Airlines, dimana anjeunna cicing salami dua puluh taun. Anjeunna ngamimitian karirna dina penerbangan di 1986, damel di Czech Airlines, dimana anjeunna cicing salami dua puluh taun. Anjeunna mimiti damel di kantor asing operator nasional Céko ti 1994 dugi ka 2001. Teras, anjeunna janten Wakil Présidén perusahaan anu ngurus Operasi Ground ti 2003 dugi ka 2006. Anjeunna lulusan Universitas Téknis Czech di Prague, Fakultas Teknik Mesin. kalayan spesialisasi dina bidang ékonomi produksi penerbangan.

Déwan Direksi Bandara Praha dugi ka 30 Agustus 2021:

  • Jiří Pos - Pupuhu Déwan Direksi
  • Jiří Kraus - Wakil Pupuhu Déwan Direksi
  • Jakub Puchalský - Anggota Déwan Direksi
  • Jiří Černík - Anggota Déwan Direksi
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment