Ngabobol Warta Internasional Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Pasukan Tugas Anyar nyentak-ngamimitian drive vaksinasi pagawé pariwisata Jamaika

Drive vaksinasi Pariwisata Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, parantos ngungkabkeun yén padamelan ku Pasukan Tugas Vaksinasi Pariwisata anu énggal, anu didirikeun pikeun mempermudah vaksinasi sadaya pagawé pariwisata di panjuru pulau, parantos dilaksanakeun, sareng daptar situs vaksinasi sacara lokal. Pasukan tugas parantos ngayakeun serangkaian panyakit vaksinasi, anu sacara resmi dimimitian dinten ayeuna (30 Agustus), di situs-situs strategis di Pulo Jawa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Target tina dorongan vaksinasi nyaéta pikeun mastikeun yén sadaya 170,000 pagawé pariwisata divaksinasi sareng dijagaan.
  2. Menteri Pariwisata Bartlett nyarios yén vaksinasi pagawé pariwisata mangrupikeun konci pikeun pulih pariwisata.
  3. Vaksinasi vaksinasi nuju diayakeun kolaborasi sareng Prakarsa Vaksin Séktor Swasta.

"Pasukan tugas parantos dianggo saé pisan ti saprak rapat kahijina tanggal 20 Agustus, pikeun mastikeun yén urang mempermudah pagawé pariwisata urang ngagaduhan aksés kana vaksin. Kami pisan bersyukur ka mitra kami anu parantos ngamungkinkeun urang ngamimitian séri vaksinasi vaksinasi dinten ayeuna, anu pasti bakal ngadeukeutkeun urang kana tujuan nasional urang pikeun imunitas ternak, "saur Menteri Bartlett.

Menteri Bartlett: Patuh ketat kana protokol COVID-19 konci pikeun hasil balik pesiar
Pariwisata Jamaika Hon. Menteri Edmund Bartlett

"Target kami pikeun mastikeun yén sadaya 170,000 pagawé pariwisata divaksinasi sareng dijagaan tina bahaya anu tiasa sumping tina kaserang virus COVID-19 anu maut sareng varian-varianna. Ieu bakal ngabantosan usaha pemulihan kami pikeun séktor sareng ku ngalegaan nagara, "tambahna. 

Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett nekenkeun yén "prakarsa ieu ditujukeun pikeun ngadorong pagawé pariwisata kami nyandak vaksin sacara sukarela, janten vaksinasi henteu diamanatkeun. Vaksinasi pagawé pariwisata mangrupakeun konci pikeun pulih pariwisata. Janten, kuring ajak sadaya pagawé pariwisata urang divaksinasi pikeun maénkeun bagian anjeun dina ngajagaan sektor pariwisata kami. "

Anjeunna negeskeun yén vaksinasi vaksinasi diayakeun pikeun Pegasus, Kingston, dinten ayeuna 30 Agustus 2021; Sendal Negril, Negril tanggal 2 Séptémber 2021, sareng di Moon Palace, Ochi Rios tanggal 3 Séptémber 2021. Blitz vaksinasi anu bakal diayakeun di Moon Palace, khususna, bakal nargétkeun 1,000 pagawé pariwisata. 

Satuan tugas damel babarengan sareng Menteri Kaséhatan sareng Kesejahteraan, Menteri Pamaréntah Daérah sareng Pangwangunan Padesaan, Organisasi Séktor Swasta Jamaika (PSOJ) sareng sababaraha pamangku kapentingan pariwisata, boh dina sektor publik sareng swasta, pikeun ngalancarkeun sareng nyepetkeun vaksinasi pagawé pariwisata.

Vaksinasi vaksinasi nuju diayakeun kolaborasi sareng Prakarsa Vaksin Séktor Swasta. Situs pikeun Montego Bay, Port Antonio sareng Basisir Kidul bakal ditangtoskeun dina waktos engké.

Nanging, situs anu diusulkeun pikeun kagiatan vaksinasi kahareup pikeun sektor pariwisata diantarana: Taman Emansipasi, Kingston; Taman Pantai Harmony, Montego Bay; Dermaga Kapal Pesiar Falmouth; Treasure Beach, St. Elizabeth; sareng Dermaga Kapal Pelayaran Port Antonio. 

Diantara jalma-jalma anu janten sasaran nyaéta pagawé di hotél, vila sareng bumi tamu, tempat wisata, bandara, palabuan pelayaran, pasar karajinan ogé operator transportasi darat.

Satuan tugas, anu ditunjuk ku Menteri Bartlett awal bulan ieu, dipimpin ku Sekretaris Tetep Menteri Pariwisata, Jennifer Griffith, sareng Présidén Jamaica Hotel and Tourist Association (JHTA), Clifton Reader.

Anggota sanésna kalebet Ketua Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), Ian Dear; Pupuhu Dana Peningkatan Pariwisata, Godrey Dyer; Pupuhu Déwan Pariwisata Jamaika, John Lynch; Diréktur Pariwisata, Donovan White; Présidén sareng CEO, Otoritas Pelabuhan Jamaika (PAJ), Professor Gordon Shirley; Diréktur Eksekutif Jamaica Vacations Limited (JAMVAC), Joy Roberts; Pimpinan Diréktur Pelaksana, TPDCo, Stephen Edwards; Sutradara Eksekutif Chukka Caribbean Adventures sareng Pupuhu tim manajemen koridor tahan banting COVID-19, John Byles; Pupuhu Eksekutif, Sendal Resorts Internasional, Adam Stewart; Wakil Présidén Mimiti tina Hotel Karibia sareng Asosiasi Pariwisata (CHTA) sareng tilas Présidén JHTA, Nicola Madden-Greig; Penasihat Senior sareng Strategist di Kamentrian Pariwisata, Delano Seiveright; sareng General Manager of Deja Resorts, Robin Russell.  

Grup ieu bakal dilegaan pikeun ngalebetkeun wawakil ti Kamentrian Kaséhatan sareng Kabugaran, Departemen Pamaréntah Daérah sareng Pangwangunan Padesaan, sareng Pasukan Pertahanan Jamaika. Anggota pasukan tugas, anu patepung dinten ayeuna, dipiharep tiasa pendak deui akhir minggu ieu, pikeun nyiapkeun pangaturan pikeun mastikeun target tenaga kerja pariwisata divaksinasi pinuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment