24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Kaluar ti South Lake Tahoe, anu paling dipikaresep di kalangan pengunjung

Sakabéh kota California diungsikeun di tengah-tengah resort pembakaran sareng tornado seuneu
Sakabéh kota California diungsikeun di tengah-tengah resort pembakaran sareng tornado seuneu
Ditulis ku Harry Johnson

Seuneu parantos ngancurkeun ampir 500 struktur, ngaraos lima urang, sareng ngaduruk langkung ti 177,000 hektar, numutkeun data ti Cal Fire.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Warga South Lake Tahoe maréntahkeun ka wétan dinten ayeuna.
  • Patugas penegak hukum angkat panto ka panto pikeun mastikeun yén sadayana parantos matuh.
  • Sakitar 24,000 jalma parantos ngantunkeun bumina di sapanjang jalan raya anu ngahubungkeun South Lake Tahoe sareng Sacramento.

Évakuasi di na sakitar Kota Tasik Selatan di Tahoe anu populér di Calfiornia sumping nalika Dinas Kehutanan AS nutup sadayana 18 leuweung nasional di California pikeun umum di tengah usum seuneu anu parantos ngawangun salaku salah sahiji anu paling parah dina catetan.

Warga kota resor anu populér di California, Kidul Lake Tahoe di perbatasan nagara bagian sareng Nevada, diparéntahkeun angkat ka wétan dinten ieu, sareng aparat kapulisian bakal panto ka panto pikeun mastikeun yén sadayana sasuai sareng paréntah évakuasi, salaku seuneu anu dahsyat nutup .

Paréntah évakuasi wajib parantos dikaluarkeun di kota Resort di Kidul Lake Tahoe, California salaku Caldor Fire - salah sahiji 20 kebakaran liar ayeuna ngaduruk di Golden State - ditutup. Poto ti South Lake Tahoe nunjukkeun hawa haseup, sareng gambar ti resor Sierra-at-Tahoe 12 mil (19km) beulah kidul nunjukkeun patugas pemadam kebakaran, dibantuan ku mariem salju Resort, desperately nyobian nahan deui naraka.

Sakitar 24,000 jalma parantos ngantunkeun bumina di sapanjang jalan raya anu ngahubungkeun South Lake Tahoe sareng Sacramento. Seuneu parantos ngancurkeun ampir 500 struktur, ngaraos lima urang, sareng ngaduruk langkung ti 177,000 hektar, numutkeun data ti Cal Fire.

Seuneu Caldor ngan ukur 14% dikandung ku Senén siang, sareng petugas pemadam kebakaran di Kabupatén Riverside sareng San Diego, beulah kidul Los Angeles, nyanghareupan kasusah anu sami pikeun ngadalikeun Seuneu Chaparral. Pidéo pidéo dramatis anu dicandak dina sabtu minggu nunjukkeun helikopter ngalungkeun seueur bak cai kana seuneu, anu parantos dikocok janten puting beliung.

Kebakaran liar mangrupakeun kajadian alami di California, sanaos pajabat sareng ilmuwan ogé nyalahkeun parobihan iklim pikeun ngalegaan mantra garing sareng parah parahna seuneu. Otoritas California ogé parantos disalahkeun ku sababaraha ahli - sareng mantan présidén Donald Trump - pikeun manajemén leuweung anu goréng.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment