24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

FAA ngalarang sadaya maskapai Amérika Serikat ngalayang ka Afganistan

FAA ngalarang sadaya maskapai Amérika Serikat ngalayang ka Afganistan
FAA ngalarang sadaya maskapai Amérika Serikat ngalayang ka Afganistan
Ditulis ku Harry Johnson

Naon waé operator pesawat sipil AS anu badé angkat ka / kaluar atanapi ngalangkungan Afghanistan kedah nampi otorisasi ti FAA.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • FAA nyatakeun yén Bandara Kabul henteu dikawasa ku saha waé.
  • Kontrol lalu lintas udara henteu dilaksanakeun di Apganistan.
  • Ngan hiji rute sapanjang wates wétan tetep kabuka.

Administrasi Penerbangan Federal AS (FAA) ngaluarkeun pernyataan dinten ngumumkeun yén sadaya maskapai sipil AS dilarang ngalayang ka sakumna daérah Afganistan kecuali hiji jalur anu tetep kabuka sapanjang wates wétan.

Operator sipil "tiasa neraskeun nganggo salah sahiji rute jet jangkung caket wates perbatasan wétan pikeun overflights. Naon waé operator pesawat sipil AS anu badé angkat ka / kaluar atanapi ngalangkungan Afghanistan kedah nampi otorisasi ti FAA, "saur pernyataan éta.

Tadi, anu FAA nyatakeun yén Bandara Kabul henteu dikawasa ku saha waé sareng kontrol lalu lintas udara teu dilaksanakeun di Apganistan.

Dinten Salasa, tentara AS parantos mundur ti Afghanistan. Gerakan Taliban nyatakeun yén Apganistan ngagaduhan kamerdékaan lengkep.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment